Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.039
δεν είχα καμιά κακή πρόθεση όταν απάντησα στο #7494 αλλά όπως νομίζεις.

Reaction score
19.636
Νάτη και η Μάιλι και μου είχε λείψει. :D
κακή πρόθεση
Πρόθεση για να καταλάβει εννοώ.

Η κακή είναι μόνο (έαν είναι) για τις οντιοφίλ που είπες. Δεν ανεφέρθηκε κανένας σε αυτές και σου λέω σοβαρά .... δεν υπάρχουν στην ουσία. Μιας και σε ενδιαφέρει το θέμα το λέω, όχι γιατί θέλω να σε κοντράρω, παραπέρα σε αυτο που είπες.

¨Ενα καλό σύστημα αναπαραγωγής σε ΟΛΑ θα βρεί το νόημα και θα ανδείξει επιμέρους πράγματα και θα καταλάβεις ότι μπορεί και έτσι να το ηθελε ο παραγωγός ή η μπάντα. . ¨Ασε που όλες ακούγονται σχετικά καλά. Αυτά που λένε όλοι για κακές ηχογραφησεις είναι γιατί έχουν συστήματα σκατά και δεν μπορούν να το καταλάβουν. Υπάρχουν, αλλά δεν είναι τόσες πολλές όσες λένε οι του audio και δεν σε πειράζουν. Βάλε και καθε σύστημα που έχει κάποιες ιδιαίτερες αρετές να εκφράζει καλά κάτι αλλά όχι κάτι άλλο ... βάλε και πολλά άλλα πρ΄γματα μέσα .... και έτσι βγαίνει αυτή η λάθος εντύπωση πρός τα έξω. Ή βάλε και το τι θεωρεί κάποιος σαν ιδανικό και γίνεται ένας αχταρμάς απόψεων χα χα

Last edited:

Reaction score
19.636
Το '΄ 🤣 '' είναι για τη Miley.

-

Περνάμε σε κάτι πχιο χαλαρό.

Πολύ κλάψα αυτοί χα χα ποτέ δε μου άρεσαν. ¨Αρεσαν στην προηγούμενη γενιά και είχαν το λόγο ύπαρξης τους τότε.

Ο κοντός μας πηρε το κορίτσι μας ο άτιμος (απο μικρή κιόλας), είναι και αυτή με περίργα "γουστα" βρε παιδάκι μου.

:D :D

• Like
Reactions: jag

Reaction score
19.636
No more Miley :D μόνο ποιότητα 🎷

Τώρα θα με κοροιδέψεις αλλά εμένα μου αρέσουν δύο δίσκοι της Τζενιφερ Λόπεζ. Ένας το Rebirth και ένας άλλος που δεν θυμάμαι (άντε σηκώθηκα και πήγα να δω : JLO γράφει ο τίτλος μάλλον). Τους έχω και τους δύο σε cd. Ωραίες εγγραφές κιόλας - έχει και χαμηλό που λέει ο Wnet χα χα -, βάλτες να παίξουν.

jag

Reaction score
30.097
Τώρα θα με κοροιδέψεις αλλά εμένα μου αρέσουν δύο δίσκοι της Τζενιφερ Λόπεζ. Ένας το Rebirth και ένας άλλος που δεν θυμάμαι (άντε σηκώθηκα και πήγα να δω :
Δε θα σε κοροιδέψω καθόλου, ότι αρέσει στον καθένα. Κανένα πρόβλημα με τις όμορφες ποπ σταρ, ίσα ίσα :p
Aς βάλω ένα:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.241
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