melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.939
αυτό είναι ελλάδα; δολλάριο ή ευρώ;
Η φόρτιση στο σπίτι είναι πολύ φτηνότερη, όσο χρεώνει ο πάροχος την kWh, και κυρίως σε νυχτερινό. Βράδυ φορτίζουμε. Δεν έχω φορτίσει ποτέ εκτός σπιτιού, μόνο στο cosmos δωρεάνΝομίζω θα έρθει πιο γρήγορα από ότι περίμενα η κατάσταση όπου το κόστος "καυσίμου" θα είναι πιο ακριβό στα ηλεκτρικά.
Εννοείς η επιδότηση στους παρόχους. Η επιδότηση δεν είναι του Κούλη , αλλά από εμάς.Μοιραία κάποτε θα γίνει.
Εγώ σκέπτομαι ,διερωτώμαι τι θα γίνει όταν καταργηθεί η επιδότηση του Κούλη στα νοικοκυριά . Πόσο θα στοιχίζει να έχεις και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον λογαριασμό του ρεύματος?
Προφανώς δεν εξετάζω την περίπτωση φόρτιση στο σπίτι. Αυτό αφορά πολύ λίγους.Η φόρτιση στο σπίτι είναι πολύ φτηνότερη, όσο χρεώνει ο πάροχος την kWh, και κυρίως σε νυχτερινό. Βράδυ φορτίζουμε. Δεν έχω φορτίσει ποτέ εκτός σπιτιού, μόνο στο cosmos δωρεάν
Αντιθέτως, πιστεύω πως αν δεν έχεις δυνατότητα φόρτισης στο σπίτι/στη δουλειά, η ηλεκτροκίνηση χάνει πολύ από την ελκυστικότητα της. Και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους.Η ηλεκτροκίνηση που αφορά όσους μπορεί να φορτίζουν στο σπίτι είναι περιορισμένης απήχησης.
Λάθος, https://edition.cnn.com/2022/11/16/business/coffee-prices/index.html , απλά ότι ανέβει δεν ξαναπέφτει!Οι κάψουλες απλώς ακολούθησαν την άνοδο τιμών του καφέ.
Λάθος, https://edition.cnn.com/2022/11/16/business/coffee-prices/index.html , απλά ότι ανέβει δεν ξαναπέφτει!
τα πολυμηχανήματα inkjet, αγορά 80 ευρώ, μελάνια 100, playstation σε κόστος η αγορά, 80 ευρώ πλέον τα παιχνίδια!
Ναι το ίδιο λέμε, μάλλον δεν το έγραψα καλά.Αντιθέτως, πιστεύω πως αν δεν έχεις δυνατότητα φόρτισης στο σπίτι/στη δουλειά, η ηλεκτροκίνηση χάνει πολύ από την ελκυστικότητα της. Και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους.
Ένα off-topic κι από μένα για κάποιες διευκρινίσεις.Δεν το έχουμε δει στο ράφι ακόμη αυτό. Ο καφές είναι σίγουρα 30% επάνω σε σχέση με τις αρχές του 2022, σε όλες τις μορφές του. Από εκεί και πέρα, φυσικά η ευκολία πληρώνεται, είναι μέσα στο κόστος χρήσης του συστήματος.
Ψάξου να χωθείς όσο είναι καιρός. Και οι άλλοι από Θεσσαλονίκη.Και αυτές οι κοινότητες πως τα λεν