bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 48.556
Μήτσου, Εξάντλησε τα του ποδηλάτου το μανάριμ και είπε να γονατίσει και τα υπόλοιπα αθλήματα...Κακός μπελάς μας βρήκε
Μήτσου, Εξάντλησε τα του ποδηλάτου το μανάριμ και είπε να γονατίσει και τα υπόλοιπα αθλήματα...Κακός μπελάς μας βρήκε
Και για πες που είναι ο χασάπης σου;Τώρα είναι νήμα αυτό για να συζητάμε για λουκάνικα???
(είναι ένα τρομερό λουκάνικο που κάνει ο χασάπης μου, μίξη προβατίνα με μοσχάρι...σαν σουτζούκι καραμανλίδικο βγαίνει, να τρώει ο μητσούμπας και στον κροκ να μην δίνει ένα πράμα....)
Μαρκόπουλο.Και για πες που είναι ο χασάπης σου;
Ρε σεις μπερδέψατε τη βούρτσα εεε τα νήματα
Για γράψτε πόσοι θα τρέξετε το Σ/Κ και πόσα χιλιόμετρα.
Εγώ θα είμαι στα 10km
Γενικά μιλώντας, ο μαραθώνιος της Αθήνας μπορεί να σου διαλύσει ότι είχες υπολογίσει... Δέκα χιλιόμετρα ψιλοφλατ στην αρχή, 20k ανηφόρα φουλ στη συνέχεια και στο τέλος κατηφόρα... Οποίος νομίζει πως η κατηφόρα είναι εύκολη, ας έρθει να τον κεράσω ενα μοσχαροπροβατο.άμα είναι βοριαδάκι όμως βοηθάει στην διαδρομή αυτή
10δευτερόλεπτα στο pace εύκολα αβίαστα ναουμ
(αυθαίρετος υπολογισμός , αλλά στον ημιμαραθώνιο στον Ωρωπό που πήγα , στο πήγαινε ήταν με αέρα πλάτη στο έλα με κόντρα, κάπου τόσο ήταν η διαφορά )
Έλα που δεν θεςςςςςςςΚακός μπελάς μας βρήκε
αυτό το βίωσα στον ημιμαραθώνιο της ελευσίνας - η πρώτη φορά σε τέτοια απόσταση- που κατέβηκα την ιερά όδο και μετά την αθηνών μέχρι διυλιστήρια , μαρτύριο ήταν αν δεν μπορείς να ανοίξεις πολύ βήμα.Η κατηφόρα όταν έρχεται είναι χειρότερη και από την ανηφόρα. Χίλιες φορές να είχες flat από το 31 και μετά αντί κατηφόρα.
ΔιόρθωσηΕγώ είμαι τώρα χοντρός έτοιμος για plus size model του GNTM... Ποιο νέος και ποιο κορμάρα, είχα 53 το δεκάρι, 1:59 ήμι Ναύπλιο και 5:02 μαραθώνιο Αθήνας.... Κάτι έκανα καλά.... αλλά δεν έτρωγα πρόβατο μοσχαρίσια λουκάνικα κάθε βδομάδα
Δεν στο έχω πει ποτέ, είμαι θαυμαστή σουΕγώ είμαι χοντρός... Έχω 53 το δεκάρι, 1:59 ήμι Ναύπλιο και 5:02 μαραθώνιο Αθήνας.... Κάτι δεν κάνω καλά....
Συμμαθητής ο Σπυράκος. Φέρνει όντως πολύ καλά κρέατα.Μαρκόπουλο.
Σπύρος Καλφόπουλος.
Ο παραπάν χρόνος είναι από γνωστό Έλληνα αθλητή επιδόσεων.Ο pankrok τερμάτισε στις 2 ωρες και 32;
Βρε κιορατα του χρόνου θα κάνς τον σταυρό σουΟ παραπάν χρόνος είναι από γνωστό Έλληνα αθλητή επιδόσεων.
Ο φίλος μας ο κρόκ θα είναι θαύμα άμα τερματίσει