- Μηνύματα
- 2.152
- Reaction score
- 5.614
Η δυναμη στα tamper αυτα ρυθμίζεται ,αν ειναι καλος ο καφες δεν ειναι απαραίτητο οτι θα χρειαστεις πολυ πατημα(ουτε 10 κιλα).Backflush με τυφλο και σκετο νερο καθε μερα πριν την κλεισεις,και αναλογα τους καφέδες που φτιάχνεις μια φορα την εβδομαδα η περισσοτερο ,backflush με καποιο καθαριστικο,και μια φορα τον μήνα ολα τα εξαρτήματα μεσα σε ενα λιτρο βραστο νερο και μια κουταλιά του γλυκου καθαριστικό ,μαζι με το shower(σιτα που τρέχει το νερο απο την μηχανη)για μιση ωρα,για να καθαρίσουν απο τα ελαια του καφέ,και μετα ξεπλυμα με καθαρο κρυο νερο. Επισης δεν τριβεις ποτε τιποτα με σφουγγαρακι,γιατι φέυγει η νικελ επίστρωση που υπάρχει.
Υ.Γ
Για το Γαλα παρε μια γαλλικη πρεσα ,βαλε εκει το ζεστο γάλα ανεβοκατεβασε το εμβολο 6-7 φορες και θα εχεις ενα απιστευτο ζεστο αφρογαλα.
Υ.Γ
Για το Γαλα παρε μια γαλλικη πρεσα ,βαλε εκει το ζεστο γάλα ανεβοκατεβασε το εμβολο 6-7 φορες και θα εχεις ενα απιστευτο ζεστο αφρογαλα.