Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Α να γεια σου.Σε ποιο ποσοστό των σπιτιών έχει προσληφθεί διακοσμητής;
Θα πρέπει να συνεννοηθούν μεταξύ τους ο διακοσμητής με τον εγκαταστατη - καλιμπρατορα για το συνολικό αποτέλεσμα.Επειδή όμως οι διακοσμητές είναι ασχετούληδες, τα σπίτια που διακοσμούν δεν ακούγονται
Πολύ παραπάνω από όσο φαντάζεσαι.Σε ποιο ποσοστό των σπιτιών έχει προσληφθεί διακοσμητής;
Σίγουρα, αλλά αυτός και αν είναι μικρόκοσμος. Και είμαι βέβαιος πως δεν θα πιστεύεις με τίποτα πως αυτός είναι μεγαλύτερος μικρόκοσμος από αυτός που θεωρείς εσύ ως μικρόκοσμο.Όλοι συμφωνούν όταν ζήσουν σε σωστό χώρο και ακούσουν την διαφορά.
Μα τι λες τώρα. Προφανώς δεν γνωρίζεις. Δύο φίλοι που έχω δεν προλαβαίνουν. Ένας με δικό του γραφείο και η άλλη σε μεγάλη εταιρεία. Η δεν εταιρεία πάει τρένο. Από βίλες μέχρι διαμερίσματα. Στον κύκλο μου 3 διαμερίσματα με κλασικό Ελληνικό εισόδημα φτιάχτηκαν από τέτοια γραφεία.@alexis ζεις σε μικρόκοσμο.
Κανείς δεν ασχολείται, κανείς δεν ενδιαφέρεται.
Για αυτό ακριβώς το λόγο τέτοια απαιτητικά projects τα δίνεις στα ανάλογα γραφεία.Θα πρέπει να συνεννοηθούν μεταξύ τους ο διακοσμητής με τον εγκαταστατη - καλιμπρατορα για το συνολικό αποτέλεσμα.
Θα πρέπει και οι 2 να είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, στο οποίο ο ιδιοκτήτης φυσικά έχει λόγο, αλλά όσο περισσότερο χώνεται ο ιδιοκτήτης με βάση το προσωπικό του γούστο, τόσο πιο σκατά θα τα κάνει, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στον ήχο.
Δηλαδή, πρέπει μεν να "χώνεται", για τα γούστα του, αλλά λίγο, με τρόπο.
Εν ολίγοις, πρέπει να αφήσει τους επαγγελματίες να κάνουν σωστά αυτό που ξέρουν, γιατί αυτός σίγουρα δε ξέρει.
Στην Ελλάδα βέβαια, όλοι τα ξέρουν όλα. Αυτό είναι ένα θέμα.
Δεν ξέρω σε τι ποσοστό είμαι
Μην κοιτάς που οι εκτροφείς τα κάνουν λευκά, τα κανονικά είναι μαύρα και καφέ.
Πολλές φορές βλέπουμε κάποιον να αποφασίζει να ασχοληθεί με ηχοσύστημα πολύ καιρό μετά από την ημέρα που ο διακοσμητής τα έχει κάνει μαντάρα, ως προς το ηχητικό κομμάτι του χώρου.Θα πρέπει να συνεννοηθούν μεταξύ τους ο διακοσμητής με τον εγκαταστατη - καλιμπρατορα για το συνολικό αποτέλεσμα.
Επειδή πολλά από τα σπίτια στα οποία με καλούν έχουν επιμεληθεί από διακοσμητές, χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί μπάτζετ, σας διαβεβαιώ πως είναι επαναλαμβανόμενο μοτίβο: Κουδουνίζουν όλα.Πολύ παραπάνω από όσο φαντάζεσαι.
Και επαναλαμβάνω πως προφανώς και δεν ζητήθηκε κάτι τέτοιο. Αν είχε ζητηθεί κάτι θα είχε γίνει. Στο παρελθόν επίσης είχες πει πως έχεις βρεθεί σε σπίτια που τα επιμελήθηκαν διακοσμητές, έδωσαν ένα σκασμό λεφτά και εσένα δεν σου άρεσε. Μα δεν φτιάχτηκε για εσένα αλλά για αυτόν που πλήρωσε και ζει εκεί. Αν πληρώσεις θα σου φτιάξουν και εσένα να σου αρέσει.Επειδή πολλά από τα σπίτια στα οποία με καλούν έχουν επιμεληθεί από διακοσμητές, χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί μπάτζετ, σας διαβεβαιώ πως είναι επαναλαμβανόμενο μοτίβο: Κουδουνίζουν όλα.
Είναι γεγονός πως κανένας αρχιτέκτονας ή διακοσμητής που ξέρω δεν λαμβάνει υπόψιν το θέμα της ακουστικής.Επειδή πολλά από τα σπίτια στα οποία με καλούν έχουν επιμεληθεί από διακοσμητές, χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί μπάτζετ, σας διαβεβαιώ πως είναι επαναλαμβανόμενο μοτίβο: Κουδουνίζουν όλα.
..ναι αλλά κουδούνιζουν «όμορφα».….: Κουδουνίζουν όλα.