- Reaction score
- 12.848
Άσχετος αλέρτ, απαράδεκτο να βάζεις το λάθος videoclip σε αυτό το τραγούδι.Και μετά .... ήρθε η Σαμπρίνα χα χα.
Άσχετος αλέρτ, απαράδεκτο να βάζεις το λάθος videoclip σε αυτό το τραγούδι.Και μετά .... ήρθε η Σαμπρίνα χα χα.
Όχι βρε επίτηδες το έκανα, πρώτον γιατί μου αρέσει καλύτερα αυτό απο σώμα και κινήσεις (τρομερή δουλειά ο σκηνοθέτης) , δεύτερον το άλλο το ξέρω, τρίτον είναι καλύτερη ηχογράφηση και live (είμαστε και σε σάιτ audio).Άσχετος αλέρτ, απαράδεκτο να βάζεις το λάθος videoclip σε αυτό το τραγούδι.
Εγώ ακούω αυτό, ήρεμα και καλά.Ο μπαρμπα Όζζυ o Mutant.
Πάμε σε έναν άλλο θρύλο
Εσένα δεν σου αρέσουν δηλαδή ; Εγώ για σένα τα έβαλα.Αυτά είναι για τον![]()
![]()
Λίγκο λίγκοΕσένα δεν σου αρέσουν δηλαδή ; Εγώ για σένα τα έβαλα.Ο Δεκέμβριος άστον τα ξέρει και αυτά και άλλα πολλά.
Την έψαξα, το μόνο που ξέρω είναι αυτό ακουστικά μόνο, αλλά δεν την έχω δει ποτέ πως είναι. Εδώ πάντως όμορφη είναι.Λίγκο λίγκο
Να σου βάλω λίγκο Gwen να μας την κράξεις για τις πλαστικές
που να την δεις σήμερα...
To καλύτερο της είναι αυτο, νόμιζα πως την ήξερες. Είναι κρίμα να χαλάνε έτσι την φυσική ομορφιά με τις πλαστικές, άτιμη μόδα...Την έψαξα, το μόνο που ξέρω είναι αυτό ακουστικά μόνο, αλλά δεν την έχω δει ποτέ πως είναι. Εδώ πάντως όμορφη είναι.
'Ωπα. Απο που προέκυψε αυτό ; Μην τα πετάς έτσι απότομα.
Από ταινία'Ωπα. Απο που προέκυψε αυτό ; Μην τα πετάς έτσι απότομα.![]()
Δεν πιστεύω να μας κοροιδεύεις τα γερόντια ;![]()