- Reaction score
- 5.394
Είπαμε να πάρεις ένα για δοκιμή, εσύ πήρες όλη την γκάμα σκευών Lodge!
Eλπιζω να ξερεις πως πλενονται και πως συντηρουνται τα μαντεμενια σκευη.Επί της ευκαιρίας, βρήκα χρόνο να πάρω και Λοτζ σκεύη.
View attachment 281711
View attachment 281712
Σιγά σιγά ετοιμάζεται και το υλικό
View attachment 281713
Γιατί όχι υγρό πιάτων?Eλπιζω να ξερεις πως πλενονται και πως συντηρουνται τα μαντεμενια σκευη.
Αν οχι, δες αυτο (και ποτε με υγρο πιατων η σε πλυντηριο πιατων)
Γιατί τα μαντεμενια σκεύη προστατεύονται από τη σκουριά και αποκτούν αντικολλητικες ιδιότητες με το seasoning που είναι στην ουσία μια διαδικασία πολυμερισμού που γίνεται με επάλειψη του σκεύους με λάδι υψηλού σημείου καπνού και ψήσιμο για αρκετή ώρα στο φούρνο μέχρι να ψηθει και να στεγνώσει το λάδι και να κάνει ένα στρώμα. Αν το πλύνεις με υγρό πιάτων φεύγει το seasoning και πρέπει να το κάνεις από την αρχή διαφορετικά θα σκουριάσει και φυσικά θα χάσει και τις αντικολλητικες του ιδιότητες.Γιατί όχι υγρό πιάτων?
Γραφει τι ειναι?Δε βρήκα λάδι αβοκάντο, παρήγγειλα στο κοντινό μου σουπερμάρκετ, θα μου φέρει να έχω και για άλλες χρήσεις εκτός του seasoning.
Πήρα όμως αυτό, που μια χαρά κάνει δουλειά, και άοσμο άγευστο.
View attachment 281906
Ingredients: Water (73%), Soya Lecithin E322 (15%), Sunflower (10%), Lactic acid E270 (2%). No hazardous ingredients that fall under the classification of CLP-VOΓραφει τι ειναι?
Αν δεν ειναι λαδι δεν ξερω αν θα το εβαζα...
Για αυτό ξέρει κανείς κάτι ?Βρίσκω διαφορα μοντέλα
6850
Beast κλπ
Τι διάφορες έχουν ;
αξιζει την διαφορά χρημάτων ;
ποιο είναι το καλύτερο ;
Beast η 8000
Είναι το ίδιο ; Διάφορες ;
καταπληκτικές οι βαφές μαλλιών της δεύτερης γραμμής, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος ότι είναι στις αποχρώσεις του Κώστα, μέχρι καστανό ανοικτό πάειΓραφει τι ειναι?
Στο μεταξυ, λαδι αβοκαντο:
Από τη σελίδα του κατασκευαστή συμπεραίνω ότι η 8000 Inferno είναι η πιο ισχυρή έκδοση.Βρίσκω διαφορα μοντέλα
6850
Beast κλπ
Τι διάφορες έχουν ;
αξιζει την διαφορά χρημάτων ;
ποιο είναι το καλύτερο ;
Beast η 8000
Είναι το ίδιο ; Διάφορες ;
Δεν μπορεί να το προτείνει η weber για τα μαντέμια της και να μην είναι σωστό...Γραφει τι ειναι?
Ναι βρε, απλώς πήγα το Σάββατο να πάρω, και μόλις του τελείωσαν. Έχει στάνταρ λάδι αβοκάντο στα ράφια του, έτυχε να είχε τελειώσει, θα ξαναφέρει εντός της εβδομάδας.
Και μικρό τηγάνι για 14cm εστία θέλω να πάρω, είχαν εξαντληθεί.Είπαμε να πάρεις ένα για δοκιμή, εσύ πήρες όλη την γκάμα σκευών Lodge!
Σαν το κομοδινί δεν έχει.καταπληκτικές οι βαφές μαλλιών της δεύτερης γραμμής, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος ότι είναι στις αποχρώσεις του Κώστα, μέχρι καστανό ανοικτό πάει
ψέμματα, είδα έχει και 'καστανό ανοικτό μελί μαονί' ταιριάζει και με τα περισσότερα σοβαρά ηχεία, μια χαρά
Δεν ανησυχω για το μαντεμι ειναι η αληθεια.Δεν μπορεί να το προτείνει η weber για τα μαντέμια της και να μην είναι σωστό...
ακίνδυνο φαίνεται οπότε ΟΚ αν και δεν θα το αγόραζα. Λίγο ηλιέλαιο σε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας (και καλό σκούπισμα μετά με στεγνό χαρτί κουζίνας μεχρι να μην μείνει καθόλου λάδι) κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Λάδι αβοκάντο χρειάζεται μόνο για το αρχικό seasoning και ίσως κάθε 5-6 χρήσεις.Ingredients: Water (73%), Soya Lecithin E322 (15%), Sunflower (10%), Lactic acid E270 (2%). No hazardous ingredients that fall under the classification of CLP-VO
Και αυτος σε αυτο το βιντεο οπως και πολλοι αλλοι που εχω δει στο youtube βαζει υγρο πιατων.