Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.386
Βλέπεις τουλάχιστον τα κοριτσάκια στο "καλημέρα"; :geek:
¨Οχι αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν όλο κάτι εγχειρισμένες βάζουν χα χα.

Μου αρέσουν τα φυσικά πράγματα με ελαττώματα.

Ο Δεκέμβριος και κανά δυο άλλοι βαζανε κάτι νορμάλ.

😀

Reaction score
19.386
@blue767

Blue που χάθηκες φίλος ; χα χα σε πεθύμησα και σε θυμήθηκα χθές. Σταμάτα να συχνάζεις εκεί στο διάστημα και πτήση με τα άλλα nerds και βάζε και κανένα τραγουδάκι εδώ. 😀

Λοιπόν σε θυμήθηκα γιατί έπεσα σε αυτό. Γεμίσαμε Μάσκ σε όλους τους κλάδους της επιστήμης (τεχνολογίας). Ρε τι γίνεται στον κόσμο. Αυτός εδώ θέλει λέει fuel με antimatter, πετάει και ένα e=mc2 και καθάρισε. 😀😀

Καλά το πρόβλημα του >Mach 5 και των 3.000 Κελσίου, πες ότι το λύνουμε και να συμφωνήσω ... ε, όχι και antimatter επειδή δεν έχουμε αρκετό χώρο για καύσιμα σε hypersonic πτήσεις. 😀

Πόσταρέ το εκεί στους nerds, θα το βρούν και καλή ιδέα, θα αγοράσουν και μετοχές. 😀

Μην αρχίσεις να μου λές για ramjet και scramjet engines και κομπρέσορες, θα σε φάω. 😀

Last edited:

Reaction score
19.386
Άντε βρε μια που σας αρέσει η Κέλλυ :dance: 💘 🌴

Αυτό το κοκκινομάλλικο, το Σκωτζέζικο, το άγριο, με τσαμπουκά, φεμινιστικό, με την κοντή δερμάτινη και τα μποτάκια και όμορφη τουλάχιστον στηννεαρότερη ηλικία της .... τι λέει, μας αρέσει ; 😀

Reaction score
19.386
Για να δω, ακουγομαι μακριά; 🤔
View attachment 281624 ου
Φίλε, μόνο τη δική σου και κανά δυο άλλων φωτό βλέπω. Παρόλο που και αυτή είναι png. Άλλες png μου λέει (όλα τα προγράμματα εικόνων) ότι δεν μπορεί να τις διαβάσει γιατί δεν αναγνωρίζει το αρχείο ή αυτό είναι corrupted xa xa.
Garbage? Tι σκουπίδια είναι αυτά; :p

Oψάργας εγίνηκε χαμός! 🤪

Βότσαλα έχει αυτός ο τραγουδιστής στο στόμα του ; χα χα
Το είδα λόγω της ξυπόλητης ντράμμερ χα χα.

Λίγο ακόμη και η ντράμς θα έπαιζε πιο δυνατά και απο το όργκαν χα χα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads