christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.790
Aaaaa κυρ Χρήστο τι μου θυμίσατε.....αυτό ήταν το αγαπημένο τραγούδι του ασβού στην πρώτη καραντίνα....
Σβήσε σε παρακαλώ από το 1220 και κάτω.
Ναι, το παρατήρησα κι εγώ από την αρχή ότι έβαλε ένα W παραπάνω, αλλά βαριόμουν να το σχολιάσω.Εγώ ξέρω αριθμητική, εσύ δεν ξέρεις να γράφεις τύπους.
Ναι θα το πληρώσω εγώ. Δεν γίνεται να τα κάνουμε όλα πτανα . Ολα ίσωμα προς τα κάτω. Σα το σύριζα ένα πράμα.Η πλατφόρμα θέλει 14,99€ για διαγραφή κάθε ποστ.
Θα πληρώσεις;
Εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ τυπογραφικό λάθος?Ναι, το παρατήρησα κι εγώ από την αρχή ότι έβαλε ένα W παραπάνω, αλλά βαριόμουν να το σχολιάσω.
Σωστά!Ναι θα το πληρώσω εγώ. Δεν γίνεται να τα κάνουμε όλα πτανα .
Σπανίως, γιατί ξαναδιαβάζω πριν ποστάρω, έχω και αυτόματη διόρθωση.Εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ τυπογραφικό λάθος?
Αν και τώρα που το σκέφτομαι , θα μπορούσες απλά να τα μεταφέρεις , και να μην είσαι αγιογδύτης.Η πλατφόρμα θέλει 14,99€ για διαγραφή κάθε ποστ.
Θα πληρώσεις;
Δεν έχει να κάνει με την αυτόματη διόρθωση , η αναφορά σε ευαισθησία ηχείων και μέγιστης στάθμης .Σπανίως, γιατί ξαναδιαβάζω πριν ποστάρω, έχω και αυτόματη διόρθωση.
Αλλά εδώ δε μιλάμε για εμένα. Μιλάμε για σένα. Είναι το ΔΙΚΟ σου νήμα!
επίσης από την πλέιλιστ της 1ης καραντίναςΔεν θέλω να γίνει παιδική χαρά το νήμα.
Η αλήθεια είναι ότι η μεταφορά έχει φθηνότερα, 12.90€θα μπορούσες απλά να τα μεταφέρεις , και να μην είσαι αγιογδύτης.
μεχρι τις 23.59 όμως γιατί λήγει η σάιμπερ μαντει...Η αλήθεια είναι ότι η μεταφορά έχει φθηνότερα, 12.90€
ρε αναίσθητε...καταθέτω τις αναμνήσεις μου...και μου τις κάνεις ριτζέκτ...Βάλε το εσύ ξέρεις που .
Ζαίε.
Ωχ, το είχα ξεχάσει!μεχρι τις 23.59 όμως γιατί λήγει η σάιμπερ μαντει...