Black Box Audio Video Show 2022

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.413
Πολύ ευχάριστη έκπληξη τα παραπάνω ηχεία.

Έπαιζαν ψευτο-εντοιχισμένα πολυκάναλο υλικό σε ένα πολύ μικρό χώρο, με ένα σαμπ σε μέγεθος τίβολι και ακούγονταν φανταστικά! Σε μέτριες εντάσεις φυσικά.
Ισχύει 👍

Reaction score
3.464
Το ηλεκτρικό μπάσο και το keyboard δεν έχουν φυσικό ήχο. Έτσι ηχογραφούνται.

(Με εξαίρεση την ηλεκτρονική μουσική που συνήθως είναι σκέτο keyboard/computer.)
Όχι πάντα,πολλές φορές ηχογραφούμε direct .

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Reaction score
1.027
View attachment 269302

ZHTΩ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ......

ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ.....

ΖΗΤΩ ΤΑ ΧΟΜΣΙΝΕΜΑ......

ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΟΒΟΛΙΑ......

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ.......

ΖΗΤΩ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ......
Αυτά μοναχοφάηδες δε μας τα είχατε πεί, ΝΤΡΟΠΗ !!!!!! Αν κάθε ηχείο έχει συνοδευτικό κορίτσι, πάμε για ένα home cinema 15.4.6

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.607
Αυτά μοναχοφάηδες δε μας τα είχατε πεί, ΝΤΡΟΠΗ !!!!!! Αν κάθε ηχείο έχει συνοδευτικό κορίτσι, πάμε για ένα home cinema 15.4.6
Θες και μπολικα...καναλια .... αχορταγε............... :fuckyou: :fuckyou: :fuckyou: :fuckyou: :laugh: :laugh: :laugh:
Ως διοργάνωση θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Λάμπρου και φυσικά όλη την ομάδα της SONY EUROPE καθώς η παρουσία τους, το τελικό αποτέλεσμα και ο επαγγελματίσμος τους αναβάθμισε το BLACKBOX AV SHOW.
Σε προσωπικό επίπεδο , η σπίθα στη ματιά του Βαγγέλη με έκανε να καταλάβω ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας.
Αυτο που είδατε φέτος, όσοι μπορεσατε να έρθετε, αποτελεί αρχή μιας διαδρομής η οποία δεν έχει όρια, όπως ακριβώς δεν υπάρχουν όρια στην όξυνση των αισθήσεων, θες να κάνεις συνεχώς την υπέρβαση. Για να το πετύχεις, θες δίπλα σου ανθρώπους σαν τον Βαγγελη.
Παντως μιας και παρθηκαν θετικα διαπιστευτηρια απο την συγκεκριμενη εκθεση πιστευω οτι του χρονου θα δουμε κατι πολυ πολυ δυνατο ......!

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Reaction score
1.027
Βάλε ιδέες τώρα, φτού σου!! Βλέπω Dila, δε βλέπω οθόνη , ούτε από που βγαίνει!! Και αν ανοίξει σωστά η εικόνα γιατί είναι με φακό 14, το ηχείο του θεού είναι λάθος!!! :) Επίσκεψη επειγόντως εκεί για διευκρινήσεις........

Reaction score
6.790
Αφού ξέρεις ότι σου κάνω πλάκα, για να σε παρασύρω να επενδύσεις και άλλα χρήματα σε ένα μέσο που κατά πολλούς, πρισσότερους, όλους, θεωρείται πεθαμένο. :)
Τώρα τελευταία άκου τι έχω πάθει από το "πεθαμένο" μέσο.
Ακούω βρε παιδί μου πικάπ οκ? όχι πολύ, τρεις - τέσσερις ώρες και αλλάζω μετά σε streaming. Στο πρώτο λεπτό το παρατάω να παίζει και κάθομαι αλλού, σε άλλο χώρο. ότι πρέπει είναι το πσηφιακό για φαγητό κλπ. λιστούλες και τρέλαα😀😀

alexis

Reaction score
30.413
Είναι επειδή, στο μυαλό σου, η απόλαυση είναι συνδεδεμένη με την περιστροφή.

Στο steaming τα πράγματα είναι πολύ στατικά και αυτό σε κάνει ανήσυχο.

😅

Reaction score
18.620
Είναι επειδή, στο μυαλό σου, η απόλαυση είναι συνδεδεμένη με την περιστροφή.

Στο steaming τα πράγματα είναι πολύ στατικά και αυτό σε κάνει ανήσυχο.

