Τα παρεπόμενα της Black Box Audio Video Show 2022

Reaction score
6.790
Απ όσο θυμάμαι, Εσυ ως συντάκτης του yellow box (Β.Π.) πριν λίγες εβδομάδες παρότρυνες τα μέλη του φόρουμ (και όχι μόνο) να ´ρθουν στην έκθεση και γράφεις ένα απαίσιο κείμενο μίσους για τον κόσμο που σας στήριξε ?
Εύγε !
Οι αναγνώστες ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους.
Χρόνια Πολλα σε ολους
Τσάμπα κουράζεσαι, μιλάμε για το άκρο άωτον .....😁😁😁
Χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα άντε και κάνα ευρώ παραπάνω για να αγοράσουμε κάνα dsp εμείς οι χαζοί και κουφοί!!

Reaction score
395
Ο Β.Peppas ενιοτε γραφει αιχμηρα ισως για να αφομοιωθουν τα λογια του καλυτερα δεν εχει κακη προθεση, βοηθα και τα δυο φορουμ με τις γνωσεις του
στο δια ταυτα δεν νομιζω την σημερον ημερα την εποχη της πληροφοριας οι εν δυναμει υποψηφιοι αγοραστες υψηλης πιστοτητας να μην γνωριζουν οτι ο χωρος μετραει σε μεγαλο ποσοστο για το τι θα ακουσουν
η εαν δεν εχεις ιδεα απο μουσικη δεν θα καταλαβεις και πολλα απο ενα καλοκουρδισμενο ηχειο
και οτι η σωστη αποδοση των μικροδυναμικων, η χωρικη κατανομη και η τονικη ισορροπια ειναι βασικα χαρακτηριστικα ενος καλου ηχειου,
παλιοτερα ισως γινονταν πιο ευκολα αυτα.
Βεβαια πολλες φορες επειδη ειμαστε ξεροκεφαλοι η θερμοκεφαλοι κανουμε τα δικα μας (οπως π.χ. καπνιζουμε ενω ξερουμε οτι μας κανει κακο)
ξεχνωντας τα βασικα
και καλο θα ειναι καποιος να μας το υπενθυμιζει, .

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.719
οτι η μουσικη κανει τα μηχανηματα και οχι τα μηχανηματα την μουσικη, αρα ακουτε πιο πολλη μουσικη απο μηχανηματα
και οτι το καλυτερο τελικο "τιουναρισμα" το κανει ο εκπαιδευμενος μουσικα εγκεφαλος και κατ επεταση αυτι
η αλλιως τι να τα κανεις τα ( σωστα μηχανηματα) αν δεν ξερεις τι και πως να ακους και δεν εχεις μουσικη αντιληψη-παιδεια-εμπειρια-κουλτουρα
Δε μου λέτε; Άλλη ανοησία είπε ο Χατζηστάμου, ή περιορίστηκε μόνο σ' αυτές;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.113
Τσάμπα κουράζεσαι, μιλάμε για το άκρο άωτον .....😁😁😁
Χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα άντε και κάνα ευρώ παραπάνω για να αγοράσουμε κάνα dsp εμείς οι χαζοί και κουφοί!!
Τι πρόβλημα υπάρχει πάλι Χριστουγεννιάτικα με το distressed sound projectile ; :D
Την εκπαιδεύει για ψύλλο!8-)
Α, ώστε από αυτό πρέπει να προέκυψε και η φράση ΄΄για ψύλλου πήδημα΄΄.:sneaky:

Reaction score
18.607
Α, ώστε από αυτό πρέπει να προέκυψε και η φράση ΄΄για ψύλλου πήδημα΄΄.:sneaky:
Δεν ξέρω, τι να σου πω, ευχαρίστως θα βοηθούσα να πάει ο όποιος αστεισμός παραπέρα, εγώ ζώ για κάτι τέτοια, αλλά δεν καταλαβαίνω τι λέτε για ψύλλους, πηδήματα και καλικάντζαρους οπότε δεν μπορώ. :) Εγώ απλώς πόσταρα την καινούργια ονομασία που πιθανολογώ ότι θα δώσει ο Μάσκ στο dsp, ώστε να το revolutianize και να το go further, όπως συνηθίζει να λέει, με κάθε "νέα" επιστημονική και τεχνολογική ιδέα που έχει προτείνει κατά καιρούς.:D

