- Reaction score
- 99.014
Σιγά μην πλήρωνε για να έχει άλλες δυνατότητες η πλατφόρμα στα iPad...@Zizik και σε δεύτερο iPad δεν φαίνονται οι φωτό.
Σε macbook και iPhone φαίνονται κανονικά.
Κάποιος παίζει με τα κουμπάκια;
Σιγά μην πλήρωνε για να έχει άλλες δυνατότητες η πλατφόρμα στα iPad...@Zizik και σε δεύτερο iPad δεν φαίνονται οι φωτό.
Σε macbook και iPhone φαίνονται κανονικά.
Στο audiosciencereview που μάλλον στηρίζεται στην ίδια πλατφόρμα, δεν υπάρχει πρόβλημα.Check your settings. Η Apple φταίει.
Άντε, ίσως και το router σου.
Στο audiosciencereview που μάλλον στηρίζεται στην ίδια πλατφόρμα, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Τα δικά μου ειναι παλιότερα και τρέχουν άλλα λογισμικά (διαφορετικά μεταξύ τους) και απο χτες πάπαλατσέκαρα μόλις σε ipad mini 4 ios 15.4 και τα δείχνει όλα κανονικά
Παστίτσιο με αρακά?View attachment 278540 View attachment 278541 Παστίτσιο και κέικ
Μάλλον θέλουν να σου πουν κάτι...Τα δικά μου ειναι παλιότερα και τρέχουν άλλα λογισμικά (διαφορετικά μεταξύ τους) και απο χτες πάπαλα
Μήπως έκανε update o Safari;Τα δικά μου ειναι παλιότερα και τρέχουν άλλα λογισμικά (διαφορετικά μεταξύ τους) και απο χτες πάπαλα
Αυτό ακριβώς..Ταυτόχρονα όμως σε 2 είναι απίθανο.
Ούτε αυτό βοήθησε..Κάνε ένα restart τη συσκευή και μετά "Clear History and Website Data".
Δοκίμασες με άλλο browser;Τα δικά μου ειναι παλιότερα και τρέχουν άλλα λογισμικά (διαφορετικά μεταξύ τους) και απο χτες πάπαλα
Ούτε αυτό βοήθησε..
Και επαναλαμβάνω, δεν υπαρχει προβλημα ούτε στο audiosciencereview που είναι ίδια πλατφόρμα forum, ούτε σε άλλο site
Τέλος πάντων, δεν πειράζει, δεν θα βλέπω μπάμιες απο το iPad
Χρησιμοποιώ συνήθως αλλά το δοκίμασα και χωρίς.Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο ad-blocker σε extension?
Θα δοκιμάσωΔοκίμασες να ανοίξεις το AVSite σε Private Browsing mode?
Αηδία, αλλά θα το δοκιμάσω και αυτόΔοκίμασες με άλλο browser;
Ωπ. Κι άλλοςΆααα....και μένανε με δείχνει κάτι κουτάκια με ρωτηματικό εντός!