- Reaction score
- 5.399
Όντως, αυτό φαίνεται να είναι.
Γιατί όμως δεν καταδέχεται να μας μαρτυρήσει τι είναι ο νέος του κάτοχος;
Έλα βρε, για το χαβαλέ! Αν ήθελα να το κρύψω δε θα έγραφα τίποτα εδώ...Όντως, αυτό φαίνεται να είναι.
Μπορεί εγώ να είμαι ο παράξενος, αλλά αυτά τα "πήρα κάτι, αλλά δεν σας λέω τι είναι", να σε ρωτάμε με ενδιαφέρον εδώ τι πήρες, περιμένοντας να χαρούμε με τη χαρά σου για το νέο σου απόκτημα και να σου ευχηθούμε καλοτάξιδο κι εσύ να μας γειώνεις επί μέρες, εμένα με ξινίζει κάπως.Έλα βρε, για το χαβαλέ!
Οι αετοματηδες δεν μπορούν να δουν τι κίνηση έχει.για επιβεβαίωση των αετομάτηδων
Ευχαριστώ για τις ευχές.Μπορεί εγώ να είμαι ο παράξενος, αλλά αυτά τα "πήρα κάτι, αλλά δεν σας λέω τι είναι", να σε ρωτάμε με ενδιαφέρον εδώ τι πήρες, περιμένοντας να χαρούμε με τη χαρά σου για το νέο σου απόκτημα και να σου ευχηθούμε καλοτάξιδο κι εσύ να μας γειώνεις επί μέρες, εμένα με ξινίζει κάπως.
Τέλος πάντων, κι από μένα καλοτάξιδο! Ελπίζω να μοιράζεσαι εδώ τις εμπειρίες σου.
Προσθιοκίνητο μονού κινητήρα. Έκδοση P6 Recharge το ονόμαζε μέχρι πρόσφατα η Volvo. Στο site πλέον εμφανίζεται η τροποποιημένη , πισωκίνητη έκδοση, η οποία βέβαια θα είναι διαθέσιμη σε αρκετούς μήνες από τώρα. Η αντιπροσωπεία εδώ μου είπε οτι μάλλον στην Ελλάδα από το επόμενο έτος...Οι αετοματηδες δεν μπορούν να δουν τι κίνηση έχει.
Προσθιοκίνητο είναι; 4-κινητο;
Ποια έκδοση;
Μη δίνεις σημασία αν και έπρεπε να ποστάρεις ακριβές αντίγραφο του δελτίου παραγγελίας και τιμολόγιο αγοράςΕυχαριστώ για τις ευχές.
Πάντως δε κατανοώ ακριβώς το σχόλιο σου. Το αυτοκίνητο είναι 4 ημερών και μόλις χθες το βράδυ πόσταρα στο thread. Στο μεταξύ, όπως όλοι, έχουμε και δουλειές. Ποιον γείωσα επί μέρες ή περιέπαιξα με "πήρα κάτι, αλλά δεν σας λέω τι είναι" , ειλικρινά δε καταλαβαίνω .
Αν νομίζουν το ίδιο κι άλλοι δικτυακοί φίλοι, mea culpa.
Ω, περφεκτ!Έκδοση P6 Recharge
Παρά τα κλειστοφοβικά πίσω παράθυρο, πιο όμορφο από το ID2. Ως και το Born σε σχέση με το ID3.
Cupra Reveals Stylish UrbanRebel: An Urban Electric Car
It will be launched in 2025, using the Volkswagen Group's MEB Small platforminsideevs.com
Είπαμε, εγώ μπορεί να είμαι ο παράξενος. Εννοείται ότι δεν χρωστάς καμία εξήγηση.Ποιον γείωσα επί μέρες ή περιέπαιξα με "πήρα κάτι, αλλά δεν σας λέω τι είναι" , ειλικρινά δε καταλαβαίνω .
@pstergio θα πάρεις και αυτοκίνητο;
Λέγεεεεε
Τελικά για του γείτονα τον φορτιστή μιλάμε από το μεσημέρι;
Όχι βρε, θα ήταν προσωπικά δεδομένα, απαγορεύεται!
Καλορίζικο, καλοτάξιδο!!!
Σε τί φάση της διαδικασίας επιδότησης είσαι;
Ρωτάω γιατί καθυστερούν πολύ! (Υπαγωγή αιτήσεις Αυγούστου ακόμη.)
Κατάσταση Αίτησης | Αίτηση σε αξιολόγηση |
Κωδικός Αίτησης | 29897-20221026 |
Ημ/νία Αίτησης | 26/10/2022 |
Ποσό Επιδότησης | 8.000,00 € |
Τι όχημα στην προσφορά;Α, έκανα κι εγώ μια να υπάρχει...
Κατάσταση Αίτησης Αίτηση σε αξιολόγηση
Κωδικός Αίτησης 40***-20230212
Ημ/νία Αίτησης 12/02/2023
Ποσό Επιδότησης 8.000,00 €