- Reaction score
- 23.980
ε ίδια την έχουμε τότε, δεν χρειάζεται να την βγάλουμε έξω να την μετρήσουμε
Ας κάνουμε όλοι σεξ απόψε γιατί δεν μας βλέπω καλά,
Σε εμένα την χάρισες αλλά δεν την χρησιμοποίησα... θα την χαρίσω με την σειρά μου στον κροκ που ψάχνει τρόμπα (να σε δω ρε κιορατά σε κανέναν αγώνα στην άκρη να τρομπάρεις την έβαψες...)@pankrok Κάποτε είχα δωρίσει σε κάποιον στο thread μια τρόμπα που ήταν διπλής δράσης: high pressure για λάστιχα road bikes από τη μία και CO2 pump από την άλλη. Στη βάση της είχε και θέσεις για να βιδώνεις δύο (2) αμπούλες. Βολικότατη για μεταφορά στον σκελετό του ποδηλάτου. Δυστυχώς, δεν θυμάμαι εταιρία.
Εάν αυτός που την πήρε διαβάσει το post, ας γράψει την εταιρία κατασκευής.
Edit 1: Η εταιρία ήταν η Topeak. Δεν θυμάμαι μοντέλο.
Edit 2: Το μοντέλο που αναφέρομαι καταργήθηκε.
Μέσα στη ζωή είναι όλα.
Επειδή είμαι (ίσως) ο μόνος που κάνει συχνά πυκνά αναφορά σε bike fitting από επαγγελματίες με τη χρήση software, δεν θέλω να νομίσω ότι το πιο πάνω είναι μια κεκαλυμμένη μπηχτή. Αν μη τι άλλο, οι 2-3 ώρες που χρειάστηκε ο ποδηλατάς για να μου κάνει bike fit, δεν θεωρείται ελάχιστος χρόνος.Φημίζομαι για τη υπομονή, γενικά δίνω πολύ χρόνο σε αυτά τα πράματα Γιώργη , σε αντίθεση με κάποιους που πάνε σε ένα επαγγελματία και περιμένουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα τους κουμπώσει απόλυτα.
Το "απόλυτο" για σένα είναι διαφορετικό από το "απόλυτο" για κάποιον άλλον. Για μένα, όλα έχουν να κάνουν με:Δεν υπάρχει απόλυτο αν δεν ασχοληθείς μαναχός, ο κάθε σωματότυπος είναι μοναδικός.
Το εάν έχει ενδιαφέρον στο "περίπου" ή όχι, για μένα, είναι συνδυαστικό αποτέλεσμα στις απαντήσεις των πιο πάνω ερωτήσεων.Υπάρχει βέβαια και το περίπου, μια χαρά ποδήλατο θα κάνεις και στο περίπου,στο περίπου όμως δεν έχει ενδιαφέρον.