- Reaction score
- 5.614
Κάτω από 29 ετών παίρνει και +1000 ευρώ επιδότηση, ευκαιρία να πάρει κι εκείνη ηλεκτρικό (να της πάρεις δηλαδή).Πήρε και το Yaris η μεγάλη, άντε γεια.
Κάτω από 29 ετών παίρνει και +1000 ευρώ επιδότηση, ευκαιρία να πάρει κι εκείνη ηλεκτρικό (να της πάρεις δηλαδή).Πήρε και το Yaris η μεγάλη, άντε γεια.
Ας πάρει μόνη της, έχει 10 χρόνια να μαζεύει λεφτά.Κάτω από 29 ετών παίρνει και +1000 ευρώ επιδότηση, ευκαιρία να πάρει κι εκείνη ηλεκτρικό (να της πάρεις δηλαδή).![]()
5 λεπτά άντεξαν σε στεγνό ντιφτ:Porsche Taycan GTS σε πίστα στην Αθήνα, τώρα, ντριφτινγκ...
View attachment 277469
145 kWh/100km είναι ένδειξη ρεκόρ!![]()
Και εγώ το κοιτάω. Τα 2019 και μετά παραμένουν πανάκριβα. Σε τέτοιες τιμές 1000 φορές κάτι άλλο και καινούργιο.Ξέρετε τη συμπάθειά μου στο BMW i3. Παρωχημένο πια ηλεκτρομηχανικά, αλλά γουστάρω το design του. Πρόπερσυ οι τιμές του είχαν πέσει στα μεταχειρισμένα κάτω από 20k. Πέρυσι ακρίβυναν, ακόμα και για τα πρώτης γενιάς με το ανεκδηίγητο REX. Τώρα όμως έχουν πάρει την κατηφόρα:
Μετά την μείωση της Tesla θα τα κοιτάω συχνά, μπας και βρω κάτι να πάρει τη θέση από το "χαπάκι" για καθημερινή χρήση στην πόλη.![]()
Αυτοκίνητα, Bmw i3, ταξινόμηση: τιμή (φτηνά πρώτα) - Car.gr
Αυτοκίνητα, Bmw i3, ταξινόμηση: τιμή (φτηνά πρώτα)www.car.gr
Ναι, ισχύει αυτό. Φυσικά οι μπαταρίες της τελευταίας γενιάς δεν έχουν καμιά σχέση με της πρώτης. Ούτε ο στάνταρ εξοπλισμός, που είναι αλλού. Αν δεις στο mobile.de δεν θα βρεις εύκολα i3 τριετίας που να μην είναι φορτωμένο ως τα μπούνια. Αλλά ζητάω αυτοκίνητο για μέσα στον Βόλο. Θα το μπριζώνω στο σπίτι το βράδυ όποτε χρειάζεται. Αν φτάνει να πάει ως τα Τρίκαλα θα είναι τέλειο, έχει φορτιστή 200m από το σπίτι της πεθεράς μου. Για τα ταξίδια και τις μετακομίσεις, υπάρχει και η "μαούνα".Και εγώ το κοιτάω. Τα 2019 και μετά παραμένουν πανάκριβα. Σε τέτοιες τιμές 1000 φορές κάτι άλλο και καινούργιο.
Πως γίνεται η Lexus να έχει αμιγώς ηλεκτρικά και η Toyota να ψάχνεται; Ίδια εταιρία δεν είναι;Εγγύηση μπαταριών 1.000.000χλμ και από την Lexus.
View attachment 277540
Και οι δύο τώρα έβγαλαν αμιγώς ηλεκτρικό, και οι δύο με την ίδια εγγύηση.Πως γίνεται η Lexus να έχει αμιγώς ηλεκτρικά και η Toyota να ψάχνεται; Ίδια εταιρία δεν είναι;
Ίδια πλατφόρμα;Και οι δύο τώρα έβγαλαν αμιγώς ηλεκτρικό, και οι δύο με την ίδια εγγύηση.
Toyota bZ4X = Subaru Solterra = Lexus UX EVΠως γίνεται η Lexus να έχει αμιγώς ηλεκτρικά και η Toyota να ψάχνεται; Ίδια εταιρία δεν είναι;
Έγινε σε όλα recall? Πουλιούνται τώρα;Toyota bZ4X = Subaru Solterra = Lexus UX EV