😅
Για εσένα ανησυχώ περισσότερο απο τον kanakiani με το phono του, που δεν κατάλαβες πόσο ανώτερα είναι D&D συγκριτικά με τα LS60. Και αυτά όμορφα και αποδεκτά απο την γυναίκα, πάνε και στον τοίχο πίσω. Την έχεις πάει προς αυτά, (παρπαλάνησει) ξέρω εγώ. Αυτά πάρε, και ξέχνα αυτά τα όνειρα, δικαιολογίες για πολυκάναλο και σαχλαμάρες. :D

alexis

Reaction score
30.413
Για εσένα ανησυχώ περισσότερο απο τον kanakiani με το phono του, που δεν κατάλαβες πόσο ανώτερα είναι D&D συγκριτικά με τα LS60. Και αυτά όμορφα και αποδεκτά απο την γυναίκα, πάνε και στον τοίχο πίσω. Την έχεις πάει προς αυτά, (παρπαλάνησει) ξέρω εγώ. Αυτά πάρε, και ξέχνα αυτά τα όνειρα, δικαιολογίες για πολυκάναλο και σαχλαμάρες. :D
Τα μουσικά κομμάτια που άκουσα με κάθε ηχείο μου έδωσαν ότι έγραψα. Έχω ακούσει ξανά τα D&D και έπαιζαν μια χαρά. Όπως έγραψα μπήκα biased.
Δεν δίνω 12.000€ για δύο ηχεία, ας είναι από χρυσάφι και τα καλύτερα στο κόσμο.
Και το 7.1 με τα Focal άρεσε σε κάποιους. Όταν μπήκαμε μέσα έπαιζε ένα ντοκιμαντέρ μάλλον, των Pink Floyd, και είχε και μουσική. Ήταν άθλιο, τι να κάνω τώρα.

- Μια που επιτέλους μπήκα, το γράφω εδώ. Sorry, δεν μπορώ να ψάχνω θα κάνω 10 ώρες.
Συμβαίνει κάτι με το site; Είναι απίστευτα αργό, μέχρι που σε πετάει και έξω. Και από κινητό και από σταθερό υπολογιστή.
Edit: από κινητό δείχνει να πάει καλύτερα. Από σταθερό με 100αρα fiber χελώνα 🐢.

Last edited:

alexis

Reaction score
30.413
Ήταν άθλιο, τι να κάνω τώρα.
Σχετικά με αυτό :rolleyes:

Να στο πω και αλλιώς. Τόσο άθλιο, που ΑΝ ήταν έτσι το πολυκάναλο γενικά ως απόδοση, θα του είχα σκάσει επιτόπου τα 6000€ που ήθελε και γεια σας. Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο. Έτσι και αλλιώς αν θα τα αγόραζα θα τα έπαιρνα όπως ήταν, σε άσπρο.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.117
Σχετικά με αυτό :rolleyes:

Να στο πω και αλλιώς. Τόσο άθλιο, που ΑΝ ήταν έτσι το πολυκάναλο γενικά ως απόδοση, θα του είχα σκάσει επιτόπου τα 6000€ που ήθελε και γεια σας. Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο. Έτσι και αλλιώς αν θα τα αγόραζα θα τα έπαιρνα όπως ήταν, σε άσπρο.
Τα ηχεία με άσπρο ματ χρώμα δείχνουν περισσότερο τις δαχτυλιές αλλά η δυσαρέσκεια κατά το καθάρισμά τους είναι μικρότερη σε σχέση με τη σκόνη που φαίνεται περισσότερο από το πρώτο κιόλας εικοσιτετράωρο σε ηχεία με μαύρο χρώμα ... :wink:

Τώρα τελευταία άκου τι έχω πάθει από το "πεθαμένο" μέσο.
Ακούω βρε παιδί μου πικάπ οκ? όχι πολύ, τρεις - τέσσερις ώρες και αλλάζω μετά σε streaming. Στο πρώτο λεπτό το παρατάω να παίζει και κάθομαι αλλού, σε άλλο χώρο. ότι πρέπει είναι το πσηφιακό για φαγητό κλπ. λιστούλες και τρέλαα😀😀
Το στοιχείο που καταθέτεις εσύ έχει απλή βάση...Γνωρίζεις ότι δεν χωρά άμεσο repeat κατά την αναπαραγωγή βινυλίων...
Νιώθεις ενδόμυχα λοιπόν την υποχρέωση να κάνεις κάθε όργωμα αυλακιού να ΄΄μετρά΄΄ μέσα από πιο έντονη συγκέντρωση και δική σου εμπλοκή ως ακροατή προς το δρώμενο...