Σου παραθέτω και ανάλογη εργασία. Έαν βέβαια δεν έχεις ένα τουλάχιστον PhD σε κάποιο τομέα και μίνιμουμ 50 δημοσιευμένες εργασίες, δεν έχει νόημα καν να ανοίξεις το λίνκ, δεν θα την καταλάβεις.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.113
Δεν ξέρω, τι να σου πω, ευχαρίστως θα βοηθούσα να πάει ο όποιος αστεισμός παραπέρα, εγώ ζώ για κάτι τέτοια, αλλά δεν καταλαβαίνω τι λέτε για ψύλλους, πηδήματα και καλικάντζαρους οπότε δεν μπορώ. :) Εγώ απλώς πόσταρα την καινούργια ονομασία που πιθανολογώ ότι θα δώσει ο Μάσκ στο dsp, ώστε να το revolutianize και να το go further, όπως συνηθίζει να λέει, με κάθε "νέα" επιστημονική και τεχνολογική ιδέα που έχει προτείνει κατά καιρούς.:D

Σου παραθέτω και ανάλογη εργασία. Έαν βέβαια δεν έχεις ένα τουλάχιστον PhD σε κάποιο τομέα και μίνιμουμ 50 δημοσιευμένες εργασίες, δεν έχει νόημα καν να ανοίξεις το λίνκ, δεν θα την καταλάβεις.

΄΄Πουτ δε κοτς ντάουν σλόουλι...΄΄ :lolsign:

Reaction score
18.607
Μην τροδοδοτείς και εσύ τώρα .... την καινούργια μου εμμονή. :D You want me to go off on a rant πρωινιάτικα ?:D

Tesla was going bankrupt and many sources cited that the company was on the brink of collapse, so he powered his wealth because he believed in his project. With little help from his friends, corporates, and banks, Musk helped Tesla move forward.

Ειδικός επιστήμων επί τω έργω.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΣ - YouTube
Ναι βρε παιδί μου, χθές έβλεπα τον Νομπελίστα πλέον Penrose τον παππούλη και έκανε διάλεξη ακόμη με διαφανοσκόπιο, δεν ξέρει ντίπ απο H/Y, ούτε τουιτάρει όλη μέρα σαν τον Μάσκ, μάλλον δεν είναι επιστήμονας τόσο καλός όσο ο Μάσκ.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.113
Μην τροφοδοτείς και εσύ τώρα .... την καινούργια μου εμμονή. :D You want me to go off on a rant πρωινιάτικα ?:D

Tesla was going bankrupt and many sources cited that the company was on the brink of collapse, so he powered his wealth because he believed in his project. With little help from his friends, corporates, and banks, Musk helped Tesla move forward.

Ναι βρε παιδί μου, χθές έβλεπα τον Νομπελίστα πλέον Penrose τον παππούλη και έκανε διάλεξη ακόμη με διαφανοσκόπιο, δεν ξέρει ντίπ απο H/Y, ούτε τουιτάρει όλη μέρα σαν τον Μάσκ, μάλλον δεν είναι επιστήμονας τόσο καλός όσο ο Μάσκ.
Ανεξάρτητα από χαρακτήρα και πραγματικές ικανότητες της συγκεκριμένης προσωπικότητας ή από δικές μας απόψεις, η Ιστορία γράφει ότι η Tesla επένδυσε σε μαζική παραγωγή κι εξέλιξη ηλεκτρικών οχημάτων ενόσω οι τότε κολοσσοί της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν το έκαναν , οπότε προηγείται έχοντας κατακτήσει σημαντικό κομμάτι της αγοράς .

Reaction score
18.607
Ανεξάρτητα από χαρακτήρα και πραγματικές ικανότητες της συγκεκριμένης προσωπικότητας ή από δικές μας απόψεις, η Ιστορία γράφει ότι η Tesla επένδυσε σε μαζική παραγωγή κι εξέλιξη ηλεκτρικών οχημάτων ενόσω οι τότε κολοσσοί της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν το έκαναν , οπότε προηγείται έχοντας κατακτήσει σημαντικό κομμάτι της αγοράς .
Επιμένεις τώρα ; Θες να τα ακούσεις εσύ ; 😍

Ότι πείτε. Χαλάω εγώ πλέον καρδιές και χατήρια.

Reaction score
3.077
Απ όσο θυμάμαι, Εσυ ως συντάκτης του yellow box (Β.Π.) πριν λίγες εβδομάδες παρότρυνες τα μέλη του φόρουμ (και όχι μόνο) να ´ρθουν στην έκθεση και γράφεις ένα απαίσιο κείμενο μίσους για τον κόσμο που σας στήριξε ?
Εύγε !
Οι αναγνώστες ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους.
Χρόνια Πολλα σε ολους
Εσύ αυτό κατάλαβες;
Όποιος τον γνώρισε τον Bill και στην έκθεση θα σου πει ότι δεν ισχύουν αυτά που λες.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.482
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134