Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;


Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
9.998
Reaction score
33.882
Πάλι ρε συ μακαρόνια με κιμά? :oops:


Προτείνω μακαρόνια με μπάμιες, τις σιάχνω με μπόλικο ζουμάκι και τις απλώνω ευλαβικά πάνω από τα μακαρόνια, τυράκι και το γευστικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.
Αν πεινάω πάρα πολύ (συνήθως πεινάω πάντα πολύ) απλώνω και ένα αυγό τηγανιτό πάν απ'ολα. Τρυπάω με το πιρούνι το κρόκο, τρέχει πάνω στις μπάμιες και τα μακαρόνια ο γευστικός κρόκος... Κόλαση!!

Δεν βαρέθκες όλο τα ίδια και τα ίδια?
Ζήσε λίγο επικίνδυνα :lolsign:
Να τού στέλνεις εσύ όταν δεν έχει κιμά να βάλει από πάνω. Τι άρχων της μπάμιας είσαι?
 

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
18.784
Reaction score
44.330
συνταγη για κιμα
400-500 γρ κιμα μοσχαρισιο η αναμεικτο μοσχαρι χοιρινο
1 κρεμμυδι ψιλοκκομενο
1 σκελιδα σκορδο ψιλοκομμενη
1 κουταλακι του γλυκου ζαχαρη
1 πουμαρο χυμο ντοματας μικρο
1 καροτο τριμμενο στον τριφτη
1 κυβο κνορ η οτιδήποτε
Λιγο κανελλα αλατι πιπερι κ 1 φυλλο δαφνης
 

bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.164
Reaction score
53.879
Το θκόμ μενού σήμερα περιλαμβάνει.
Μακαρόνια ολικής με φρέσκια ντομάτα (απ'το μπαξέμ) χωρίς ζάχαρη και αηδίες... Η σάλτσα θα έχει τα γνωστά + μανιτάρια με χωριάτικο λουκάνικο. Το λουκάνικο πρώτα ψημένο να φύγουν τα λίποι και έπειτα θα μπει στη σάλτσα.
 




bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.164
Reaction score
53.879
Νέα παραλαβή με γλυκό τραχανά, μπορεί τελικά να αποκλειστουμε απ'τον χιονιά, να έχουμε κάτι να τρώμε βρε αδερφέ :biggrin:
IMG_20230204_134511.jpg
 
Last edited:



Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
9.998
Reaction score
33.882
Μανούρα το ριζότο. Μια χαρά είναι και τα σακουλάκια. Για DIY προτιμώ το ατζέμ πιλάφ με τη συνταγή της αείμνηστης Έφης Βουτσινά.
 






Μηνύματα
17.709
Reaction score
25.478
Είδα αυτό και αναρωτήθηκα, έχει τρένο η Κύπρος;

 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
15.416
Reaction score
22.478
Είδα αυτό και αναρωτήθηκα, έχει τρένο η Κύπρος;

Το link από τη Wikipedia αναφέρει την ιστορία. Υπήρχε σιδηρόδρομος που έκανε το δρομολόγιο Μόρφου - Αμμόχωστος. Το 1951 τέθηκε εκτός λειτουργίας. Μέχρι και πριν την εισβολή του 1974, οι γραμμές ήταν ορατές (σε κάποια σημεία). Από εκεί και μετά δεν ξέρω τι έγινε.

Η συζήτηση (στο άρθρο που παραθέτεις) γίνεται καθαρά για προεκλογικούς σκοπούς (έχουμε προεδρικές εκλογές σήμερα). Εντός Λευκωσίας (εξ όσων γνωρίζω και στην οποία κυκλοφορώ) είναι πρακτικά αδύνατο να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει tram.
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Μηνύματα
3.032.596
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut
Top