- Reaction score
- 6.267
Device Specifications: Fire TV Cube | Amazon Fire TV
Fire TV Cube specifications are provided here.
developer.amazon.com
Last edited:
Αν ήξερες πόσες δεκάδες μηχανάκια έχουν ανακοινωθεί/διαφημιστεί ως nvidia tv killers και έχουν αποδειχτεί φλόμπες στην πορεία θα κράταγες μικρό καλάθι. Μακάρι να βγώ ψευτης γιατι ο ανταγωνισμός εμάς τους καταναλωτές συμφέρει, ωστόσο είμαι πολυ επιφυλακτικός.Έχουμε νεότερα που αν αληθεύουν μάλλον έχουμε Nvidia shield pro killer.
Το παρήγγειλα, εντυπώσεις όταν το παραλάβω.
Fire TV Cube gains Improved Upscaling as well as DTS, DTS-HD, and Dolby True HD audio passthrough in latest software update
Amazon is pushing a new software update to the 3rd-gen Fire TV Cube that should make video and audiophiles happy. Software version 7.6.1.3 (PS7613/3686) is currently rolling out to devices with improvements to the Super Resolution Upscaling feature that should make non-4K content look even sharper.www.aftvnews.com
Κάτι κατέχω και εγώ από το άθλημα γιαυτό και γράφω οτι " μάλλον" πρόκειται για nvidia tv killer και όχι σίγουρα.Αν ήξερες πόσες δεκάδες μηχανάκια έχουν ανακοινωθεί/διαφημιστεί ως nvidia tv killers και έχουν αποδειχτεί φλόμπες στην πορεία θα κράταγες μικρό καλάθι. Μακάρι να βγώ ψευτης γιατι ο ανταγωνισμός εμάς τους καταναλωτές συμφέρει, ωστόσο είμαι πολυ επιφυλακτικός.
Φώναξε και τον @K. ROMPOTIS να το τεστάρειΤο παρήγγειλα, εντυπώσεις όταν το παραλάβω.
Η επεξεργαστική ισχύς των νέων apple tv είναι από άλλο πλανήτη.Κι εγώ για γρήγορη την είχα την απόκριση του cube σε σύγκριση με το stick, αλλά όταν δοκίμασα το νέο apple tv, κατάλαβα τι εστί ταχύτητα.
Μιλάμε να εναλλάσσεις netflix με youtube και στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο να παίζει το άλλο. Πατάς netflix, μπαμ παίζει, πατάς youtube, μπαμ παίζει εκείνο, λες και αλλάζεις αρχείο και όχι app.
Απ' ότι διαβάζω το πρόβλημα προέρχεται από την πλευρά του plex και θα προσπαθήσουν να το διορθώσουν.Επίσης πάλι μόνο στον plex τα αρχεία με ήχο DTS τα περνάει (εμφανίζει) στην JBL 9.1 ως πολυκαναλικό PCM ενώ στις πληροφορίες του plex λέει ότι το μεταφέρει χωρίς transcoding.