alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.762
Τα Buchardt a700 θέλουν extra μηχάνημα για το 7.1 νομίζω. Αλλιώς πως; Και σαν θύρες από πίσω μόνο ένα XLR έχουν.Υπάρχουν τα a700 στη λογική του ls60, που φτάνουν μέχρι 7.1
Βέβαια δεν βρήκα πουθενά τι μπορεί να κάνουν decode.
Αν ειχα το μυαλο οταν ηθελα να στυσω το συστημα μου , θα ηταν ηδη σπιτι μου και θα μου εμεναν και ρεστα .8000 2 όμορφα ηχεία , ενισχυτές , sub και να παίζουν με 3 καλώδια ρεύματος από οτιδήποτε και να το κάνουν τουλάχιστον στοιχειωδώς σωστά δεν τα λες ακριβά σίγουρα.
premium lifestyle προϊόν αλλά φθηνότερο από beolab.
για τους περίεργους ίσως να υπάρχει κάνα ματζούνι να ξεκλειδώνει το λογισμικό αλλά δεν απευθύνεται σε αυτούς.
Το μόνο βέβαιο είναι πως τα λάθη περισσεύουν σε όλους μας.Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειμαι ο μονος !
Ta kef c2 έχουν μεγαλύτερες μονάδες από τα ls60.4 θεματακια στο κατα τα αλλα καταπληκτικο ηχειο
1) Το Treble Trim ξεκινα απο τα 500 hz (?)
2) Δεν εχει bass eq , μονο 3 επιλογες (less, standard,extra )
3) H τοποθετηση των subs στα πλαινα φανταζομαι θα χρειαστει καποιο εξτρα χωρο στα γυρω τοιχωματα (?)
Μιλαω μονο εμπειρικα απο τα δικα μου ηχεια που σε μεγαλο δωματιο εξαφανιζοταν ενω σε μικρο ηταν αρκετα bass heavy Δεν μπορεσα να το τοποθετησω πουθενα , κοιμουνται στο υπογειο .
4) Δεν θα χρειαστει να βαλεις και κανα σαμπακι kef ? Με τα 6500€ βαλε και αλλα 1500 για το σαμπ συνολο 8000€
Ενταξει για lifestyle δεν το λες και ακριβο αλλα .... . Μετα σκεφτομαι οτι 2 kef c2 κοστολογουνται περι τα 3500
Αυτο εχει 4 + τα kef 2 5.25 wireless στα 6000€ Αν τα επερνες χωριστα θα πληρωνες 9500€
Τελικα δεν ειναι και ασχημα !!
Εβαλα τα kef lsx + ενα sub !Τί ηχεία έχεις στο υπόγειο;
Σωστα τωρα το ειδα 5.25 '' vs 6.50'' (KC62)Ta kef c2 έχουν μεγαλύτερες μονάδες από τα ls60.