Last edited:

Reaction score
3.428
Αφού δεν το έκανε κανείς, να αναφέρω και την ενδιαφέρουσα λύση των ασύρματων και εντοιχιζόμενων ενεργών ηχείων από την Lithe Audio.
Wifi, Bluetooth, Airplay 2, Chromecast, DLNA, UPnP, Multi Zone, Spotify Connect, Tidal, Tune In, Deezer.....

6,5" Woofer, με 60w Class D ενισχυτή στην πλάτη, 90db sensitivity, RCA in για σύνδεση σε κάποια ΤV πχ, έξοδο δεύτερου παθητικού ηχείου της εταιρίας, οπότε θα γίνει 2x30w και τον διαχωρισμό stereo τον κάνει εσωτερικά, δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης 30 ενεργών ηχείων σε multizone, με διαφορετική ή ίδια αναπαραγωγή μουσικής σε κάθε δωμάτιο, με δυνατότητα διαφορετικής έντασης σε κάθε δωμάτιο, κλείδωμα έντασης ώστε να μην ανεβαίνει παραπάνω ακόμα και αν το θέλει ο χρήστης (παιδικό δωμάτιο πχ), και, δυνατότητα μέχρι 7.1 ή 5.1.2 με τον ανάλογο επεξεργαστή που μπαίνει δίπλα στην τηλεόραση. Είναι πολύ μικρό, σαν της Cosmote.

Τιμές από 350€ τα ενεργά Bluetooth και από 150€ τα παθητικά. Τα wifi είναι ακριβότερα.
1667916301986.png

Reaction score
6.790
Τα ηχεία με άσπρο ματ χρώμα δείχνουν περισσότερο τις δαχτυλιές αλλά η δυσαρέσκεια κατά το καθάρισμά τους είναι μικρότερη σε σχέση με τη σκόνη που φαίνεται περισσότερο από το πρώτο κιόλας εικοσιτετράωρο σε ηχεία με μαύρο χρώμα ... :wink:

Το στοιχείο που καταθέτεις εσύ έχει απλή βάση...Γνωρίζεις ότι δεν χωρά άμεσο repeat κατά την αναπαραγωγή βινυλίων...
Νιώθεις ενδόμυχα λοιπόν την υποχρέωση να κάνεις κάθε όργωμα αυλακιού να ΄΄μετρά΄΄ μέσα από πιο έντονη συγκέντρωση και δική σου εμπλοκή ως ακροατή προς το δρώμενο...
Στην θέση ακρόασης δεν το βλέπω το πικάπ που γυρίζει. Απλά ακούω.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.981
δηλαδη συνοψιζουμε οτι οι ουσιωδεις διαφορες ηταν:
-> υπαρξη ορεξης απο μερους του διοργανωτη και αυτο περασε και στα μαγαζια
-> ζωντανες εμφανισεις και τις 2 μερες
-> δωματια του διοργανωτη gaming και οτι αλλο ηταν
-> workshops και τις 2 μερες
-> διαυλος επικοινωνιας με κοινο (του φορουμ)
-> κατευθυνση προς τη πολυκαναλη αναπαραγωγη.
-
μπραβο για την προσπαθεια και απο εμενα, και ακομα καλητερα την επομενη φορα (παροτι δεν παρευρισκομαι σε εκδηλωσεις) :)

Last edited:

alexis

Reaction score
30.413
Βρε μπούτιαμ, τα ηχεία θα τα πάρω για να παίζουν μουσική, δεν θα τα χαϊδεύω ούτε θα κοιμάμαι μαζί τους αγκαλίτσα. Τι δαχτυλιές και ιστορίες; Άντε να βάλεις κανένα γάντι να βρείς την τελική θέση και τέλος. Από σκόνη καλά είμαι δεν έχω θέματα. Αν έχει και λίγη σιγά, θα το καθαρίσω.

Έχω κάποια αδιαπραγμάτευτα προαπαιτούμενα για τα νέα ηχεία, αν και όταν έρθουν. Δύο από αυτά είναι πως δεν θα είναι μαύρα και δεν θα γυαλίζουν. Για περίπου 20 χρόνια ζω με δύο μαύρα towers μπροστά και δύο πίσω. Δεν θέλω άλλα τόσα. Φ τ ά ν ε ι ι ι ι ι ι . . . . . . 😄

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.485
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134