Ποια τηλεόραση στις 83/85 ίντσες?

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Reaction score
1.028
Δεν αναφέρεται σε τηλεοπτικό υλικό αλλά σε συγκεκριμένη ψυχαγωγική κατηγορία.
Δε θέλω να κλείσω σπίτια, αλλά πήγα σε κάποιο που είχε πάρει τη Signature, 22 χιλιαρικάκια, και στρωνόταν γυναίκα από απόγευμα έως βράδυ να βλέπει φούσκες και reality ! Και κατέβαινε στο χώρο 11.30 να δει ταινία. Ενώ της είχε 77ρα στο σαλόνι!! Θα είχε πέσει κλειδαριά αυτόματη..............
Συμφωνω να υιοθετησω το ορο "bigger is better " Σε αυτην τη περιπτωση εχω σκεφτει την αγορα της 85χ90κ που λογικα θα κατεβει στα 2700 περιπου ( οσο στο εξωτερικο)
Εκανα ομως την αστοχη αγορα πριν 2.5 χρονια κ πηγα στις 65 '' και σκεφτομαι αντι να κανω ενα βημα παραπανω να κανω 2 βηματα , 83'' oled
Οπως ειπα ομως στο προλογο δεν εχω δει real life oled εκτος τα demo και τα χρηματα ειναι πολλα για αγορα με "κλειστα ματια "!
77ρα για 3.50 μέτρα είναι σούπερ αν έχεις ελεγχόμενο χώρο. Η Oled γεμίζει διαφορετικά το σκοτάδι. Πιο κοντά σε τυφλώνουν υπότιτλοι. Η 83 ανεβαίνει εκθετικά

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.862
Τι είναι η Signature των 22k; Δεν κατέω πράμα 🙃.
Και που ήταν η Signature, αφού στο σαλόνι έχει άλλη, και έφυγε από την Signature να πάει στο dedicated; :dance:

Reaction score
1.056
Έχεις υπόψη σου να πάρεις ποτέ προβολέα;
Εχω ενα παλιο , επισης εχω στημενο πανι στην οροφη ηλεκτρικο . Το εβαλα 2-3 φορες και εχει μεινει ετσι 15 χρονια αθικτος Μου αρεσει η εικονα της TV

alexis

Reaction score
30.862
Εχω ενα παλιο , επισης εχω στημενο πανι στην οροφη ηλεκτρικο . Το εβαλα 2-3 φορες και εχει μεινει ετσι 15 χρονια αθικτος Μου αρεσει η εικονα της TV
OK. Ρώτησα γιατί αν είχες στο πρόγραμμα και προβολέα στο μέλλον, και έπαιρνες την OLED χωρίς όμως να βάλεις το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη στον μελλοντικό προβολέα - οθόνη, θα σε ενθουσίαζε το μέγεθος της εικόνας, στα υπόλοιπα όμως θα έτρωγες μια ξεγυρισμένη ξενέρα. Οπότε αφού δεν θες προβολές κάνε μια βόλτα στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα να δεις τι έχουν (Digital Passion πχ για Sony) και ζήτησε να δεις την μεγαλύτερη OLED και FULL ARRAY που έχουν στημένες. Υπάρχει πιθανότητα να σε συνεπάρει το μέγεθος και να είσαι ΟΚ και με FULL ARRAY. Εκεί τα πράγματα είναι ευκολότερα για 85άρα. Στο σκοτάδι βέβαια δεν έχει καμία σχέση η μία με την άλλη.

Reaction score
1.056
OK. Ρώτησα γιατί αν είχες στο πρόγραμμα και προβολέα στο μέλλον, και έπαιρνες την OLED χωρίς όμως να βάλεις το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη στον μελλοντικό προβολέα - οθόνη, θα σε ενθουσίαζε το μέγεθος της εικόνας, στα υπόλοιπα όμως θα έτρωγες μια ξεγυρισμένη ξενέρα. Οπότε αφού δεν θες προβολές κάνε μια βόλτα στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα να δεις τι έχουν (Digital Passion πχ για Sony) και ζήτησε να δεις την μεγαλύτερη OLED και FULL ARRAY που έχουν στημένες. Υπάρχει πιθανότητα να σε συνεπάρει το μέγεθος και να είσαι ΟΚ και με FULL ARRAY. Εκεί τα πράγματα είναι ευκολότερα για 85άρα.
Περασα απο Sony αλλα παιζουν τα demo . Αυτη που μου εκανε φοβερη εντυπωση ειναι η 85x95k full array
Μερικοι λενε οτι αν δεν το ξερεις και σου πουν οτι ειναι oled θα τους πιστεψεις . (?) Η συγκεκριμενη σε αυτο το μεγεθος ειναι οτι πιο κοντινο σε oled . H τιμη της ομως τις ξεπερναει και δεν συμφερει η αγορα προς το παρον
Μαλλον θα πρεπει να περιμενω το καλοκαιρακι οπου θα εχουν ερθει οι καινουριες oled σε lg και θα εχουν πεσει οι τιμες στις υπαρχουσες Sony

alexis

Reaction score
30.862
Ναι οι νέες Sony full array είναι απίστευτες, για αυτό στο είπα. Για μένα και στις συνθήκες που τις είδα (κατάστημα), είναι πάρα πολύ κοντά, μην έχουν φτάσει ήδη, παλιές σειρές Sony OLED.

