- Reaction score
- 19.386
Που παρεμπιπτόντως ήταν κατά 99 % δικάναλο, οπότε για αυτό και λογικό να συζητάμε για δικάναλο. Τι να συζητάμε, πιο πολύ για το πολυκάναλο που δεν υπήρχε ;Tο θέμα λέει Black Box Show.
Που παρεμπιπτόντως ήταν κατά 99 % δικάναλο, οπότε για αυτό και λογικό να συζητάμε για δικάναλο. Τι να συζητάμε, πιο πολύ για το πολυκάναλο που δεν υπήρχε ;Tο θέμα λέει Black Box Show.
Εσύ και αν είσαι σκληροπυρηνικός...Ούτε καν πετρέλαιο δηλαδή...*οφφ τοπικ
2050-1963 = 87
βενζινη για παντα.
Η πλάκα είναι ότι υπήρχε και τέτοιο setup αλλά όπως φάνηκε από τα σχόλια δεν ενθουσίαζε και τόσο αφού δεν πρέπει να ήταν διαρρυθμισμένο με το σύνολο από αυστηρότερες διατυπώσεις που συνεπάγεται η εγκατάσταση πολυκαναλικών...Που παρεμπιπτόντως ήταν κατά 99 % δικάναλο, οπότε για αυτό και λογικό να συζητάμε για δικάναλο. Τι να συζητάμε, πιο πολύ για το πολυκάναλο που δεν υπήρχε ;
Α, και σε ένα ωδείο που έχουν φίλοι και συμμαθητές, εαν ενδιαφέρεσαι δηλαδή και για "φυσικό" ήχο.Για audio, έχω, ναι. Σε δύο στησίματα και ένα ξεστησίμο (για βοήθεια). ¨Εχω καλό αυτί και ο κόσμος , ζητάει τη γνώμη μου.
¨Εχω και σε άλλα προιόντα, πολυ πιο δύσκολα, Ελλάδα και εξωτερικό, όταν ήμουν νεότερος. Και εκεί ήμουν και υπεύθυνος όλης της διαδικασίας.
Ήμουν και σε πάρα πολλές εγγραφές του πιο μεγάλου στούντιο μουσικής της Θεσσαλονίκης, ώς φοιτητής εκεί. Και σε άλλα δύο στούντιο ακόμα και τώρα, που πάω όποτε θέλω και κάνω και ακούω ότι θέλω. Και άλλα που δεν χρειάζεται να ξέρεις.
*οφφ τοπικ*οφφ τοπικ
2050-1963 = 87
βενζινη για παντα.
Κάποια στιγμή σου έγραψα ότι τα πάντα είναι φαντασία αλλά είχες κολλήσει με τον Αϊνστάιν και δεν δεν έδωσες πολύ σημασίαΠου παρεμπιπτόντως ήταν κατά 99 % δικάναλο, οπότε για αυτό και λογικό να συζητάμε για δικάναλο. Τι να συζητάμε, πιο πολύ για το πολυκάναλο που δεν υπήρχε ;
..."να έχεις 50+ κιλά ενισχυτές ανά κανάλι"όπως τα ήξερες, όπως πριν 20 χρόνια.
Μου έβαλε ο Μιχάλης κάτι μπητάκια με γκάζια , ήταν ευχάριστα καθαρά και δυνατά. σουρεκλεμε ακούσματα δεν έκατσα να ακούσω να σου πω την αλήθεια , βαριόμουνα.
αναχρονιστικό σύστημα βέβαια την σήμερον ημέρα, να αλλάζεις cd να έχεις 50+ κιλά ενισχυτές ανά κανάλι κλπ αλλά είναι καλό , πως να το κάνουμε.
με το γνωστό πολύμπριζο όπως πάντα πεταμένο κάτω από τα μηχανήματα
ιναδεργουερντς , αν για κάποιο λόγο το 2002 πχ (που το πρωτοάκουσα) αποφάσιζε κάποιος να τα πάρει σπίτι του , ακόμα τα ίδια θα είχε.
2001, 2002, 2004, 2006, 2007 / εκτός αν μού διαφεύγει και άλληέχω την εντύπωση ότι παλιότερα είχε έρθει σε κάποια έκθεση.
και εγώΜε ένα Λαμ ξεχνιέμαι
Σωστά! το εντόπισεςκαι ανοικτό παράθυρο..
αν και μπορεί να πούν ότι "έφταιγε" το …ανοιχτό παράθυρο : ) (πού έπαιξε καλά)και εγώ
Σωστά! το εντόπισες
όμως ήταν τόση πολύ η "ενέργεια" των ενισχυτών (η λέξη από τού ακροατές αλλά και από -γνωστό- έλληνα κατασκευαστεί πού απόρησε), πού δεν υπήρξε απολύτως κανένας επηρεασμός
---
ένα δικό μου κακογραμμένο φιλμάκι εδώ (παλιό τ/φ)
στο αφιερώνω
αγαπητέ gonis, αν και φέτος "δεν τα άκουσες (τα Lamm) " (και ας με συμπαθείς )Τα Lamm φέτος δεν τα άκουσα αλλά τα εχω ακούσει αρκετές φορές σε εκθέσεις και στην αντιπροσωπεία κυριως με Rockport.Πάντα μου άρεσαν όπως και ο ΜΦ.
Υπολογιστε όμως ότι οι SRA που στηρίζουν τα mono μπορεί να είναι πιο ακριβές από το Kef
Με συγχωρείτε για την επέμβαση αλλά ο alexis νομίζω αντίθετα είπε να μην συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια και αναφέρθηκε στην μεγάλη διαφορά τιμής.alexis / 773
ούτε εσύ δεν μπήκες φέτος στο δωμάτιο της MF (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου)
και ας σού άρεσε -γενικά- πάντα ο ήχος μου : )
και ας πηγαίναμε και στο ίδιο σχολείο : )
φτάσαμε στην 39 σελ. και στο 773 ποστ για να με θυμηθείς : ) (εγώ όχι. Αν θέλεις μού θυμίζεις)
όμως, κάνεις προσπάθεια να συγκρίνεις…
και ποιός το ζήτησε?
