- Reaction score
- 101.653
Ζηλευω πολυ
Ζηλευω πολυ
Ζηλευω πολυ τα τοματινια
[Προώθηση αγγελίας]Για τους φίλους που ρωτούν τι κάνουν τα ντοματέλια[/Προώθηση αγγελίας]Ζηλευω πολυ τα τοματινια
Περιμένω να μου φέρεις έστω και ένα για να δω τι σόι γεύση έχουν.[Προώθηση αγγελίας]Για τους φίλους που ρωτούν τι κάνουν τα ντοματέλια[/Προώθηση αγγελίας]
Αύριο κόβω τα κόκκινα, εξαντλήθηκε η υπομονή μου κι έρχονται βροχές.
View attachment 277995
Κανονική, επειδή όμως υποθέτω είναι χειμώνας και κάνουν μήνες να ωριμάσουν είναιΠεριμένω να μου φέρεις έστω και ένα για να δω τι σόι γεύση έχουν.
ναι... δίνε του ιδέες να επεκτείνει την επιχείρηση ...Αααα επίσης αν έχεις κάνα γνωστό με πρόπολη
Πολλα ζιζανια βλεπω απο κατω ![Προώθηση αγγελίας]Για τους φίλους που ρωτούν τι κάνουν τα ντοματέλια[/Προώθηση αγγελίας]
Αύριο κόβω τα κόκκινα, εξαντλήθηκε η υπομονή μου κι έρχονται βροχές.
View attachment 277995
για αρχή ψυχραιμία και κάνε μας μια παρουσίαση για την άγνωστη αυτή συσκευή που μοιάζει με σοβιετικό βηματοδότηΛοιπόν, αυτή τη στιγμή μου έχει σπάσει τα νεύρα το παρακάτω εξαεριστικό κουζίνας τον οποίο άνοιξα τραβώντας το κορδονακι του και τώρα δεν κλείνει με τίποτα! Βοήθεια!
View attachment 279161
Σε νοιάζει, γιατί δεν θες το ύφασμα να αντανακλά, θες να είναι "διάφανο" ώστε να επιτρέπει στον ήχο να φτάσει στο απορροφητικό υλικό. Σκέψου να έχεις φτιάξει ένα πάνελ και στην πρόσοψη να το καλύψεις π.χ. με κόντρα πλακέ, χωρίς τρύπες...για πανελ δε σε νοιαζει το ηχοπετατο, ισα ισα που λειτουργει προσθετικα.