Streaming vs CD...όλη η αλήθεια

Reaction score
19.794
@Π.Α.Η. κάτσε να σου δώσω και άλλα όπλα εναντίον του @EAR να έχεις πρόχειρα όταν σου πολυμπαίνει.

Λοιπόν είνια ακτινολόγος , γέρος σαν εμένα περίπου (μην κοιτάς που το παίζει τζόβενο) και τότε δεν είχαμε μέτρα ασφαλείας ή ακουστικά. Δούλεψε λοιπόν άπειρες ώρες closed (όχι open) MRI's και άρα :

- MRI noises can range anywhere from 65 decibels to 130 decibels. They can often go above 90 to 100 decibels, requiring the patient to wear ear protection.

- The MRI will make loud noises as it works, but you'll be given earplugs or headphones to wear during your scan. The part of your body getting scanned may also feel warm, but that's normal. Some MRI scans can take up to an hour to complete, but that's not the typical

- Magnetic resonance imaging (MRI) is a type of medical imaging that uses a strong magnetic field and very high frequency radio waves to produce highly detailed images.

- Acoustic noise from magnetic resonance imaging (MRI) can cause patient anxiety and discomfort, hearing damage, and impaired communication between patients and health‐care workers. 1 , 2 , 3 , 4 This noise is generated by interactions between the static magnetic field and alternating current in gradient coils, resulting ...

- Unfortunately, it has a disadvantage of producing high acoustic noise which can cause stereocilia damage. In more serious cases, it can cause mechanical trauma to OHCs and Corti's organ [17]. Revadi et al. presented a patient with sudden hearing loss after 3T lumbosacral MRI, who was exposed to 118.4 dB [18].

:D :D :D

Θα σου πεί ότι πήγαινε πισω απο ειδικό τζάμι σε ειδικό θάλαμο και ότι αυτά αφορούν τους ασθενείς .... αλλά όταν ήταν γυναίκες ήταν πάντα μέσα. :D :D

Reaction score
19.794
118,5 ντιμπι και τον πείραξαν;

Τόσο βάζω αργά τη νύχτα για να μην ξυπνήσει η γυναίκα που κοιμάται στη δίπλα πολυθρόνα.
Ναι αλλά είναι χαμηλές συχνότητες. :D

Reaction score
2.683
118,5 ντιμπι και τον πείραξαν;

Τόσο βάζω αργά τη νύχτα για να μην ξυπνήσει η γυναίκα που κοιμάται στη δίπλα πολυθρόνα.
Πολύ θα ήθελα κι εγώ μια τέτοια γυναίκα, να μη μου μιλάει, να είναι και αρκετά κουφή, ώστε να μην αντιλαμβάνεται διαφορές σε κάθε νέα μου αγορά απαραίτητου εξοπλισμού , να είναι εντελώς αδιάφορη για το μήκος (των καλωδίων προφανώς) και ... να είναι και πολύ κοντή με πλακουτσωτό κεφάλι για να ακουμπάω τη φραπεδιά μου

Reaction score
2.126
Πολύ θα ήθελα κι εγώ μια τέτοια γυναίκα, να μη μου μιλάει, να είναι και αρκετά κουφή, ώστε να μην αντιλαμβάνεται διαφορές σε κάθε νέα μου αγορά απαραίτητου εξοπλισμού , να είναι εντελώς αδιάφορη για το μήκος (των καλωδίων προφανώς) και ... να είναι και πολύ κοντή με πλακουτσωτό κεφάλι για να ακουμπάω τη φραπεδιά μου
εδω είσαι !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90