(εκτός, ίσως, τού billpepas ποστ 683 . και αν κατάλαβα καλά, και αν δεν μού διέφυγε άλλος)
εν πάση περιπτώσει , και για να μην λέω πολλά, μπορεί να φέρει ο οποιοσδήποτε (επαγγελματίας ή μη) ένα σύστημα για να συγκρίνουμε, με την προϋπόθεση να είναι ..διπλάσιας -τουλάχιστον- αξίας από αυτό πού θα φέρω εγώ
ευχαριστώ
Ένα λεπτό όμως επειδή συγκρίνουμε διαφορετικά πράγματα.
Και πάλι συγνώμη, συνεχίστε..Και θέλουμε να παίζει σαν να είχε 42.000€; Με 3300; Θαυμάσια παίζει για 3300€
Μάλλον εννοείς αυτό το 5κάναλο. Κατά κάποιο τρόπο ήταν και room into a room.Εσύ και αν είσαι σκληροπυρηνικός...Ούτε καν πετρέλαιο δηλαδή...
Η πλάκα είναι ότι υπήρχε και τέτοιο setup αλλά όπως φάνηκε από τα σχόλια δεν ενθουσίαζε και τόσο αφού δεν πρέπει να ήταν διαρρυθμισμένο με το σύνολο από αυστηρότερες διατυπώσεις που συνεπάγεται η εγκατάσταση πολυκαναλικών...
Μετά από τόσα χρόνια μόνο αν με δεις ίσως θυμηθείς. 30 χρόνια γέννημα θρέμμα Καρέα. Εσείς ήσουν μάλλον στην ίδια τάξη με Χάρη Κατινάκη. Εγω με τον αδελφό του το Νίκο.Αν θέλεις μού θυμίζεις
Χάλια μαύρα το παρόν σύστημα. Μας πήρε τα αυτιά.Μάλλον εννοείς αυτό το 5κάναλο. Κατά κάποιο τρόπο ήταν και room into a room.
¨Αντε πάλι, πως τα καταφέρνεις πάντα , τσίμπησες τα εύσημα για την σωστή εκτίμησή σου, φαντάσου να ήσουν και εκεί.τίποτα δεν είναι τυχαίο. (το ειπα και πιο πριν)
οταν ένα σύστημα για 20 χρόνια αξιολογείται από το κοινό και ξεχωρίζει ως ένα από τα καλύτερα της έκθεσης, τοτε μόνο τυχαίο δε το λες.
και μετά από χρόνια τέτοια συστήματα θα κάνουν έντονα αισθητή την παρουσία τους , που για να ξεπεραστούν τότε ίσως χρειαστεί πραγματικά τύχη.
Αγαπητέ Μ.Φ μη βλέπεις διαπλοκή πίσω από τις βάσεις,δεν μου το “ρουφιάνεψε“ κάποιος ,σε φωτο τις είδα στο παρων θρεντ που από όσο καταλαβαίνω του έριξες μια ματιάαγαπητέ gonis, αν και φέτος "δεν τα άκουσες (τα Lamm) " (και ας με συμπαθείς )
(όμως, κάποιος σού "σφύριξε" για τις βάσεις )
να σού πώ πώς: μόνο οι ενισχυτές ήταν πάνω σε βάσεις και αυτό γιατί πρέπει να "κατέβω" "αξιοπρεπώς" ΚΑΙ "αισθητικά".
όλα τα υπόλοιπα μηχ/τα, έπαιζαν πάνω στα έπιπλα τού ξενοδοχείου (αυτό πού κάνω, δηλ,. κάθε χρόνο! με μία, δύο -ίσως- εξαιρέσεις) ή πάνω στις συσκευασίες τους!
(οι φωτ. το δείχνουν καθαρά)
α, και δέν κοστίζουν όσο τα kef, πού δέν ξέρω ούτε ποιός τα φέρνει!, ούτε πού φτιάχνονται πια, κλπ
Μετά από τόσα χρόνια μόνο αν με δεις ίσως θυμηθείς. 30 χρόνια γέννημα θρέμμα Καρέα. Εσείς ήσουν μάλλον στην ίδια τάξη με Χάρη Κατινάκη. Εγω με τον αδελφό του το Νίκο.
Χάλια μαύρα το παρόν σύστημα. Μας πήρε τα αυτιά.
Αλήθεια τι λέει η επιστήμη της ακουστικής για την ακρίβεια των μετρήσεων RT σε μη διαχυτά πεδία όπως όλα τα μικρά οικιακά δωμάτια < 150-200 τ.μ. κλειστά κιόλας ; Και μάλιστα με την απορρόφηση (που βάζουμε μετά καθώς πρίν πάλι δεν ξέρουμε πόσο να βάλουμε) ακόμη χειρότερο το διαχυτικό πεδίο ; Νομίζεις δηλαδή επειδή καταγράφει αυτό η μέτρηση, αυτό είναι και ακριβές ;εγω αυτο μπορεσα αυτο εφτιαξα ως πολυκαναλος σε Σαλονι. Τα δικα σας Αλωνια να δουμε
14 (60 x 60 x 7 cm) t.akustik WDS-7 Diffuser
15 (100x50x5cm) Absorber Basotect
3 (100x50x3cm) Absorber Basotect
15 (120x60x10cm WLG 040 Absorber fleece plate ) CARUSO-ISO-BOND®
View attachment 269818