- Reaction score
- 6.864
Νομίζω ότι με τα KEF θα ξενέρωνες........και με τα ηχεία και με την αλλάγη ενισχυτικών.Πάντως τυχαία βρήκα τα ίδια ηχεία με τον ίδιο καναπέ αναμεσά τους,στο διαδίκτυο.....Πολύ θα ήθελα να δω τα LS60!
Νομίζω ότι με τα KEF θα ξενέρωνες........και με τα ηχεία και με την αλλάγη ενισχυτικών.Πάντως τυχαία βρήκα τα ίδια ηχεία με τον ίδιο καναπέ αναμεσά τους,στο διαδίκτυο.....Πολύ θα ήθελα να δω τα LS60!
Μηπως ειναι δικη μου φωτο;.....Πάντως τυχαία βρήκα τα ίδια ηχεία με τον ίδιο καναπέ αναμεσά τους,στο διαδίκτυο.....
Δεν ξέρω.....εμένα για το δικό σου μου φαίνεται και δεν είναι απλά εικόνα ,είναι βίντεο.Είναι μυστικό?Μηπως ειναι δικη μου φωτο;
Ευχαριστημένος με το ambre; Το σκέφτομαι πολύ σαν λύσηΗχεία: Harbeth P3ESR (βάσεις Μιχάλη Μελίδη)
Ενισχυτής: Ολοκληρωμένος LFD mkV
Πικ απ: DPS Bauer με βραχίονα Rega RB700, κεφαλή Bluenote Boboli ΜΚΙΙ
Προενισχυτής phono: LFD LE/SE Mk2
CD: Meridian 506 (16-bit)
Tuner: Meridian 504
Dac: Metrum Onyx
Streamer: Metrum Ambre
Καλώδια ηχείων: Van den Hul CS-122
Καλώδια ρεύματος: Belden 19364
Πολύπριζο: Furutech e-tp60e
View attachment 274122
Αν ειναι βιντεο και παιζει κομματι των Kottos , δικο μου ειναιΔεν ξέρω.....εμένα για το δικό σου μου φαίνεται και δεν είναι απλά εικόνα ,είναι βίντεο.Είναι μυστικό?
Για Roon μαζί με το Onyx (I2S σύνδεση) παίζει φανταστικά.Ευχαριστημένος με το ambre; Το σκέφτομαι πολύ σαν λύση