Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
20.250
Τώρα θα με κοροιδέψεις αλλά εμένα μου αρέσουν δύο δίσκοι της Τζενιφερ Λόπεζ. Ένας το Rebirth και ένας άλλος που δεν θυμάμαι (άντε σηκώθηκα και πήγα να δω : JLO γράφει ο τίτλος μάλλον). Τους έχω και τους δύο σε cd. Ωραίες εγγραφές κιόλας - έχει και χαμηλό που λέει ο Wnet χα χα -, βάλτες να παίξουν.
Δε θα σε κοροιδέψω καθόλου, ότι αρέσει στον καθένα. Κανένα πρόβλημα με τις όμορφες ποπ σταρ, ίσα ίσα :p
Aς βάλω ένα:

είναι και μέτρια (καλή) ηθοποιός που βλέπω ότι βλέπεις πολυ σινεμά. Ξέρεις απο ηθοποιός άρχισε. Πολλά χρόνια ήταν ηθοποιός πρίν καν αρχίσει να τραγουδάει.

jag

Reaction score
30.123

είναι και μέτρια (καλή) ηθοποιός που βλέπω ότι βλέπεις πολυ σινεμά. Ξέρεις απο ηθοποιός άρχισε. Πολλά χρόνια ήταν ηθοποιός πρίν καν αρχίσει να τραγουδάει.
Α νόμιζα πως πρώτα άρχισε το τραγούδι. Περιμένω να βγει αυτό Shotgun Wedding 2022 :D είναι πολύ τσαχπίνα :p

Reaction score
20.250
Samantha Fox ακούτε; :rolleyes:
Πλάκα πλάκα (κοντό) σειρά (αλλά μικρότερος νομίζω εσυ), το παραπάνω της Φόξ και του Boy George, ήταν αρκετά σόκ για την εποχή και για πολλούς. Είχε γίνει μεγάλη συζήτηση για κανά δυο μήνες μέχρι να το χωνέψει ο κόσμος αυτό που είδε, Ιδίως τον Boy George χα χα.
Ανοίξαμε τον δρόμο ρε σεις σε εσάς για να ακούτε τώρα αυτά τα ξέκολα όλα, τι νομίζεις. :D Θυμαμαι και που ήμουν όταν το πρωτοάκουσα. Είχαμε πάει για φαί στην Λέσχη καλοκαίρι του '86 νομίζω και έκανε πάρτι η Φιλοσοφική στον πάνω όροφο της Λέσχης στη Θεσσαλονίκη (και μεσημεριάτικα γινόταν πάρτι τότε).:D

Και μετά .... ήρθε η Σαμπρίνα χα χα.

Αυτά όλα φυσικά για τον απλό κόσμο.... οι χεβιμεταλάδες δεν τσιμπάνε (ήσαν) ούτε τώρα ούτε τότε. :D Είχαν το γκλάμ ρόκ (μετά γκλάμ μέταλ) αυτοί χα χα.

Last edited:

Reaction score
4.243
Δεν μπήκαν ακόμα.
Οταν μπούν θα τα ακούσετε όλοι. Και η περεσία θα πάρει τα @@ρια μου .
Καλέ κύριε, έχετε ρυθμισμένα τα ρεύμαυα ηρεμίας των ενισχυτικών σας ή είναι ανισόρροπα;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.573
Δεν υπάρχει μεταβατική ιδιότητα .
Δλδ επειδή τον παίζετε εσείς , δεν σημαίνει ότι τον παίζω και γω.
Οχι όλοι ίσα και όμοια.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.518