- Reaction score
- 30.097
Πολύ καλήBrand New Cherry Flavor, 7,5/10. Δεν περιγράφεται.![]()
![Thumbs up :thumbsup: 👍](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/1f44d.png)
.
Μετά είδα I Am Not Okay with This 2020 με τη μια, έχει ωραία ατμόσφαιρα, δεν κουράζει λόγω της μικρής διάρκειας και με ωραίες μουσικές 6,5+
Πολύ καλήBrand New Cherry Flavor, 7,5/10. Δεν περιγράφεται.![]()
Το τελείωσα χθες. Δεν κατάλαβα τίποτα. Ο συνδυασμός της δικής μου έλλειψης προσοχής με τα ανακατεμένα επεισόδια πολλαπλασίασε τα ερωτηματικά. Η σύζυγος μου έλεγε "Δεν βλέπεις ότι εδώ είναι πιο γέρος από το προηγούμενο επεισόδιο, άρα είμαστε στο παρελθόν!". Λες και έπρεπε να θυμάμαι τι είδα προχθές και σε τι ηλικία ήταν ο ήρωας...Πολύ κακό για το τίποτα τελικά, με ένα τελευταίο επεισόδιο που ουσιαστικά ΔΕΝ δείχνει πώς παρακάμφθηκε η ασφάλεια, ενώ η "φυγάδευση" των κλοπιμαίων είχε κάνει μπαμ από προηγούμενο επεισόδιο.
7/10
+1 ναι... ειναι αλλο φρουτο...Περί ορέξεως....που λένε, αλλά μου άρεσε.
7,5/10
Αμάν αμάααααν, πώς τέλειωσε έτσιιιιι;Fauda season 4, υπερπολυτέλειο.
Την είχα σταματήσει όταν πρωτοβγήκε στο πρώτο επεισόδιο. Με ζάλιζε η έντονη κίνηση της κάμερας και το συνεχές αλαμαλαναλαβαλασαλαχαλα της γλώσσας τους.Αμάν αμάααααν, πώς τέλειωσε έτσιιιιι;![]()
Είναι καταπληκτική η σειρά, αλλάζω το 9.
![]()
Είναι η καλύτερη σειρά στο Netflix για μένα. Με διαφορά. Κι ας έχει πρωταγωνιστή ερωτύλο κεμπαμπτζή.Αμάν αμάααααν, πώς τέλειωσε έτσιιιιι;![]()
Είναι καταπληκτική η σειρά, αλλάζω το 9.
![]()
Ένα 5+ γιατί είμαι στις καλές μου...Shotgun Wedding....
View attachment 279202
Είδα όλη την ταινία για τη μιλφάρα.....!
ερωτύλο κεμπαμπτζή
Ειδικά όταν κάνει ματάκια στις γκόμενες γελάει και το Κοράνι.
Χαίρομαι που σου (σας) άρεσε. Το περίμενα πως και πως, τελικά με ψιλο-απογοήτευσε εκτός από 2-3 σκηνές.Καλή ταινία Horror-Thriller με A.I. ρόμποτ ...... η ANNABELLE σε λαιμ κατάσταση.
![]()