- Reaction score
- 57.117
Με...καστανιέτα και swiffer.Ρώτα τον χερ ντόκτορ πώς ξεσκονιζει 4 τοίχους φελιζόλ.
Εννοείς...19ο... Μέχρι και ο ίδιος μπερδεύτηκες.18ο, με την παλιγγενεσία
Με...καστανιέτα και swiffer.Ρώτα τον χερ ντόκτορ πώς ξεσκονιζει 4 τοίχους φελιζόλ.
Εννοείς...19ο... Μέχρι και ο ίδιος μπερδεύτηκες.18ο, με την παλιγγενεσία
(Εντάξει το διόρθωσα.)Εννοείς...19ο... Μέχρι και ο ίδιος μπερδεύτηκες.
Το 1978 βγήκαν τα καλύτερα και πιο σπάνια κομμάτια. Ένα από αυτά είμαι εγώ.Σταύρο το κορυφαίο δίδυμο όλων των εποχών , G22000, G33000, είναι παραγωγή του 1978 , από Μάιο μέχρι Δεκέμβριο.
Κατασκεύασαν λίγα κομμάτια , κάτι σαν 1000 από το καθένα , ή και λιγότερα.
Ηταν σχεδιασμένη παραγωγή για περιορισμένο αριθμό και τέλος. Πολύ ακριβά εκείνη την εποχή.
Κάτι ακόμη ήταν η έλλειψη ορισμένων ανταλλακτικών, που θα επέτρεπε την παράταση της παραγωγής για ολοκλήρωση στον χρόνο , αλλά υπήρχε και το πρόβλημα της προαγοράς που ζητούσε τότε η SANSUI από τους αντιπροσώπους της .
Never the less G22, G33 είναι οι καλύτεροι ραδιοενισχυτές στον κόσμο ever.
το κορυφαίο δίδυμο όλων των εποχών , G22000, G33000
Link;G22, G33 είναι οι καλύτεροι ραδιοενισχυτές στον κόσμο ever.
Τα βίντεο ακόμη ;Τι έγινε; στέρεψαν τα παρεκτρεπόμενα σχόλια;
Είστε κακοχαρακτήρεςΤα βίντεο ακόμη ;
ευτυχώς που δεν κατάλαβες γρι από αυτά που είπε...Ωραίο αυτό το…
“ ο εγκέφαλος καταφέρνει να διαπιστώνει διαφορές μέσα απ΄ το πιο μη γραμμικό σύστημα που υπάρχει στην φύση (την ακοή) οι οποίες δεν μετριούνται”
Γ. Μουρτζόπουλος
Αυτό δεν μου ακούστηκε και πολύ καλό… πάω να χτυπήσω μια μέτρηση
Αμ ο άλλος… ο Μαστεράς…. να λεει τα σαμπς κ το dsp τρίχες μετα συγχωρησεως.
Δεν παμε καθόλoυ καλά μου φαίνεται
Οπωσδήποτε δεν πάμε καλά άμα απομονώνουμε φράσεις από διαλέξεις για δημιουργία εντυπώσεων και τρολιά...Η μη γραμμική λειτουργία στο ακουστικό μας σύστημα διαμορφώθηκε από χιλιετίες εξελικτικής πορείας και ανάγκης για επιβίωση μέσα σ'ένα εχθρικό περιβάλλον. Επίσης το κυνήγι των DSP και μετρητικών δεδομένων δεν γίνεται για ν'ακουγόταν καλύτερα ένα setup που δεν θα μας συγκινούσε εξαρχής.Ωραίο αυτό το…
“ ο εγκέφαλος καταφέρνει να διαπιστώνει διαφορές μέσα απ΄ το πιο μη γραμμικό σύστημα που υπάρχει στην φύση (την ακοή) οι οποίες δεν μετριούνται”
Γ. Μουρτζόπουλος
Αυτό δεν μου ακούστηκε και πολύ καλό… πάω να χτυπήσω μια μέτρηση
Αμ ο άλλος… ο Μαστεράς…. να λεει τα σαμπς κ το dsp τρίχες μετα συγχωρησεως.
Δεν παμε καθόλoυ καλά μου φαίνεται