- Reaction score
- 90.975
Αναλόγως τα λεφτά βαπτίζεται ο μαλάκας.ο μαλάκας της υπόθεσης
Αναλόγως τα λεφτά βαπτίζεται ο μαλάκας.ο μαλάκας της υπόθεσης
Αναλόγως τα λεφτά βαπτίζεται ο μαλάκας.
Βρε κι εγώ για πλάκα απάντησα. Εξάλλου κι ο ορισμός του μαλάκα είναι σχετικός.Πέραν του ότι ήταν χιουμοριστικό να πω ότι δεν έχει και πολύ νόημα αυτό που λες.
Αν δεν έχεις πολλά λεφτά (δεν σου φέρνει δλδ πολλά λεφτά η απασχόληση) το κάνεις γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή, οπότε είναι ο μαλάκας της υπόθεσης αλλά σε version θύμα του συστήματος. Αν πάλι σου δίνει πολλά λεφτά (μιλάμε για πολλά) και συνεχίζεις να το κάνεις τότε είσαι πάλι θύμα, απλά του εαυτού σου.
Στις ενδιάμεσες βαθμίδες βγάζεις την αναλογία των δύο άκρων. Σε κάθε περίπτωση το κάνουμε πολλοί, ιδίως οι επιχειρηματίες, και ξεγελάμε τον εαυτό μας ότι ετσι είναι το σωστό, η χαρά της δημιουργίας, η ευθύνη και άλλες παπ@ρολογικού τύπου δικαιολογίες. Μέχρι να μας πει ο γιατρός "κόψε λίγο γιατί αλλιώς σε μένα θα δώσεις ότι έβγαλες".
Ασε ρε, λες και δεν σε ξέρουμε. Ετοιμος για αντιπαράθεση και σκυλοκαυγά είσαι.Βρε κι εγώ για πλάκα απάντησα.
Μερικές από τις απαντήσεις :I'm the 1st person to show up to work every day & the last person to leave.
WHO AM I?
Ειμαι ο πρώτος που εμφανίζεται στην δουλειά κάθε μέρα και ο τελευταίος που φευγει.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ?
Θα ρθει κι η σειρά της….Πρώτα κάτι για να γελάσεις..
Τη μανούλα δεν έβαλες!
Τι άλλο?Πιο εύκολο?34 άλλο
35View attachment 286632
Ενα εύκολο …