- Reaction score
- 695
δηλωνω συμμετοχη για το δωρο Ν.20
ευχαριστουμε πολυ και καλες γιορτες σε ολους!
ευχαριστουμε πολυ και καλες γιορτες σε ολους!
Δηλώνω ενδιαφέρον, ευχαριστώ.5.ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΧΡΗΣΗ ΑΦΟΡΤΙΣΤΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ CATERPILLAR B25
ΕΧΕΙΣ ΠΜΔηλώνω ενδιαφέρον, ευχαριστώ.
ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΗΚΕ.@kosmous Στη λίστα με τα δώρα, δεν υπάρχει αυτό για το οποίο δήλωσες ενδιαφέρον. Αποσύρθηκε από τον δωροθέτη.
(φαντάζομαι ότι) Σου έστειλε pm ο @tigergreg για αυτό, ελπίζω να υπάρξει κάποια διευθέτηση.
Λίγη περισσότερη προσοχή από όλους, παρακαλώ.
Ναι επικοινωνήσαμε ευχαριστώ , όντως δεν πρόσεξα , κρίμα κιόλας που δεν είδα νωρίτερα το θέμα καθώς θα μπορούσα να συνεισφέρω κάτι .Σου έστειλε pm ο [USER=14766]@tigergreg για αυτό, ελπίζω να υπάρξει κάποια διευθέτηση.
Λίγη περισσότερη προσοχή από όλους, παρακαλώ.
Εμενα το ζεύγος των XLR της BESPECO ειναι το μονο που ΔΕΝ με ενδιαφερει απο το Νο 17..Από τα δώρα του Ν°17 (ποστ #55), ενδιαφέρομαι πιο έντονα, για το ζεύγος των XLR της BESPECO.
Αν άλλα μέλη ενδιαφερθουν γιια κάποια από τα υπόλοιπα εκτός των BESPECO, ας τα πάρουν, και σε 'μένα ο,τι περισσέψει.
Οπότε ανακαλώ το αίτημά μου για το video grabber.Εμενα το ζεύγος των XLR της BESPECO ειναι το μονο που ΔΕΝ με ενδιαφερει απο το Νο 17..
Πού είναι ο χώρος σου;Παραλαβή από το χώρο μου.
Σόρρυ αν δε το έγραψα, αν υπάρξουν υποψήφιοι θα το έβαζα, αλλά αφού με ρωτάς..... Μοσχάτο.Πού είναι ο χώρος σου;
Μια συμμετοχή παρακαλώ, ευχαριστώ!Βάζω και εγώ 18 τεμάχια σποτάκια είναι αχρησιμοποίητα, λόγο αλλαγής από 3000Κ σε 4000Κ.
Παραλαβή από το χώρο μου.
Χίλια συγνώμη, δε το πρόσεξα ότι η λίστα με τα δώρα είχε κλείσει, και τα συγκεκριμένα χθες τα ξεχώνιασα και θυμήθηκα για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα.Κώλο μου το κάνατε το thread! Κωλόπαιδα!
Κανονικά, έγραψα ότι η λίστα με τα δώρα "έκλεισε", αλλά, άντε, θα κάνω τα "στραβά μάτια".
Αφού έχεις βάλει 800 όρους... πού να τους θυμηθούμε μαρή;Κώλο μου το κάνατε το thread! Κωλόπαιδα!