alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.868
για πες για πες, εγω υπόσχομαι πως θα ακούσω (διαβάσω) προσεκτικά και θα είμαι φρόνιμος!Εκτός τα καλώδια να σας πω και για το reclocer μετά το roon που χρησιμοποιώ η θα πέσετε να με φάτε
Μεταξύ άλλων και λίγη "υπερβολή" !!!Ρε παιδιά σοβαρά τώρα με καλώδιο δικτύου ακούς καλύτερα;
Με HDMI, USB και δεν ξέρω τι άλλο να το δεχτώ μιας που κουβαλάει συγκεκριμένο σήμα.
Το δίκτυο ρε φουστη μου κουβαλάει TCP και UDP δεδομένα. Καμία σχέση με ήχο. Άσε που οι συσκευές που αναφέρονται εδώ είναι ΚΑΝΟΝΙΚΑ PC με χίλιες δυο διεργασίες. Πως ξεχωρίζει το καλώδιο δικτύου το ποια δεδομένα είναι ήχου και ποια κάνουν έλεγχο για την αναβάθμιση του λογισμικού; Και μετα το router πως δρομολογεί τα δεδομένα;
Τι σε προβληματίζει να έχεις κάπου ένα λάπτοπ συνέχεια ανοιχτό?Για να συνοψιζω λιγο αναζητω απαντησεις απο ηδη χρηστες μυστες του ρουν
Oπως ειχα γραχει περσι ειχα το δοκιμαστικο ρουν για 14 μερες μετα δεν το ανανεωσα.
Σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω με τη μηνιαια συνδρομη
Οταν το ειχα trial ειχα σαν core το λαπτοπ μου και endpoint to coctail audio X45 στο οποιο εχω μεσα ενα σκληρο 8tb και αλλον ενα 2tb μεσω usb (o πρωτος ειναι πισω στην ειδικη θεση του κοκτειλ μεσα στο μηχανημα.
Και ερχομαι στο ερωτημα ποια ειναι η πιο οικονομικη λυση για roon core ωστε σαν app να χρησιμοποιω το κινητο η το ipad μου. Και ποσο ευκολο ειναι το στησιμο/φτιαξιμο του core απο εναν εντελως ασχετο.
Καπου διαβασα οτι κανει και ενα mac mini και βρισκεις πολλα στο facebook στα 300 με 400 κατοσταρικα.
Anyway το βασικο ειναι ποια ειναι η πιο οικονομικη λυση για core ωστε να μην αναγκαζομαι να εχω το λαπτοπ συνεχεια αναμενο.
Ευχαριστω πολυ
Διότι ένα έχω όπως λες και όταν είναι ανοιχτό το χρησιμοποιώ κιόλας . Και απο τα λίγα που έχω καταλάβει όταν έχεις κορ ένα λάπτοπ το οποίο ταυτόχρονα το χρησιμοποιείς και για άλλα πράγματα δεν είναι ότι καλύτερο από άποψη ισχύος επεξεργαστικής . Διόρθωσε με αν κάνω λάθοςΤι σε προβληματίζει να έχεις κάπου ένα λάπτοπ συνέχεια ανοιχτό?
Ένα οποιοδήποτε (όχι πολύ αρχαίο, ας πούμε i3, i5 από δεύτερης γενιάς) PC κάνει.Για να συνοψιζω λιγο αναζητω απαντησεις απο ηδη χρηστες μυστες του ρουν
Oπως ειχα γραχει περσι ειχα το δοκιμαστικο ρουν για 14 μερες μετα δεν το ανανεωσα.
Σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω με τη μηνιαια συνδρομη
Οταν το ειχα trial ειχα σαν core το λαπτοπ μου και endpoint to coctail audio X45 στο οποιο εχω μεσα ενα σκληρο 8tb και αλλον ενα 2tb μεσω usb (o πρωτος ειναι πισω στην ειδικη θεση του κοκτειλ μεσα στο μηχανημα.
Και ερχομαι στο ερωτημα ποια ειναι η πιο οικονομικη λυση για roon core ωστε σαν app να χρησιμοποιω το κινητο η το ipad μου. Και ποσο ευκολο ειναι το στησιμο/φτιαξιμο του core απο εναν εντελως ασχετο.
Καπου διαβασα οτι κανει και ενα mac mini και βρισκεις πολλα στο facebook στα 300 με 400 κατοσταρικα.
Anyway το βασικο ειναι ποια ειναι η πιο οικονομικη λυση για core ωστε να μην αναγκαζομαι να εχω το λαπτοπ συνεχεια αναμενο.
Ευχαριστω πολυ
Η άλλη λύση είναι να πάρεις ένα nuc και να το φλασάρεις με το ρουν ροκ. Ούτε οθόνη ούτε τιποτα. Δεν το κλείνεις και ποτε που λέει ο λόγοςΔιότι ένα έχω όπως λες και όταν είναι ανοιχτό το χρησιμοποιώ κιόλας . Και απο τα λίγα που έχω καταλάβει όταν έχεις κορ ένα λάπτοπ το οποίο ταυτόχρονα το χρησιμοποιείς και για άλλα πράγματα δεν είναι ότι καλύτερο από άποψη ισχύος επεξεργαστικής . Διόρθωσε με αν κάνω λάθος
Επίσης για ποιο λόγο να έχω ένα λάπτοπ ανοιχτό μόνο για room core εάν δεν θέλω εκείνες τις ώρες μουσικής να κάνω κάτι άλλο και να ταλαιπωρω την μπαταρία του ?
Aυτη τη στιγμη δεν ειμαι για αλλαγη δισκου. Εδωσα 110 ευρω και πηρα ενα 3μισαρη western digital purple 4gb και ειμαι καλυμενος. Το θεμα dedicated roon core εξεταζω, Και ξαναλεω mac mini βρισκεις στο φατσοβιβλιο πολυ φτηνα ,..... Κανει για roon core_Να συμπληρώσω πως εάν ΔΕΝ έχεις πολλά αρχεία μουσικής τότε αξίζει να πας σε SSD για αποθήκη. Ήδη είναι πολύ πιο ανθεκτικοί από τους μηχανικούς και φυσικά απίστευτα γρήγοροι στην ανάγνωση.
Αν πας σε λύση με custom OS και δεν έχεις περιττές διεργασίες τότε θα έχεις ένα μηχάνημα που θα πετάει με πολύ μικρό κόστος.
Πχ από την μεσαία σειρά της Samsung έχει περίπου 400€. ΟΚ μπορεί να ακούγονται πολλά αλλά γλιτώνεις θόρυβο και έχεις ταχύτητα. Αν πάρεις και ένα refurbished στα 200-300 ξενοιάζεις για χρόνια.
Να φανταστεις, εμενα μου φαινεται πιο δυσκολο να βρω αγγελιες στο φέισμπουκ απο το να εγκαταστησω το ρουν στο μακμινι.Aυτη τη στιγμη δεν ειμαι για αλλαγη δισκου. Εδωσα 110 ευρω και πηρα ενα 3μισαρη western digital purple 4gb και ειμαι καλυμενος. Το θεμα dedicated roon core εξεταζω, Και ξαναλεω mac mini βρισκεις στο φατσοβιβλιο πολυ φτηνα ,..... Κανει για roon core_
Αντε και κανει και τον πηρα μετα τι πρεπει να κανω? Εξηγηστε μου απλα ....ειναι κατι που το κανω μονος μου? Δεν σκαμπαζω
οκ αρα βρηκα και ανθρωπο που θα μου κανει τη δουλειαΝα φανταστεις, εμενα μου φαινεται πιο δυσκολο να βρω αγγελιες στο φέισμπουκ απο το να εγκαταστησω το ρουν στο μακμινι.
κερναω μασα καφε παγωτο και οτι αλλοΠου, ποιος??
ναι το κάνεις άνετα μονος σου ...Aυτη τη στιγμη δεν ειμαι για αλλαγη δισκου. Εδωσα 110 ευρω και πηρα ενα 3μισαρη western digital purple 4gb και ειμαι καλυμενος. Το θεμα dedicated roon core εξεταζω, Και ξαναλεω mac mini βρισκεις στο φατσοβιβλιο πολυ φτηνα ,..... Κανει για roon core_
Αντε και κανει και τον πηρα μετα τι πρεπει να κανω? Εξηγηστε μου απλα ....ειναι κατι που το κανω μονος μου? Δεν σκαμπαζω