Black Box Audio Video Show 2022

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.976
Διακρίνω επιλεκτική αναφορά δωματίων. Πχ το gaming room θα μπορούσε να γίνει τόπος συνάντησης μελών αλλά δεν συνέβει αυτό. Πήγα μερικές φορές αλλά μάταια. Μία φορά μόνο βρήκα τον Σταματάκο και μπλαμπλαρίσαμε. Με λίγα χρήματα πολύ μεγάλη απόλαυση. Μπραβο Βασίλη.
View attachment 269336 View attachment 269337
Ο μικρός έπαιζε επί της ουσίας αρύθμιστος, με το μάτι τα βασικά έκανα μιας και δεν υπήρχε χρόνος και οι συνθήκες στον χώρο δεν είχαν "καθοριστεί".
Λογικά θα τον κρατήσω για μετρήσεις για review για επόμενο τεύχος, οπότε και θα δούμε τι μπορεί να κάνει ο μικρός.

Reaction score
569
Ο μικρός έπαιζε επί της ουσίας αρύθμιστος, με το μάτι τα βασικά έκανα μιας και δεν υπήρχε χρόνος και οι συνθήκες στον χώρο δεν είχαν "καθοριστεί".
Λογικά θα τον κρατήσω για μετρήσεις για review για επόμενο τεύχος, οπότε και θα δούμε τι μπορεί να κάνει ο μικρός.
Δυσκολα μπορείς να τον αποχωριστείς μετά, πρόσεχε.

Reaction score
3.077
Ξέχασα να πω, στην έκθεση είδα και μία πανέμορφη κοπέλα με γόβες που ψιλοεμπαινε σε μερικά δωμάτια αλλά δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες...
Σε ένα δωμάτιο γινόταν κι φωτογράφηση με ένα κορίτσι...μάλλον ήταν αυτή που βάλατε νωρίτερα σε φωτο.

Reaction score
6.790
Ξέχασα να πω, στην έκθεση είδα και μία πανέμορφη κοπέλα με γόβες που ψιλοεμπαινε σε μερικά δωμάτια αλλά δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες...
Σε ένα δωμάτιο γινόταν κι φωτογράφηση με ένα κορίτσι...μάλλον ήταν αυτή που βάλατε νωρίτερα σε φωτο.
Η οποία ανεβοκατέβαινε τις σκάλες χωρίς αυτές με περίσσια χάρη😉
Ωραία τύπισσα❤❤

K

kimon

Guest
Πολλοί άνθρωποι είναι χαρούμενοι, φιλικοί και ευγενικοί και γνωρίζουν τα όρια της άγνοιας τους, ώστε να μην καταντάνε ψευτοσοβαροί.
Μάλλον οι περιστάσεις δεν ήταν οι κατάλληλες (τό γάρ άκαιρον πανταχού λυπηρόν).
Απολογούμαι.

Reaction score
6.790
Το αριστερό setup (solid foundation) με το ταπεινό phono της dv πως σου φάνηκε? Για πες γιατί μου τη λέει συνέχει ο @thva για αυτό το phono το οποίο όμως δεν θέλει με τίποτα να φύγει από το ρακ😁

Reaction score
18.620
Για πες γιατί μου τη λέει συνέχει ο @thva για αυτό το phono
Αφού ξέρεις ότι σου κάνω πλάκα, για να σε παρασύρω να επενδύσεις και άλλα χρήματα σε ένα μέσο που κατά πολλούς, πρισσότερους, όλους, θεωρείται πεθαμένο. :)

Reaction score
18.620
Ώπα τι έχουμε εδώ;
Φατσούλα αντί για χαχα;
Φατσούλα αλλά και και αυτή χαμογελαστή.
Αυτό έχει αλλάξει απο τις αρχές που μου έκαναν "παρατήρηση" κάποιοι. Τους ενοχλούσε, ξέρω γώ ; Τώρα χα χα μόνο σε σπέσιαλ περιπτώσεις, χα χα.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Σωστά, έχεις δίκιο, τα τύμπανα μάλλον όχι, αλλά το μπάσο και το keyboard ναι.
Οπότε το σωστό είναι πως 2 στα 4 είχαν φυσικό ήχο (το πνευστό και τα τύμπανα) και τα άλλα 2 όχι.
Το ηλεκτρικό μπάσο και το keyboard δεν έχουν φυσικό ήχο. Έτσι ηχογραφούνται.

(Με εξαίρεση την ηλεκτρονική μουσική που συνήθως είναι σκέτο keyboard/computer.)

Last edited:

blackboxshow

Επαγγελματίας
Reaction score
1.583
Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην όμορφη ομάδα του forum....

Το φόρουμ που πριν είκοσι χρόνια μου έδωσε λόγο, ψηφιακή υπόσταση και βοήθησε την επαγγελματική μου ιδιότητα αποτελείται από τόσους φίλους και γνωστούς που με έκαναν να χαρώ που τους είδα όλους μετά από τα χρόνια της πανδημίας. Δεν γνωρίζω αν κάποιοι μας 'άφησαν" αυτά τα χρόνια που χαθήκαμε και που μας καθήλωσαν αλλάζοντας τους τόπους που αλληλεπιδρούσαμε όπως ξέραμε, εύχομαι κανένας.

