- Reaction score
- 98.534
Τότε το υβριδικό ήταν λάθος αγορά.
Νομίζω 90 ή 100 Kw με αυτονομία 100km , πραγματικά περιπου 90700 κιλά; Τόσο πολύ; Νόμιζα μικρές είναι οι μπαταρίες σε αυτά. Πόσα kWh είναι η μπαταρία;
Για ποιο υβριδικό μιλάμε;
Ναί αλλάζει, με εργατικά 2000! Γιατί δεν είναι παιχνίδι.γίνεται αυτό; έτσι απλά σαν να αλλάζουμε μπαταρία στα παιχνίδια των παιδιών;
Με βολευει στο καθημερινό , φορτιζω σπίτι και όποτε μπορώ στην εταιρεία. Πηγαινοέρχομαι τσάμπα. Αλλά έχει ανέβει ρεύμα τελευταια και έχω ταχυφορτιστή.Τότε το υβριδικό ήταν λάθος αγορά.
Ουρά 100 αυτοκίνητα πες καλύτερα.Ένας και ουρα 10 αυτοκίνητα
Προφανώς δεν γνωρίζεις γράφοντας τέτοια, τι όχημα είναι;Νομίζω 90 ή 100 Kw με αυτονομία 100km , πραγματικά περιπου 90
Μάλλον 9 ή 10 kWh, άντε 20, σε κάθε περίπτωση απο-και-κλείεται 90-100 kWhΝομίζω 90 ή 100 Kw με αυτονομία 100km , πραγματικά περιπου 90
Κάνε net metering. Aν δεν μπορείς μπες σε ενεργειακή κοινότητα για virtual net metering.Αλλά έχει ανέβει ρεύμα τελευταια
Πόσες κιλοβατώρες (kWh) είναι η μπαταρία ρώτησα.Νομίζω 90 ή 100 Kw με αυτονομία 100km , πραγματικά περιπου 90
Σοβαρές πιθανότητες να έχετε ίδια μπαταρία .Το δικό μου υβριδικό με 12KWh μπαταρία και 40-45 χιλιόμετρα αυτονομία
Καμία περίπτωση με 10-12 KWh τοΜε αβγό ανάμεσα σε πεταλ γκαζιού και πόδι, και με Μαξ τελική στα 80, πρέπει να βγάζει κατό χιλιόμετρα.
ακριβό Υβριδικό SUV
Κάποιοι με Τέσλα 3 έχουν τέτοια μέση κατανάλωση (11) στα κατό, με τη μέθοδο του αυγού υποθέτω.Καμία περίπτωση με 10-12 KWh.
Ψάχτε το αστέρι, θα το βρείτε, έχετε μείνει πολυυυυυυυ πίσω ορισμένοι........... Όλα τα καινουργια έχουν 100σταρες μπαταρίες, αυτά τα 15, 20Kwh κτλ βγάζουν 30 χιλιόμετρα , άχρηστα είναιΠόσες κιλοβατώρες (kWh) είναι η μπαταρία ρώτησα.
Π.χ. το 7θέσιο plug-in hybrid Volvo XC90 έχει μπαταρία 11,6 kWh.
Αποκλείεται μια μπαταρία 11,6 kWh να ζυγίζει 700 κιλά.
Ποιο αυτοκίνητο πήρες;
Είσαι εντελώς άσχετος, και γίνεσαι ρεζίλι.Ψάχτε το αστέρι, θα το βρείτε, έχετε μείνει πολυυυυυυυ πίσω ορισμένοι........... Όλα τα καινουργια έχουν 100σταρες μπαταρίες, αυτά τα 15, 20Kw κτλ βγάζουν 30 χιλιόμετρα , άχρηστα είναι
Για τεχνολογία γράφουμε όχι για το shopping therapyΤο να γράφει κάποιος «δεν παίρνω ηλεκτρικό γιατί Χ Ψ» ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει σκοπό να πάρει κανένα αυτοκίνητο, δεν έχει κανένα νόημα.
Κακό δεν είναι να μην γνωρίζεις οτι το αυτοκίνητό σου έχει μπαταρίαΨάχτε το αστέρι, θα το βρείτε, έχετε μείνει πολυυυυυυυ πίσω ορισμένοι........... Όλα τα καινουργια έχουν 100σταρες μπαταρίες, αυτά τα 15, 20Kwh κτλ βγάζουν 30 χιλιόμετρα , άχρηστα είναι
Για κοίτα καλύτερα, 100kw έγραψα, όχι kwh !!!!απλά ο ξερόλας μπερδεύτηκε! όπως συνήθως!!!!!Πήρες υβριδικο μερσεντες με 100Kwh μπαταρία;
Έλα πες την αλήθεια... τι άλλο πήρες;
Για τεχνολογία γράφουμε όχι για το shopping therapy