- Reaction score
- 8.619
Είπαμε, σασί από ανθρακονήματα και αλουμινένιο αμάξωμα. Δεν το φτιάχνει ο μαστρο-μήτσος, νομίζω ότι πρέπει να πάει στην Ιταλία.
Πάντως αν είσαι δεξιόχειρας, το αριστερό χέρι είναι αρκετά φθηνότερο...Ο οδηγός έσπασε το αριστερό χέρι. Κόστος επισκευής 25.000€. Όσο έχει να το αγοράσεις, μη πω και ακριβότερα.
Δεν έχω καταλάβει κάτι.Καλός ο χαβαλές με την λάθος διατύπωση δε λέω, η οποία προήλθε από όσα διάβασα και μου γύρισε το κεφάλι. Δεν βλέπω όμως να σχολιάζει κανείς το βασικό θέμα της ανάρτησης μου που είναι το κόστος επισκευής του ηλεκτρικού κουβά των 50.000€; Σιγά το τρακάρισμα που θέλει πάνω από 25.000€ επισκευή.
Το συγκεκριμένο όχημα, και μερικά ακόμα, είναι μέσα στην λίστα μεταχειρισμένων που κοιτάω. Παρακολουθώ αρκετά groups στο εξωτερικό, σχετικά μόνο με το i3. Τα κουστούμια επισκευής είναι απίστευτα. Αλλαγή εμπρός προφυλακτήρα πχ με κάτι άλλα μικρά $9650 ο άλλος τις προάλλες. Το παλικάρι εδώ κοντεύει να φτάσει τα 30.000€, και προφανώς για να λέει ότι είναι πάνω από 25.000€, τόσα το πήρε ή τόσα δίνει η ασφάλεια. Φαντάσου να είχε και κανένα δυνατό τρακάρισμα. Σε σχόλιο που απάντησε ο ιδιοκτήτης, το μπροστινό κομμάτι του αυτοκινήτου και μέχρι το ταμπλό είναι όλο αλουμίνιο. Εξαιτίας της ιδιαίτερης κατασκευή του, αν πάθει κάτι δεν επισκευάζεται, θέλει όλο αλλαγή. Επίσης, αντικατάσταση εγκεφάλου επειδή μπλόκαρε. Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Εδώ όλη η αρχική ανάρτηση.
Αυτό.Κρίθηκε ότι δεν συμφέρει να επισκευαστεί λόγω του υψηλού κόστους ενδεχόμενης επισκευής.
Από ότι φαίνεται ναι, αλλά διαβάζω και κάτι για μηνύσεις.Το οποίο κόστος από ότι κατάλαβα το κάλυπτε η ασφαλιστική, σωστά;
Το δικό σου όχημα έχει και μικτή των 1000€. Τα έψαξα, τα είδα. Δεν έχουν τις ίδιες παροχές ούτε τα ίδια ποσά. Για παράδειγμα θεωρώ αστεία τα ποσά καλύψεων των 6000€ για κάποια πράγματα σε όχημα 25.000€ - 30.000€.Για 20.000 ευρώ αμάξι που έχεις στόχο να πάρεις, δεν θα είναι 10.000€ τα ασφάλιστρα για 10 χρόνια.
Πιάνεις την πιο ακριβή περίπτωση των 1000€ τον χρόνο που δίνει ο κάτοχος αυτοκινήτου των 50.000€.
Για το δικό μου αξίας 35.750€ δίνω 656€ τον χρόνο ασφάλεια, μικτή.
και να είμαστε ωραίοι, για πάντα νέοι και με πολλά λεφτάΚαι να μην πληρώνετε τέλη θέλετε
Και να μην πληρώνετε βενζίνη θέλετε
Και να μην πληρώνετε service θέλετε
Και να είναι φτηνά θέλετε
Και να έχει κάθε 10 μέτρα φορτιστή θέλετε
Και να είναι φτηνή η ασφάλιση θέλετε
Τίποτα άλλο θέλετε;