Neumann KH150

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.207
Ναι, τα καλι ήρθαν μετά το παλιό καλό πρισονους, όταν τα έγραφα δεν υπήρχαν.

Για τα πρισονους είχα διαβάσει διθυράμβους από πολλούς στουντιάδες, στο γνωστό γκιαρσλατζ.

Τώρα τα καλι δείχνουν όντως καλές επιλογές, και τα λεφτά που ζητάνε είναι πολύ λίγα για 8-αρι.

Τα πρώτα είχαν κάποια θεματάκια, στα δεύτερα τα έλυσαν.

Μια χαρά οικονομική επιλογή είναι.

Και μετράει αξιοπρεπέστατα.

Ωστόσο, δε νομίζω κανένας να πιστεύει ότι φτάνουν την ποιότητα των Νιούμαν ή τζενελεκ..

Ενδιαφέρον έχει και η νέα πρόταση τριδρομου της Άνταμ, σε πολύ λογικό κοστολογιο. Όπως είπα, είναι απάντηση στο 310, μιλάμε για τριδρομο με 8-αρι γουφερ, φρέσκο μοντελακι από Άνταμ.

Σε αυτά τα επίπεδα των ενεργών μόνιτορ, οι προτάσεις από τις γνωστές φίρμες γενικώς είναι "τίμιες" στα λεφτά τους. Άρα, ότι δώσεις παίρνεις. 😎
Σε αντίθεση με τα ηχεία προοριζόμενα αποκλειστικά για οικιακή χρήση - που πρέπει ν'ακούγονται ελκυστικότερα (τρέχα γύρευε βεβαίως με τις προτιμήσεις καθενός) όπως έχει υποστηριχθεί στο παρελθόν αφού δεν είναι ΄΄εργαλεία δουλειάς΄΄ - όσα επαγγελματικά monitor κυκλοφορούν με τιμή που δεν θα δικαιολογείτο από την ποιότητα στην απόδοση δεν έχουν καλή εμπορική σταδιοδρομία...Οι επαγγελματίες δεν επικροτούν ούτε συνηγορούν σε διάφορα φούμαρα.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.360
Σε αντίθεση με τα ηχεία προοριζόμενα αποκλειστικά για οικιακή χρήση - που πρέπει ν'ακούγονται ελκυστικότερα (τρέχα γύρευε βεβαίως με τις προτιμήσεις καθενός)
Ολη η ουσια των χαιενταδων ειναι εδω στις προτιμησεις:gamer: για γελια και για κλαματα Μεσιε Μπουτια:hi::drinks:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.716
τρέχα γύρευε βεβαίως με τις προτιμήσεις καθενός
d9c2219eef6937a200cc00d1c64b718a.jpg

Ο ανωτέρω αναρωτιέμαι σε ποιο ... ποσοστό του γενικού πληθυσμού είναι.
😜

Πάντως τα δικά μου τα 3.6 τα είχα πάρει 7.350€, ένα ζευγάρι παθητικά, χαμηλής ευαισθησίας.

3.675 € το τεμάχιο, χωρίς ενισχυτές.

Και έπεσαν λεφτά για αναβαθμίσεις, εννοείται.

Και λεφτά για ενισχυτές, εννοείται.

Και μπόλικα λεφτά για καλώδια ηχείων, εννοείται. 😜🤣😂

Νομίζω φοιτητής ήμουν ακόμα, ή μήπως μόλις είχα τελειώσει; Δε θυμάμαι...

Σε ποιο ποσοστό να είμαι; Του γενικού πληθυσμού ντε. 😜🤣😂

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.597
Ολη η ουσια των χαιενταδων ειναι εδω στις προτιμησεις:gamer: για γελια και για κλαματα Μεσιε Μπουτια:hi::drinks:
Βγαλμένο μεσ' απ' τη ζωή.. 8-)

'' Life is a giant pumpkin pie '' :rolleyes:
Αν συνυπολογίσουμε και την μετέπειτα πορεία, τις καλλιτεχνικές ενέργειες με τις γλάστρες + την ταχύτητα που γράφεις με το κινητό (τα νεύρα μου έχει σπάσει αυτό.. >:(), στο 0,01% :biggrin:

Last edited:

Reaction score
18.808

Αν συνυπολογίσουμε και την μετέπειτα πορεία, τις καλλιτεχνικές ενέργειες με τις γλάστρες + την ταχύτητα που γράφεις με το κινητό (τα νεύρα μου έχει σπάσει αυτό.. >:(), στο 0,01% :biggrin:
Το άλλο το πρόσεξες ; Πρέπει να είναι το πρώτο κείμενο που γράφει εδώ και 15 ετία που δεν έχει μέσα τη λέξη σπινόραμα. Σε άκουσε και βελτιώνεται. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.207
View attachment 273926

Ο ανωτέρω αναρωτιέμαι σε ποιο ... ποσοστό του γενικού πληθυσμού είναι.
😜

Πάντως τα δικά μου τα 3.6 τα είχα πάρει 7.350€, ένα ζευγάρι παθητικά, χαμηλής ευαισθησίας.

3.675 € το τεμάχιο, χωρίς ενισχυτές.

Και έπεσαν λεφτά για αναβαθμίσεις, εννοείται.

Και λεφτά για ενισχυτές, εννοείται.

Και μπόλικα λεφτά για καλώδια ηχείων, εννοείται. 😜🤣😂

Νομίζω φοιτητής ήμουν ακόμα, ή μήπως μόλις είχα τελειώσει; Δε θυμάμαι...

Είσαι τμήμα ...ειδικού πληθυσμού και όχι γενικού.

...
A giant pumpkin on the stringer. :sneaky:

Attachments

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.597
Το άλλο το πρόσεξες ; Πρέπει να είναι το πρώτο κείμενο που γράφει εδώ και 15 ετία που δεν έχει μέσα τη λέξη σπινόραμα. Σε άκουσε και βελτιώνεται. :D
Eίναι γκουρού και βοηθάει πολύ και πάντα.. :thumbsup:
Δεν βάζει και πρόστιμα για το μονό sub αυτός.. :roflmao:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.453
Πόσα σπίτια έχουν δυο σαμπς τουλάχιστον στο ηχοσύστημα; 1 στα 10.000; 1 στα 50.000;

Θέλετε να σας πω πόσο με νοιάζει που είναι μικρό το ποσοστό;

:lolsign:
Η μπάλα στην εξέδρα. Παντελώς άκυρο σχόλιο, απλά για να γελάσουμε. 🙂

Και εγώ έχω ή κάνω πράγματα που κάνουν ελάχιστοι, δεν θεωρώ όμως ότι τα έχουν/ κάνουν 1 στους 5. Ούτε με ενδιαφέρει.

Το επόμενο στάδιο είναι πως 1 στα 5 σπίτια έχει 2 ή 4 σάμπια, ή Atmos μήπως; 😅

Βλέπεις η στατιστική είναι μια από τις τρέλες μου, η έρευνα δε ακόμα περισσότερο. Τα πάντα είναι αριθμοί, σου δείχνουν ότι θες αρκεί να ξέρεις. Υπάρχουν patterns για τα πάντα όλα. Οπότε να λέμε πράγματα που ισχύουν, λέω εγώ τώρα. 😎

alexis

Reaction score
30.453
Μάλλον δεν κατάλαβες.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κάνει η πλειοψηφία. Ούτε στο audio, ούτε πουθενά.
Ναι το έχω καταλάβει 🙂. Ούτε εμένα.
Η αδιαφορία όμως, δεν καθορίζει την πραγματικότητα.

alexis

Reaction score
30.453
Η πραγματικότητα είναι πως δυο σαμπς είναι καλύτερα απο κανένα σαμπ. Ανεξαρτήτως στατιστικών και προτιμήσεων.
Άλλα λέω εγώ σε άλλα αναφέρεσαι εσύ.

Άκρη δεν θα βγεί.

Άντε καλημέρες. 🙂

Reaction score
563
Τα ίδια ακριβώς γίνανε και στο asr thread του kh150, ακριβώς τα ιδια. Πριν ακομα κυκλογορήσει και πριν ακόμα μετρηθεί.....Τσακωνόντουσαν αν ειναι VFM και γιατί έχει αυτήν την τιμή, γιατί ειναι πλαστικό και οχι αλουμίνιο, γιατί να το αγοράσουν εφόσον υπάρχει το 310 κλπ, γιατί να μην πάρουνε το τζενελεκ κλπ.

Σίγουρα δεν ειναι VFM αλλά σίγουρα ειναι ένα πολύ καλοσχεδιασμένο ηχείο από μια τρομερή εταιρία.

Επίσης για όσους δεν γνωρίζουν τα kh80/120/150 εκτος απο home Studios, στοχεύουν και στην φορητότητα. Αυτή ειναι η κατηγορία τους. Γιαυτό έχουνε μεταλλικές γρίλιες. Οπότε λογικά η εταιρία είδε ένα κενό στην αγορά και το γέμισε.

Αυτά.

Reaction score
5.395
Μεταλλικές γρίλιες χρησιμοποιούσε η Klein & Hummel προ 20ετίας, όταν δεν υπήρχαν καν πολλοί από τους άλλους κατασκευαστές που βλέπουμε τώρα.
Δεν είναι ότι τώρα είδε κενό η Neumann και το γέμισε.
Απλά συνεχίζει την παράδοση της Klein & Hummel.

Reaction score
5.395
Κενό στην γκάμα εντός της εταιρίας εννοείς κάλυψε με μόνιτορ με 6,5'' γούφερ.

Κενό στην αγορά δεν υπήρχε στα 6,5ιντσα. Δεκάδες μοντέλα υπάρχουν 6,5'' και 7''.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.597
Το ηχείο για την κατηγορία που απευθύνεται (επαγγελματίες) φαίνεται να είναι πολύ προσεγμένο.
Το έχουν ''φορτώσει'' με τεχνολογίες, έχει τις επιδόσεις, την τονική ισορροπία και την ενέργεια με τις 6,5 ίντσες να παίζει άριστα για χρήση nearfield στο studio. Το κατά πόσο θα ''πιάσει'' στην ''μεγάλη αγορά'' ένα τέτοιο μόνιτορ (έξω απ' τα studio) είναι δευτερεύουσας σημασίας καθώς φαίνεται να είναι καθαρά ''εργαλείο'' ακριβείας με λίγα φρου φρου κι αρώματα όσο αφορά την εμφάνιση και το υλικό καμπίνας που θα ανέβαζαν κι άλλο (και ίσως αισθητά) το κόστος.
Αν ήμουν επαγγελματίας και κάλυπτε κενά δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου για 200 ή 300 ευρώ παραπάνω..
Μερικές φορές σε μικρά studio παίζει πολύ το θέμα όγκου των ηχείων και αυτά είναι τόσο όσο.. :thumbsup:
Το home είναι άλλη ιστορία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM