Neumann KH150

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.739
(και πληροφοριακά παρεμπιπτόντως και η Γερμανίδα αλλά και όλες οι γυναίκες). Μας τα επιτρέπουν να τα έχουμε όταν θέλουν να μας ξεφορτώνονται και στην ουσία μας δείχνουν με τον τρόπο τους ότι μας έχουν γραμμένους. Η σωστή γυναίκα είναι καταπιεστική.
Εύγε! Πολύ χαίρομαι που οι φεμινίστριες δε φοβούνται να γράψουν την ειλικρινή τους άποψη στο φόρουμ!

Νομίζω φοιτητής ήμουν ακόμα, ή μήπως μόλις είχα τελειώσει; Δε θυμάμαι...

Σε ποιο ποσοστό να είμαι; Του γενικού πληθυσμού ντε. 😜🤣😂
Κατάλαβες φίλε μου; Άλλοι φοιτητές δουλεύαμε για τη βενζίνη προς και από τη σχολή, κι άλλοι αγόραζαν ηλεκτρικά πανιά...

129907409_1754747481361424_8731227353891352837_n.jpg

Reaction score
18.959
Εύγε! Πολύ χαίρομαι που οι φεμινίστριες δε φοβούνται να γράψουν την ειλικρινή τους άποψη στο φόρουμ!
Υπάρχει και άλλο "επίπεδο" χειρότερο και πιο επικίνδυνο: Να βγάζεις τόσο πολλά χρήματα (αυτό είναι κυμαινόμενο για κάθε γυναίκα) που να σε αφήνει να κάνεις ότι θές meanwhile all this time εσύ να νομίζεις ότι οφείλεται σε εσένα που έχεις σκίσει τη γάτα και είσαι μάγκας. :D

Υπάρχει και νορμάλ κατάσταση, αλλά δεν στην λέω. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.330
Εξαιρετική ιδέα η τοποθεσία για το XLR εισόδου και τον ακροδέκτη τροφοδοσίας ... Φαίνεται να μη δέχεται IEC βύσματα τύπου...wattgate (κλαψ κλαψ) :roflmao:
1671430360621.png

Η υλοποίηση του ηχείου είναι εξαιρετική ως προς τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Μην ξεχνάμε ότι στο συγκεκριμένο το λογισμικό DSP επεμβαίνει σε επίπεδο βαθύτερο από το κρος και την προσαρμογή απόκρισης, αφού ελέγχει μέχρι και το βαθμό εκτροπής του midwoofer ώστε να καταπνίγονται εγγενείς παραμορφώσεις από την ηλεκτρομηχανική του συμπεριφορά.Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι από δεδομένο όριο και άνω κατά την αύξηση στάθμης στο σήμα εισόδου θα συμπιέζει με προγραμματισμένη προσαρμογή το εκπεμπόμενο σήμα αντί να προκύπτουν δυσάρεστα από συμβατικά ηχεία φαινόμενα υπερφόρτωσης μεγαφώνων.Επίσης ότι το DSP μπορεί να επεμβαίνει και πριν να έφτανε το μεγάφωνο σε οριακές διαδρομές.Εννοείται ότι απουσία ψηφιακής εισόδου δεν θ'αποφεύγεται με κανέναν τρόπο η πρόσθετη AD-DA μετατροπή σήματος εντός του ηχείου.

Τα διάφορα μετρητικά δεδομένα μπορεί να μας δίνουν τη ΄΄ρόδινη ΄΄ πλευρά της χρήσης , αλλά η καθημερινή συμβίωση πρέπει να λογαριάζει και το ενδεχόμενο να πήγαινε κάτι στραβά με το ηλεκτρονικό κομμάτι του ηχείου.Οπότε όσοι ενδιαφερόμενοι δεν είναι επαγγελματίες ας έσπευδαν με επίγνωση ότι σε τέτοιο ενδεχόμενο τα ξεμπερδέματα δεν γίνονται από τοπικό ΄΄μάστορα-βελτιωτή΄΄ και κοστίζουν ακριβά εκτός εγγύησης. Σε περίπτωση δε αλλοδαπού αντιπροσώπου να εξεταστεί ποιον θα επιβάρυνε το κόστος μεταφορικών για service εντός εγγύησης.

Στην παρακάτω δοκιμή εικόνες από το εσωτερικό του ηχείου :

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.718
Εξαιρετική ιδέα η τοποθεσία για το XLR εισόδου και τον ακροδέκτη τροφοδοσίας ... Φαίνεται να μη δέχεται IEC βύσματα τύπου...wattgate (κλαψ κλαψ) :roflmao:
View attachment 274276

Η υλοποίηση του ηχείου είναι εξαιρετική ως προς τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Μην ξεχνάμε ότι στο συγκεκριμένο το λογισμικό DSP επεμβαίνει σε επίπεδο βαθύτερο από το κρος και την προσαρμογή απόκρισης, αφού ελέγχει μέχρι και το βαθμό εκτροπής του midwoofer ώστε να καταπνίγονται εγγενείς παραμορφώσεις από την ηλεκτρομηχανική του συμπεριφορά.Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι από δεδομένο όριο και άνω κατά την αύξηση στάθμης στο σήμα εισόδου θα συμπιέζει με προγραμματισμένη προσαρμογή το εκπεμπόμενο σήμα αντί να προκύπτουν δυσάρεστα από συμβατικά ηχεία φαινόμενα υπερφόρτωσης μεγαφώνων.Επίσης ότι το DSP μπορεί να επεμβαίνει και πριν να έφτανε το μεγάφωνο σε οριακές διαδρομές.Εννοείται ότι απουσία ψηφιακής εισόδου δεν θ'αποφεύγεται με κανέναν τρόπο η πρόσθετη AD-DA μετατροπή σήματος εντός του ηχείου.

Τα διάφορα μετρητικά δεδομένα μπορεί να μας δίνουν τη ΄΄ρόδινη ΄΄ πλευρά της χρήσης , αλλά η καθημερινή συμβίωση πρέπει να λογαριάζει και το ενδεχόμενο να πήγαινε κάτι στραβά με το ηλεκτρονικό κομμάτι του ηχείου.Οπότε όσοι ενδιαφερόμενοι δεν είναι επαγγελματίες ας έσπευδαν με επίγνωση ότι σε τέτοιο ενδεχόμενο τα ξεμπερδέματα δεν γίνονται από τοπικό ΄΄μάστορα-βελτιωτή΄΄ και κοστίζουν ακριβά εκτός εγγύησης. Σε περίπτωση δε αλλοδαπού αντιπροσώπου να εξεταστεί ποιον θα επιβάρυνε το κόστος μεταφορικών για service εντός εγγύησης.

Στην παρακάτω δοκιμή εικόνες από το εσωτερικό του ηχείου :
Ήθελα να το γράψω κι εγώ αυτό για τις συσσωρευμένες τεχνολογίες πως έχουν αυτόν τον κίνδυνο αλλά για τη χρήση που προτείνεται από την εταιρία είναι οκ..
Κατά βάση προτιμώ τους πιο ΄΄λιτούς΄΄ σχεδιασμούς για το σπίτι λόγο ανασφάλειας.. 8-)
Ένα ξύλο, ένα γούφα και τέλος.. :p
Ή φτηνότερες επιλογές.. ;)
Ευτυχώς δεν έχουν όλοι τις ανασφάλειές μου.. :biggrin:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.330
Ήθελα να το γράψω κι εγώ αυτό για τις συσσωρευμένες τεχνολογίες πως έχουν αυτόν τον κίνδυνο αλλά για τη χρήση που προτείνεται από την εταιρία είναι οκ..
Κατά βάση προτιμώ τους πιο ΄΄λιτούς΄΄ σχεδιασμούς για το σπίτι λόγο ανασφάλειας.. 8-)
Ένα ξύλο, ένα γούφα και τέλος.. :p
Ή φτηνότερες επιλογές.. ;)
Ευτυχώς δεν έχουν όλοι τις ανασφάλειές μου.. :biggrin:
Άμα προσέξεις τις εικόνες από τα ενδότερα διαπιστώνεις ότι μαζί με το ηχείο παίρνεις και...ηλεκτρονικό υπολογιστή .
Εννοείται με ΄΄μαύρες΄΄ ποιοτικές πλακέτες και μπόλικο SMD στα εξαρτήματα... :biggrin:
Με επεξεργαστή ανάλυσης 24 bit / 48 KHz στην οποία θα προσαρμόζεται οποιοδήποτε σήμα εισόδου.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.718
Άμα προσέξεις τις εικόνες από τα ενδότερα διαπιστώνεις ότι μαζί με το ηχείο παίρνεις και...ηλεκτρονικό υπολογιστή .
Εννοείται με ΄΄μαύρες΄΄ ποιοτικές πλακέτες και μπόλικο SMD στα εξαρτήματα... :biggrin:
Με επεξεργαστή ανάλυσης 24 bit / 48 KHz στην οποία θα προσαρμόζεται οποιοδήποτε σήμα εισόδου.
Αυτό, κυρίως τα πολλά λογισμικά-πολυπλοκότητα φοβάμαι - βαριέμαι..
Έχουμε τον (τους :biggrin:) υπ/στες με τα κολληματάκια, έχουμε (έχω :biggrin:) τις φωτογραφικές που κι αυτές έχουν λογισμικά - updates - κολληματάκια (ευτυχώς αραιά), τα κινητά κλπ.. ε, προτιμώ στον ήχο να είμαι λίγο πιο ''χαλαρός'' (αν και παίζω από pc :whistling:).

