ika
News
- Reaction score
- 14.938
Δηλαδή μπορεί να συμβεί και σ' αυτό το νήμα σαν ότι και στο ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ;
Θα σπαράξει στο κλάμα ο ΗμίθεοςΉσε εισωπαιδωτοικως.
Τί συνέβη εκεί γιατί το έκοψα εδώ και μήνες να μπαίνω;Δηλαδή μπορεί να συμβεί και σ' αυτό το νήμα σαν ότι και στο ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ;
Έχω την αμυδρή εντύπωση, πως αντί για τον χώρο και τα μηχανήματά του, όποιος ποστάρει βάζει τι ακούει στον χώρο με τα μηχανήματά του ή τι προτείνει να ακούει κάποιος τρίτος στον χώρο του με τα μηχανήματά του.Τί συνέβη εκεί γιατί το έκοψα εδώ και μήνες να μπαίνω;
Όχι, δε μπαίνω. Ξέρω ποιός γράφει πολύ εκεί και το αποφεύγω.Έχω την αμυδρή εντύπωση, πως αντί για τον χώρο και τα μηχανήματά του, όποιος ποστάρει βάζει τι ακούει στον χώρο με τα μηχανήματά του ή τι προτείνει να ακούει κάποιος τρίτος στον χώρο του με τα μηχανήματά του.
Ευκαιρία να ξαναμπείς για να ελέγξεις μήπως κάνω λάθος.
Ίσως θα έπρεπε να μετονομασθεί σε ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ
krystallnacht - crystal night - νυχτα των κρυσταλλωνΝύχτα των Κρυστάλλων
o γεννηθείς"Με βάση, λοιπόν, τις επικαιροποιημένες εκτιμήσεις του Bloomberg, η περιουσία του νεαρού επιχειρηματία (γεννηθείς το 1992) είναι σχεδόν μηδενική, παρότι στις αρχές της εβδομάδας έφθανε τα 16 δισ. δολάρια."
Πώς κλίνουμε τη μετοχή; Πω πω δύσκολα πράματα... ανώτερα μαθηματικά!
Αααα, εύκολος ο κανόνας: Στον πληθυντικό ......απλώς μειώνεται το πλήθος των χαρακτήρων!o γεννηθείς
του γεννηθείς
τον γεννηθείς
γεννηθείς
οι γεννηθής
των γεννηθής
τους γεννηθής
γεννηθής
έτσι;
Δεν μου καθότανε καλά στο μάτι με ΟΙ κατάληξη.Αααα, εύκολος ο κανόνας: Στον πληθυντικό ......απλώς μειώνεται το πλήθος των χαρακτήρων!
2 | -είς, -εῖσα, -ὲν | ||||
---|---|---|---|---|---|
αρσενικό | θηλυκό | ουδέτερο | |||
Ενικός αριθμός | |||||
ὁ τοῦ τῷ τὸν ὦ | λυθεὶς λυθέντος λυθέντι λυθέντα λυθεὶς | ἡ τῆς τῇ τὴν ὦ | λυθεῖσα λυθείσης λυθείσῃ λυθεῖσαν λυθεῖσα | τὸ τοῦ τῷ τὸ ὦ | λυθὲν λυθέντος λυθέντι λυθὲν λυθὲν |
Πληθυντικός αριθμός | |||||
οἱ τῶν τοῖς τοὺς ὦ | λυθέντες λυθέντων λυθεῖσι λυθέντας λυθέντες | αἱ τῶν ταῖς τὰς ὦ | λυθεῖσαι λυθεισῶν λυθείσαις λυθείσας λυθεῖσαι | τὰ τῶν τοῖς τὰ ὦ | λυθέντα λυθέντων λυθεῖσι λυθέντα λυθέντα |
Πέτρο η Γ' κλίση είναι η δαντέλλα. Είναι δύσκολη. Στο σχολείο ξεκινούν με τα β'κλιτα που είναι τα ευκολώτερα, μετά περνούν στα α'κλιτα που είναι πιο δύσκολα, και στο τέλος μια ιδέα από γ'κλιτα. Υπάρχει και η χειρουργική μέθοδος βέβαια. Η Όθρη της Όθρης, ο πήχης του πήχη.Με συγχωρείτε, δεν είναι τριτόκλιτη μετοχή; Σύμφωνα με τον πίνακα 2:
Πώς τον λεν, πώς τον λεν τον ποταμόο; Ή λυσσώ... ή λυσσώ !"Με βάση, λοιπόν, τις επικαιροποιημένες εκτιμήσεις του Bloomberg, η περιουσία του νεαρού επιχειρηματία (γεννηθείς το 1992) είναι σχεδόν μηδενική, παρότι στις αρχές της εβδομάδας έφθανε τα 16 δισ. δολάρια."
Πώς κλίνουμε τη μετοχή; Πω πω δύσκολα πράματα... ανώτερα μαθηματικά!
Και αν βγουν αναποφάσιστα τα παιδιά;