- Reaction score
- 2.324
Κανένα πρόβλημα... 70€ και με +100€ φοράς και τα ρούχα... έχουμε εκτεθεί από μόνοι μας μην φοβάσαιΘα με πάρετε στο σύλλογο;
Δε θα φοράω τα θκας ρούχα να μη σας εκθέσω
Κανένα πρόβλημα... 70€ και με +100€ φοράς και τα ρούχα... έχουμε εκτεθεί από μόνοι μας μην φοβάσαιΘα με πάρετε στο σύλλογο;
Δε θα φοράω τα θκας ρούχα να μη σας εκθέσω
για δικηγόρο;Ανέμενε οδηγίες...
Είδες πώς έρχονται από μόνα τους τα πράγματα, προδιαγεγραμμένα... όχι ποδήλατο λες, κι όλο νέοι πειρασμοί πετάγονται!Χθες ξεκίνησα τεννις μετά από καιρό.... Συμπαίκτης μου ένας κύριος μεγαλύτερος από εμένα, ποδηλατης, πολύ καλός φίλος του Ξουρη... Λέτε να ξανακύλησω?
Καλησπέρα.Προσπαθώ να δω αν το rtl 515 μπορεί να αποδώσει σωστά αυτά που μπορεί σε συνδυασμό με ένα τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής varia.
Τις περισσότερες πληροφορίες από μια εξειδικευμένη συσκευή (gps κλπ) δε θα τις χρησιμοποιούσα, γι αυτό βρίσκομαι και με το σχετικά απλό sigma
Όπως τα είπα. Έκανα εγγραφή στο L' Etape Cyprus, στο "The Ride" (62χλμ). Έπεισα και 4-5 φίλους συνποδηλάτες παρόμοιων δυνατοτήτων με μένα, να έρθουν κι αυτοί. Πάμε να περάσουμε καλά!Αν με ρωτήσετε εάν θα πάω και του χρόνου, θα σας πω «όχι στη μεγάλη διαδρομή». Σκέφτομαι σοβαρά να πάω στη μικρή διαδρομή, η οποία, εντάξει, είναι λίγο πιο «ανθρώπινη» από τη μεγάλη. Θα δούμε. Μέχρι τότε, γεροί να είμαστε κι όλα θα γίνουν!
Από την άλλη εύκολα βγάζεις και παίρνεις μαζί σου την μπαταρία, που συνήθως είναι μέχρι 3 κιλάΧαμός με τις κλοπές ποδηλάτων -Το πολύτιμο εξάρτημα που έχει μπει στο «μάτι» των κλεφτών | carandmotor.gr
«Φτερά» κάνουν πολλά ηλεκτρικά ποδήλατα στους δρόμους της Ολλανδίας, με τις συμμορίες να βάζουν στο στόχαστρο ένα υπερπολύτιμο εξάρτημά τους.www.carandmotor.gr
ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στο βιβλίο της ποδηλασίαςΚανένα πρόβλημα... 70€ και με +100€ φοράς και τα ρούχα... έχουμε εκτεθεί από μόνοι μας μην φοβάσαι
Δικηγόρο για το διαζύγιο θα χρειαστείς.ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στο βιβλίο της ποδηλασίας
ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στο βιβλίο της ποδηλασίας
Λοιπόν έχω ενημερώσει τους πάντες ότι είσαι τούμπανο οπότε περιμένουμε βάθρα, πουά φανέλες κλπ κανόνισε...ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στο βιβλίο της ποδηλασίας
Προλαβαίνουμε για δελτίο...Όπως τα είπα. Έκανα εγγραφή στο L' Etape Cyprus, στο "The Ride" (62χλμ). Έπεισα και 4-5 φίλους συνποδηλάτες παρόμοιων δυνατοτήτων με μένα, να έρθουν κι αυτοί. Πάμε να περάσουμε καλά!
Είμαι εκτός της έδρας σας, ρε φίλε, δεν γίνεται! Ευχαριστώ, πάντως!Προλαβαίνουμε για δελτίο...
Ρε, θα περάσουμε καλά, λέμε!!!Αμέ! Και τη σύζυγο θα την παραπέμψουμε στη σύζυγο.
Πάντα ονειρευόμασταν να αναλάβουμε αντιδικία σε ένα ζευγάρι, να γίνουμε κανονικό τσίρκο.
FixedΣαν φανεί ο κρόκος θα τον πάρω στο κατόπι τρέχοντας (χτυπώντας τη κουδούνα) ουαί κι αλίμονο άμα τον δω να ανεβαίνει με πρώτη ταχύτητα και τη γλώσσα στο πάτωμα
Θα του πετάξω τη κουδούνα στην κεφάλα!
Αυτό εννοούσα καλέ!!Fixed