Μπριζολιέρα ηλεκτρικιά


Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.820
Reaction score
76.282
Έχω αυτά τα μικρούλια νεοδυμένια για τέτοια tests.

20230213_161621.jpg


20230213_162442.jpg


Τα Victorinox που είναι σούπερ ανοξείδωτα με τεράστια αντοχή σε αλάτια, είναι και σούπερ μαγνητιζόμενα.
 

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
18.080
Reaction score
41.998
αφου δε βαζεις στο ψυγειο μαγνητακια... (για να δουμε αν το πετυχα τηλεπαθητικη αναγνωση) 🐒
 







Μηνύματα
3.923
Reaction score
6.190
Για τηγάνι τιπ: λάδι από αβοκάντο 🥑.
Αφήνει κι ωραία γεύση στο στεϊκ.

Αντέχει πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες (400 χαλαρά) ενώ άλλα λάδια καίγονται στους 200 (ελαιόλαδο).
Βούτυρο κλαριφιε νομίζω δουλεύουν τα καλα εστιατόρια
 


Μηνύματα
398
Reaction score
256
και πως το καθαρίζεις το beast..άσε που με τα χρήματα (εντάξει, λίγο παραπάνω) του έπαιρνες ψησταριά γκαζιού με μάτι υπερύθρων
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
54.776
Reaction score
136.631
Βγαίνουν όλες οι επιφάνειες εσωτερικά και μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων, δεν έχει καθάρισμα.

Με ένα αλουμινόχαρτο μπροστά, δε λερώνεται τίποτα.

Θα το δω στην πράξη.

Έχω αφήσει αλατισμένες τις κοπές στο ψυγείο ελεύθερες να αερίζονται (πάνω σε σχάρα) από τις 9 το πρωί, για να βγουν στις 10 το βράδυ (24-ωρο θα ήθελε αλλά δε γ@μεις). 🔥
 




Μηνύματα
6.850
Reaction score
5.394
Και τον χώρο να αερίζεις όσο ψήνεις :)

"The environment in which it is used must be enough ventilated as a little smoke comes out during cooking; not excessive, but better to have a window open or even use it outside."

Ακόμα δεν κατάλαβα τι προσφέρει παραπάνω από μια παραδοσιακή ελληνική ηλεκτρική ψηστιέρα.



 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
54.776
Reaction score
136.631
Καλα ψησιματα. Μηπως να δοκιμαζες πρωτα με κανα πιο καθημερινο κρεας να δεις τι παιζει.
Το black Angus θα είναι το πρώτο, αυτό είναι ας πούμε "καθημερινό", και μετά οι wagyu.

Αυτά είναι τα καθημερινά κρέατα του Ear. :tongue:
Ακριβώς. 👍

Ελληνικό κοινό μοσχάρι, μόνο στα μπιφτέκια μ'αρεσει, σε μπριζόλες παίζω αποκλειστικά σε άλλα κρέατα.

Μια ελληνική κοπή μου έχει αρέσει αρκετά, σε t bone, από εκτροφή γαλλικών μοσχαριων. Αλλά εντάξει, απέχει πολύ από τα πιο νόστιμα κρέατα του είδους.

Αυτή:

Screenshot_20230214-163015~2.png


Η οποία είναι ίδια με αυτή, ίδια μοσχάρια:

Screenshot_20230214-163006~2.png


Και η διαφορά στην τιμή είναι απλώς λόγω εισαγωγής. Ίδιο κρέας.

Και φυσικά θέλει χαμηλότερες θερμοκρασίες αυτό το ελληνικό κρέας, είτε από ντόπια μοσχάρια είτε από τα γαλλικά. Δεν έχει την ποσότητα ενδομυϊκού λίπους των άλλων.

Ακόμα δεν κατάλαβα τι προσφέρει παραπάνω από μια παραδοσιακή ελληνική ηλεκτρική ψηστιέρα.
Δε πειράζει, μη σκας. 😁
 
Last edited:

Μηνύματα
6.850
Reaction score
5.394
Να έμπαινε κάθετα η μπριζόλα και να ψηνόταν καί από τις δύο πλευρές ταυτόχρονα θα το καταλάβαινα το πλεονέκτημα.

Τώρα βλέπω πρέπει να βγάλεις έξω το δισκάκι, να προσέχεις τα ζουμιά που θα στάζουν, για να γυρίσεις το κρέας από την άλλη, που παραμένει άψητη.

 

Μηνύματα
20.741
Reaction score
16.060
Το black Angus θα είναι το πρώτο, αυτό είναι ας πούμε "καθημερινό", και μετά οι wagyu.


Ακριβώς. 👍

Ελληνικό κοινό μοσχάρι, μόνο στα μπιφτέκια μ'αρεσει, σε μπριζόλες παίζω αποκλειστικά σε άλλα κρέατα.

Μια ελληνική κοπή μου έχει αρέσει αρκετά, σε t bone, από εκτροφή γαλλικών μοσχαριων. Αλλά εντάξει, απέχει πολύ από τα πιο νόστιμα κρέατα του είδους.

Αυτή:

View attachment 281278

Η οποία είναι ίδια με αυτή, ίδια μοσχάρια:

View attachment 281277

Και η διαφορά στην τιμή είναι απλώς λόγω εισαγωγής. Ίδιο κρέας.

Και φυσικά θέλει χαμηλότερες θερμοκρασίες αυτό το ελληνικό κρέας, είτε από ντόπια μοσχάρια είτε από τα γαλλικά. Δεν έχει την ποσότητα ενδομυϊκού λίπους των άλλων.


Δε πειράζει, μη σκας. 😁


Vegetarians Suffer More Depression Than Meat Eaters

  • Videos depicting violence and cruelty in the meat industry may affect depressed people, causing them to dwell on the images, feel guilty for their part in creating the demand for meat, and become vegetarian.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.529
Μηνύματα
2.943.065
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106
Top