Neumann KH150

Reaction score
18.803
Έτσι...Σιγά μην αφήναμε κάποιους να μας παραμυθιάζουν πως με DSP και spinorama θα ευχαριστηθούμε μουσικούλα... Αυτά είναι μόνο για να κερδίζουν οι μεν ιθύνοντες μηχανικοί αίγλη , ο δε Amir διαφημιστικά έσοδα και συνδρομές από κορόϊδα ... :roflmao:
Αυτοί οι δύο ειδικά στην υγειά σου πίνουνε απο το εξοχικό τους στο L.A., μέχρι και SBIR θα σε πείσουν να διορθώσεις με το dsp. :D

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.201
Αυτοί οι δύο ειδικά στην υγειά σου πίνουνε απο το εξοχικό τους στο L.A., μέχρι και SBIR θα σε πείσουν να διορθώσεις με το dsp. :D

Τότε οι δράσεις θα είχαν αμοιβαιότητα, αφού και ο ίδιος στην υγειά τους ... μπορεί να μην πίνω αλλά ακούω τα εγκατεστημένα ηχοσυστήματα από τον δικό μου εξοχικό τόπο διαμονής ατενίζοντας τον ορίζοντα...
DSC02927 (2).JPG

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.201
Τόσο που κρόπαρες από κάτω για να μην προσδιοριστεί το σημείο, ακόμα λίγο και μόνο ουρανός θα φαινόταν. :)
Φαίνεται σα να μην έχεις τραβήξει ποτέ σου φωτογραφία από υψηλό κτίσμα σε επικλινές έδαφος... :biggrin:
DSC02928.JPG

Reaction score
5.395
Έτσι μάλιστα.
Ο βαρύς διάκοσμος είναι δικό σου γούστο ή της κυρίας Bhutia;

Reaction score
18.803
μπορεί να μην πίνω αλλά ακούω τα εγκατεστημένα ηχοσυστήματα από τον δικό μου εξοχικό τόπο διαμονής ατενίζοντας τον ορίζοντα...
... και αναμένοντας την έκδοση του επόμενου βιβλίου του. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.201
... και αναμένοντας την έκδοση του επόμενου βιβλίου του. :D
Μάλλον θα εννοείς εκείνο με επιστημονικά ευρήματα και συμβουλές πάνω στη...διακόσμηση χώρων. :roflmao:
(Κάθονται ήδη σε αναμμένα κάρβουνα οι θιασώτες του Φενγκ-Σουί

Reaction score
18.803
Μάλλον θα εννοείς εκείνο με επιστημονικά ευρήματα και συμβουλές πάνω στη...διακόσμηση χώρων. :roflmao:
(Κάθονται ήδη σε αναμμένα κάρβουνα οι θιασώτες του Φενγκ-Σουί
Διάβαζα μια συνέντευξη του Τούλ σε έναν τύπο (δεν ξέρω ποιόν) σε ένα "περιοδικό" τέτοιας ύλης και έλεγε ότι είναι άνθρωπος υψηλής αισθητικής ο Τούλ στην διακόμσηση και γνώστης του φενγκ σούι .... και μετά βλέπω το σαλόνι του στο εξοχικό του και έμεινα κόκαλο. :D

Reaction score
18.803
Ευκόλως... εννοούμενον. :sneaky:
View attachment 274436
Αυτή είναι καλή γάτα βρε συ, (ή γάτος ; χοντρό κεφάλι έχει) ... η άλλη ήταν "δαιμονική". :D

Πάντως το σπίτι είναι παραδοσιακό στύλ έξω και σύγχρονο, μίνιμαλ μέσα. Το παραδοσιακό (εξωτερικό) μου αρέσει περισσότερο.

Τα τούλια σε μεγάλες επιφάνειες καλύπτοντα, όπως και να έχει δρούν και λίγο σαν ένα είδος μέχρι και μεμβρανικής απορρόφησης για τις υψηλές ανάλογα που θα τοποθετηθούν και πόσο μεγάλη επιφανεια καλύπτουν και εάν κρέμονται, δονούνται. Περνάνε οι υψηλές και δεν γυρνάνε. :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.551
Members
38.196
Νεότερο μέλος
nikos3391