- Reaction score
- 57.117
Ίσως τώρα να είμαστε πιο πίθηκοι από ποτέ άλλοτε...Πιστεύεις και εσύ ότι ήμασταν μαϊμούδες;
...
Ίσως τώρα να είμαστε πιο πίθηκοι από ποτέ άλλοτε...Πιστεύεις και εσύ ότι ήμασταν μαϊμούδες;
...
Να τοποθετηθεί ο αρμόδιος. Dec....Ίσως τώρα να είμαστε πιο πίθηκοι από ποτέ άλλοτε...
που να είχες κιόλας για μουσική ε?Ασε με τώρα γιατί βλεπω μία σειρά στο prime με πολύ πιστολίδι και το πολυκάναλο μου σπέρνει!!
Παίζει και μουσική αλλά ειναι για το μπάρμπεκιου.που να είχες κιόλας για μουσική ε?
το δίπλα το χεις για τις σούβλες ε?Δίπλα σοβαρεύουν τα πράγματα
αυτους τους ξερεις χριστχιανοπσεκαζμενο πανκ (alternative tendacles, εκαναν ενα φεγγαρι)...χαχα..
Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά το 95% καταλαβαίνει το καλύτερο είπε... όταν τους βάζεις να ακούσουν 2-3 διαφορετικά πράγματα (πηγές; ηχεία; ποιότητες αρχείων; συστήματα συνολικά, όχι ότι το 95% ξέρει τον "καλύτερο ήχο".«Οι τρίχες παίζει ρόλο αν είναι κατσαρές;» Ρωτάω εγώ τώρα.
Τέλος πάντων , στο διαταύτα.
Καιρό είχα να γελάσω έτσι.
Είπε πολλά ωραία. Τα οποία είναι γνωστά φυσικά σε αυτούς που ακούνε μουσική και όχι pdf.
Σε αυτούς που κατανοούν λέξεις όπως η μουσικότητα, οι χροιές , οι αρμονικές , η ενεργεια, το συναίσθημα και άλλες πολλές που χλευάζονται από διάφορους.
Ευλόγησον παίδες
View attachment 271157
Ε, εννοείται ότι θα ακούσεις διάφορα (όχι μόνο 2-3 κιόλας) συστήματα όταν θα διαλέξεις σύστημα, βρε Kill Bill. Τι κάνουν οι οντιοφίλ ολημερίς και οληνυκτίς ; Αυτή είναι η δουλειά τους. Βέβαια και αυτό τελεί υπό αμφισβήτηση απο μερικούς και για αυτό εξάλλου το ανέφερε ο άνθρωπος, μέσα σε αυτό το context.Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά το 95% καταλαβαίνει το καλύτερο είπε... όταν τους βάζεις να ακούσουν 2-3 διαφορετικά πράγματα (πηγές; ηχεία; ποιότητες αρχείων; συστήματα συνολικά, όχι ότι το 95% ξέρει τον "καλύτερο ήχο".
¨Ασε τον ρούμπωσαν τον αγαπητό μας Bhutia αυτές οι αναφορές που έκανες και αυτά που ισχυρίζεται ο Ράσελ για το μικρότερο distrorion των μικρών fast and furious μονάδων του. Θα τα "ακούμε" τώρα επι αιώνες , του κάθισε βαριά. Σπόντες μέχρι να πεθάνουμε θα μάς λέει. Θα μας χτυπάει το "λάθος" μας for ever.Κατά τα άλλα και παραβλέποντας τις σπόντες που έριξες
Βρε πότε θα καταλάβεις επιτέλους ότι οι γυναίκες θέλουν και γουστάρουν τους one ή και ακόμη καλύτερα τους non dimensional, mono καθώς αυτές θέλουν να έχουν και όντως έχουν την αποκλειστικότητα του πολυδιάσταστου χαρακτήρα και θεωρούν μάλιστα ότι είναι το κύριο ατού τους στο να ισορροπήσουν εξουσιαστικά. Για να μην πω για τους cave men και τους νεάντερταλ.
Το θέμα είναι να υπάρχει μουσική παιδεία, εμπειρίες και ακούσματα που αυτό έχει μεγάλη σημασία στο να έχεις μια τουλάχιστον βασική κρυσταλλωμένη άποψη τι είναι μουσική , να μπορείς να αποκωδικοποιείς το μήνυμα της κλπ που είναι χρέος του πραγματικού οντιοφίλ και μετά έρχεται η ανάγκη του, να το έχει αυτό σε αναπαραγωγή στο σπίτι του. Όχι το ανάποδο.
Δεν τους ήξερααυτους τους ξερεις χριστχιανοπσεκαζμενο πανκ (alternative tendacles, εκαναν ενα φεγγαρι)...χαχα..
there aint no χαλιενταδαζ in my family tree
Ωραίος ο παραλληλισμός , εξηγεί το όνειρο , αλλά κάπου πρέπει να ενταχθούν και τα ακουστικά...συν ένα ελικόπτερο ειδικά για τον kanakiani.
H ΄΄μπηχτή΄΄ όπως λες παρέπεμπε στο πρότυπο των ΄΄υπερβατικών΄΄ ηχείων με μικρές διαστάσεις και μονό mid-woofer... Δεν υποτιμώ κατασκευές όπως του Russel για τις οποίες δεν θα είχα επαρκή στοιχεία...Γι αυτό εξάλλου και δεν σχολίασα διεξοδικά στον Σταύρο Λαγκαδιανό...¨Ασε τον ρούμπωσαν τον αγαπητό μας Bhutia αυτές οι αναφορές που έκανες και αυτά που ισχυρίζεται ο Ράσελ για το μικρότερο distrorion των μικρών fast and furious μονάδων του. Θα τα "ακούμε" τώρα επι αιώνες , του κάθισε βαριά. Σπόντες μέχρι να πεθάνουμε θα μάς λέει. Θα μας χτυπάει το "λάθος" μας for ever.
.... ειναι ο Phantom Surfer(s) , Mummies κτλ απο πισω. Εχω να παω απειρα χρονια Γερμανια, οποτε εχω μεινει 10 χρονια εκτος επαφης απο τα εκει δρωμενα.Δεν τους ήξερα