Είναι ευτυχία όλοι εμείς να βρίσκουμε αφορμές για να βρεθούμε μαζικά και να μιλήσουμε για το πάθος μας: Την απληστία της όξυνσης των αισθήσεων μας Με υπηρεσίες, συσκευές και τεχνολογίες για το καλύτερο , το πειστικότερο, το ομορφότερο.....

Εύχομαι λοιπόν όλοι να βρήκατε κάτι ενδιαφέρον
Προσωπικά έχω υπάρξει για πολλά χρόνια και επισκέπτης και εκθέτης και τώρα πλέον στα 51 μου διαισθάνομαι πολλά περισσότερα.
Το στήσιμο έκθεσης, την εντυπωσιακή δημιουργία και το μοντέλο της επιτυχημένης διοργάνωσης.

Τόσο εγώ όσο και η σιδώρα και ο Νίκος από την SONY Europe που συνεργαζόμαατε στους Home Theater Projectors για πολλα χρονια, απολαυσαμε το show. Ειδαμε πολλές φορές τα ιδια clips απο τον 007 και το Top Gun αλλά χαλάλι σας lol...lol...

Ένα ευχαριστώ σε όλους. Διογρανωτές, εκθέτες, επισκέπτες
Και φυσικά τους κατασκευαστές που μας κάνουν να ονειρευόμαστε μεγαλύτερα δωμάτια για να χωρέσουν την ατόφια γλκιά τρέλα μας: SONY, Stewart Filmscreens, Triad Speakers, James Loudspeakers, Blaze, Zappiti

Μεχρι την επομενη χρονιά λοιπόν....
Ως διοργάνωση θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Λάμπρου και φυσικά όλη την ομάδα της SONY EUROPE καθώς η παρουσία τους, το τελικό αποτέλεσμα και ο επαγγελματίσμος τους αναβάθμισε το BLACKBOX AV SHOW.
Σε προσωπικό επίπεδο , η σπίθα στη ματιά του Βαγγέλη με έκανε να καταλάβω ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας.
Αυτο που είδατε φέτος, όσοι μπορεσατε να έρθετε, αποτελεί αρχή μιας διαδρομής η οποία δεν έχει όρια, όπως ακριβώς δεν υπάρχουν όρια στην όξυνση των αισθήσεων, θες να κάνεις συνεχώς την υπέρβαση. Για να το πετύχεις, θες δίπλα σου ανθρώπους σαν τον Βαγγελη.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.799
.....δεν μπήκα στον κόπο να έρθω .
Άλλη μια φορά , μια από τα ίδια θα είναι ....είπα .
Χαμένος χρόνος .
Θα τα διαβάσω και θα τα δω απο εδώ , τα καλά και τα κακά της προσπάθειας , ...έτσι και αλλιώς μια αποτυχημένη έκθεση ακόμα θα είναι !
Όμως ,
Τι ευχάριστη έκπληξη !
Κανείς απο όσους πήγαν , δεν είπε ενα κακό λόγο για την συγκεκριμένη έκθεση !
Απρόσμενο !
Επιτέλους λίγο φώς !
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους διοργανωτές .
Του χρόνου με Υγεία , ακόμη καλύτερα , στον ίδιο τόπο και με παραπάνω εκθέτες .
Αμήν .

-

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.413
Αφού δεν το έκανε κανείς, να αναφέρω και την ενδιαφέρουσα λύση των ασύρματων και εντοιχιζόμενων ενεργών ηχείων από την Lithe Audio.
Wifi, Bluetooth, Airplay 2, Chromecast, DLNA, UPnP, Multi Zone, Spotify Connect, Tidal, Tune In, Deezer.....

6,5" Woofer, με 60w Class D ενισχυτή στην πλάτη, 90db sensitivity, RCA in για σύνδεση σε κάποια ΤV πχ, έξοδο δεύτερου παθητικού ηχείου της εταιρίας, οπότε θα γίνει 2x30w και τον διαχωρισμό stereo τον κάνει εσωτερικά, δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης 30 ενεργών ηχείων σε multizone, με διαφορετική ή ίδια αναπαραγωγή μουσικής σε κάθε δωμάτιο, με δυνατότητα διαφορετικής έντασης σε κάθε δωμάτιο, κλείδωμα έντασης ώστε να μην ανεβαίνει παραπάνω ακόμα και αν το θέλει ο χρήστης (παιδικό δωμάτιο πχ), και, δυνατότητα μέχρι 7.1 ή 5.1.2 με τον ανάλογο επεξεργαστή που μπαίνει δίπλα στην τηλεόραση. Είναι πολύ μικρό, σαν της Cosmote.

Τιμές από 350€ τα ενεργά Bluetooth και από 150€ τα παθητικά. Τα wifi είναι ακριβότερα.

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Παράλειψη! Πολύ ευχάριστη έκπληξη τα παραπάνω ηχεία.

Έπαιζαν ψευτο-εντοιχισμένα πολυκάναλο υλικό σε ένα πολύ μικρό χώρο, με ένα σαμπ σε μέγεθος τίβολι και ακούγονταν φανταστικά! Σε μέτριες εντάσεις φυσικά.

Υπεραρκετά για τον περισσότερο κόσμο, δωμάτια και μουσικές!

Πάρτα sonos λοιπόν ή lithe audio!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.487
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134