gonis
Luger
- Reaction score
- 12.038
Ολα εγώ πάλι;
Ο μικρός έπαιζε επί της ουσίας αρύθμιστος, με το μάτι τα βασικά έκανα μιας και δεν υπήρχε χρόνος και οι συνθήκες στον χώρο δεν είχαν "καθοριστεί".Διακρίνω επιλεκτική αναφορά δωματίων. Πχ το gaming room θα μπορούσε να γίνει τόπος συνάντησης μελών αλλά δεν συνέβει αυτό. Πήγα μερικές φορές αλλά μάταια. Μία φορά μόνο βρήκα τον Σταματάκο και μπλαμπλαρίσαμε. Με λίγα χρήματα πολύ μεγάλη απόλαυση. Μπραβο Βασίλη.
View attachment 269336 View attachment 269337
Δυσκολα μπορείς να τον αποχωριστείς μετά, πρόσεχε.Ο μικρός έπαιζε επί της ουσίας αρύθμιστος, με το μάτι τα βασικά έκανα μιας και δεν υπήρχε χρόνος και οι συνθήκες στον χώρο δεν είχαν "καθοριστεί".
Λογικά θα τον κρατήσω για μετρήσεις για review για επόμενο τεύχος, οπότε και θα δούμε τι μπορεί να κάνει ο μικρός.
Η οποία ανεβοκατέβαινε τις σκάλες χωρίς αυτές με περίσσια χάρηΞέχασα να πω, στην έκθεση είδα και μία πανέμορφη κοπέλα με γόβες που ψιλοεμπαινε σε μερικά δωμάτια αλλά δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες...
Σε ένα δωμάτιο γινόταν κι φωτογράφηση με ένα κορίτσι...μάλλον ήταν αυτή που βάλατε νωρίτερα σε φωτο.
Μάλλον οι περιστάσεις δεν ήταν οι κατάλληλες (τό γάρ άκαιρον πανταχού λυπηρόν).Πολλοί άνθρωποι είναι χαρούμενοι, φιλικοί και ευγενικοί και γνωρίζουν τα όρια της άγνοιας τους, ώστε να μην καταντάνε ψευτοσοβαροί.
Το αριστερό setup (solid foundation) με το ταπεινό phono της dv πως σου φάνηκε? Για πες γιατί μου τη λέει συνέχει ο @thva για αυτό το phono το οποίο όμως δεν θέλει με τίποτα να φύγει από το ρακ
Δηλαδή έπαιζε καλύτερα από τα Focal;Δεν έμεινα πολύ για να ακούσω την αναπαραγωγή από τα πανέμορφα φοκάλ, αλλά ήταν για καλό σκοπό:
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Stefano di Battista στο Ναό!!!!
View attachment 269308
ΦυσικάΕίχαν ενισχυτή τα τύμπανα; Δεν το πρόσεξα.
Αφού ξέρεις ότι σου κάνω πλάκα, για να σε παρασύρω να επενδύσεις και άλλα χρήματα σε ένα μέσο που κατά πολλούς, πρισσότερους, όλους, θεωρείται πεθαμένο.Για πες γιατί μου τη λέει συνέχει ο @thva για αυτό το phono
Φατσούλα αλλά και και αυτή χαμογελαστή.Ώπα τι έχουμε εδώ;
Φατσούλα αντί για χαχα;
Το ηλεκτρικό μπάσο και το keyboard δεν έχουν φυσικό ήχο. Έτσι ηχογραφούνται.Σωστά, έχεις δίκιο, τα τύμπανα μάλλον όχι, αλλά το μπάσο και το keyboard ναι.
Οπότε το σωστό είναι πως 2 στα 4 είχαν φυσικό ήχο (το πνευστό και τα τύμπανα) και τα άλλα 2 όχι.
Ως διοργάνωση θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Λάμπρου και φυσικά όλη την ομάδα της SONY EUROPE καθώς η παρουσία τους, το τελικό αποτέλεσμα και ο επαγγελματίσμος τους αναβάθμισε το BLACKBOX AV SHOW.Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην όμορφη ομάδα του forum....
Το φόρουμ που πριν είκοσι χρόνια μου έδωσε λόγο, ψηφιακή υπόσταση και βοήθησε την επαγγελματική μου ιδιότητα αποτελείται από τόσους φίλους και γνωστούς που με έκαναν να χαρώ που τους είδα όλους μετά από τα χρόνια της πανδημίας. Δεν γνωρίζω αν κάποιοι μας 'άφησαν" αυτά τα χρόνια που χαθήκαμε και που μας καθήλωσαν αλλάζοντας τους τόπους που αλληλεπιδρούσαμε όπως ξέραμε, εύχομαι κανένας.
Είναι ευτυχία όλοι εμείς να βρίσκουμε αφορμές για να βρεθούμε μαζικά και να μιλήσουμε για το πάθος μας: Την απληστία της όξυνσης των αισθήσεων μας Με υπηρεσίες, συσκευές και τεχνολογίες για το καλύτερο , το πειστικότερο, το ομορφότερο.....
Εύχομαι λοιπόν όλοι να βρήκατε κάτι ενδιαφέρον
Προσωπικά έχω υπάρξει για πολλά χρόνια και επισκέπτης και εκθέτης και τώρα πλέον στα 51 μου διαισθάνομαι πολλά περισσότερα.
Το στήσιμο έκθεσης, την εντυπωσιακή δημιουργία και το μοντέλο της επιτυχημένης διοργάνωσης.
Τόσο εγώ όσο και η σιδώρα και ο Νίκος από την SONY Europe που συνεργαζόμαατε στους Home Theater Projectors για πολλα χρονια, απολαυσαμε το show. Ειδαμε πολλές φορές τα ιδια clips απο τον 007 και το Top Gun αλλά χαλάλι σας lol...lol...
Ένα ευχαριστώ σε όλους. Διογρανωτές, εκθέτες, επισκέπτες
Και φυσικά τους κατασκευαστές που μας κάνουν να ονειρευόμαστε μεγαλύτερα δωμάτια για να χωρέσουν την ατόφια γλκιά τρέλα μας: SONY, Stewart Filmscreens, Triad Speakers, James Loudspeakers, Blaze, Zappiti
Μεχρι την επομενη χρονιά λοιπόν....