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.718
Αυτό τότενες για να φτιάχνεται εύκολα :p
View attachment 274292
Απλότης κύριοι.. :p
(Η λογική του άσπρου-μαύρου δεν με χαλάει καθόλου..:sneaky:).
Απ' την άλλη είπα πως το βιώνω εγώ, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το βιώνουν και οι υπόλοιποι το ίδιο..
Ούτε πως είναι κακή επιλογή.. ;)
Αυτά ειπώθηκαν (υπέρ-κατά).

Last edited:

Reaction score
18.959
Αυτό, κυρίως τα πολλά λογισμικά-πολυπλοκότητα φοβάμαι - βαριέμαι..
Έχουμε τον (τους :biggrin:) υπ/στες με τα κολληματάκια, έχουμε (έχω :biggrin:) τις φωτογραφικές που κι αυτές έχουν λογισμικά - updates - κολληματάκια (ευτυχώς αραιά), τα κινητά κλπ.. ε, προτιμώ στον ήχο να είμαι λίγο πιο ''χαλαρός'' (αν και παίζω από pc :whistling:).
Μάστορα, εξατμισά θα μου κάνεις σε παρακαλώ ένα τσιμπηματάκι, άντε δύο, στην εξατμισούλα γιατί σφυράει απο κάπου ; :D

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.566
Οι απλές σκουριάζουν και σαπίζουν σε χρόνο dt .
Οι ανοξείδωτες δεν χαμπαριάζουν τίποτις.
Στις απλές λοιπόν , που είχα και γω παλιά , όταν άρχιζε ο θόρυβος , είχαν ήδη αρχίσει να σαπίζουν.

gonis

Luger
Reaction score
12.061
View attachment 274276
Αν «φαγωθεί» ή «ζεσταθεί» λίγο η καμπίνα σε εκείνο το σημείο μπορεί να χωρέσει το ιεκ το πρόστυχο το «βαρεως τύπου» που θα κάνει τη διαφορα8-)
Ντιεσπι και μ@λ@κιες;)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.330
Αν «φαγωθεί» ή «ζεσταθεί» λίγο η καμπίνα σε εκείνο το σημείο μπορεί να χωρέσει το ιεκ το πρόστυχο το «βαρεως τύπου» που θα κάνει τη διαφορα8-)
Ντιεσπι και μ@λ@κιες;)
Έτσι...Σιγά μην αφήναμε κάποιους να μας παραμυθιάζουν πως με DSP και spinorama θα ευχαριστηθούμε μουσικούλα... Αυτά είναι μόνο για να κερδίζουν οι μεν ιθύνοντες μηχανικοί αίγλη , ο δε Amir διαφημιστικά έσοδα και συνδρομές από κορόϊδα ... :roflmao:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.566
Σκέψου τώρα , λέω εγώ, να έχεις έξυπνα ηχεία , και εκεί που παίζεις ωραία και καλά με τα μπάσσα σου τα μεσαία σου και όλα τα ωραία σου , να τους γυρίσει το μάτι , να μουρλαθεί το dsp , να σου κόψει 10db , από τα μπάσσα , άλλα 10db από τα μεσαία και να μείνεις με το πουλί στο χέρι !!
Μη σου πω ότι θα σου κόψει και 10db από την στάθμη , να σε πάει 10 κάτω από την αναφοράς !
Ω μοντιέ ? κελ ντεκαντάνς?
Το σπας κύριε πρόεδρα ή δεν το σπας? Του βάζεις στην είσοδο 220 που λέει και ο daharis και ξαλαφρώνεις.
:rofl: :drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.592
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants