gonis
Luger
- Reaction score
- 12.211
ουτε ο Ζιζικ δεν θα εκανε τετχιες παπαργιες
Ναι, για 5-6 μέρες το χρόνο...Βαλτε CrossClimate και σταματηστε να μας ζαλιζετε με τις αλυσσιδες...............
Τα τέσσερα κάνουν χαρές, η Λούνα χάθηκε απο προχθές. Ελπίζω να την έχει μαζέψει κάποιος και να κοιμάται μπανιαρισμένη δίπλα σε τζάκι.2 μονο σκλια μεινανε ξεπαγωμενα ?
Άμα έχουν ένα στεγνό σπιτάκι να παν να κουρνιάσουν όποτε γουστάρουν, δε μασάνε από χιόνια και κρύα γενικώς.τα σκλάκια είναι γκάουλες,
Ηλεκτρικά είναι τα λάστιχα;έχω ωραία λάστιχα στα αυτοκίνητα
Και σπιτάκια έχουν μα δεν μπαίνουν ποτέ και μεγάλη στεγνή αποθήκη που κοιμάται μόνο η Μίνα.Άμα έχουν ένα στεγνό σπιτάκι να παν να κουρνιάσουν όποτε γουστάρουν, δε μασάνε από χιόνια και κρύα γενικώς.
Έχω βαρεθεί να βλέπω παντού σηκωμένους καθαριστήρες. Κι αν ρωτήσεις δεν ξέρουν να σου απαντήσουν γιατί το κάνουν. Βλέπουν τους δίπλα και εντυπωσιάζονται για κάποιον λόγο οπότε τους μιμούνται.δούλεψα καθαριστήρες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΗΚΩΣΕΙ,
Στα BMWδάκια και αρκετά σύγχρονα αυτοκίνητα οι καθαριστήρες δεν σηκώνονται γιατί είναι χωμένοι κάτω απ' το καπώ.Έχω βαρεθεί να βλέπω παντού σηκωμένους καθαριστήρες.
Δεν κάναμε 6η δοσηΑρηνση παντου. Απορω πως κανατε εμβολια.
καπου καποιος καποτε ειπε...έχω την εντύπωση ότι σε κάποια aygo πέρσι με το χιόνι έσπασαν, δεν ξέρω αν έτυχε ή από κάποια άλλη κακή χρήση.