Reaction score
1.056
Ναι οι νέες Sony full array είναι απίστευτες, για αυτό στο είπα. Για μένα και στις συνθήκες που τις είδα (κατάστημα), είναι πάρα πολύ κοντά, μην έχουν φτάσει ήδη, παλιές σειρές Sony OLED.
Με 6500€ αρχικη τιμη ομως δεν πας μακρια .Ακομη και τα 4600€ που εφτασε δεν τα λες λιγα
Ενα βιντεακι ομως που ειδα προσφατα μου εκανε κλικ . Υποψιν εγω δεν βλεπω με κλειστα φωτα ποτε Παντα εχω φωτισμο και λογικα το blooming στη συγκεκριμενη θα ειναι ελαχιστο

alexis

Reaction score
30.862
Έχουν τόσο; Δεν το θυμάμαι αυτό. Είχα μείνει Πάκης πάντως με την εικόνα τους. Γενικά στις Sony, και σε αυτές και στις OLED, μου αρέσει πολύ που έχουν ματ γυαλί, και σε όσες έχω ακούσει ο ήχος τους είναι λες και έχουν soundbar μέσα τους και κάποιο κρυμμένο μικρό subwoofer. Απίστευτος ήχος για τηλεόραση γενικά, πόσο μάλλον Flat. Κάτι έχουν κάνει και όλη η οθόνη δουλεύει σαν ηχείο, ή κάτι τέτοιο. Αν βάλεις και την κάμερα τους σε βλέπει και στέλνει τον ήχο εκεί που κάθεσαι στον καναπέ, μέση ή άκρες. Sony, next level.

Reaction score
1.056
@alexis και @Alexandros1986 Εσεις που εχετε την lg cx μπορειτε να μου λυσετε την απορια που διατυπωσα στο προλογο ?
Στο you tube παρατηρω τις LG OLED ,εχουν ενα μπλε φοντο σε καποιες σκηνες Το βλεπεις και στην πραγματικοτητα?

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.546
Στην 65 Lg b7 4 ετων δεν εχω δει ποτε μπλε φοντο , δεν εχω burn in και δεν εχω ανομοιομορφια στο ασπρο. Τα μαυρα ειναι σαν να ειναι κλειστη η τηλεοραση.

Η επομενη μου θα ειναι >80 Οled Με τα σημερινα δεδομενα

Reaction score
6.204
@alexis και @Alexandros1986 Εσεις που εχετε την lg cx μπορειτε να μου λυσετε την απορια που διατυπωσα στο προλογο ?
Στο you tube παρατηρω τις LG OLED ,εχουν ενα μπλε φοντο σε καποιες σκηνες Το βλεπεις και στην πραγματικοτητα?
Όχι σε καμία περίπτωση. Το μαύρο φαίνεται σαν να είναι κλειστή η τηλεόραση. Ούτε μπλεδιζει ούτε τίποτα.

Reaction score
1.056
Τωρα που ειδα και την νεα σειρα της Sony τος τις εκτιμωμενες τιμες απογοητευτικα .
Το 2021 μπορουσες να αγορασεις την XR-85X95j full array στα 2500€ και φετος η X90K οπου δεν ειναι καλυτερη δεν επεσε κατω απο 3700€
Υπαρχει μεγαλη αυξηση και ακομη μεγαλυτερη στις premium

Reaction score
1.056
Στο mediamarkt της Γερμανιας η 85ara x90k κοστιζει 2500 ( απο 3200 αρχικη τιμη ) , 1200€ φθηνοτερα απο εδω.
Εχουν ξεφυγει εδω.

alexis

Reaction score
30.862
2500€ με 4000€ μάλλον θες να πεις. >:(🤬
2600€ Ισπανία.

Edit: και στο επίσημο γερμανικό store της εταιρίας ίδια τιμή με το mediamarkt. 2500€

Last edited:

alexis

Reaction score
30.862
Αυτό για παράδειγμα πως είναι δυνατόν να μη με εξοργίζει. 🤬

2500€ vs 4000€.

alexis

Reaction score
30.862
Στην Ελλάδα η 75X90K έχει 1800€ και η 85Χ90Κ έχει 4000€. 😅

Γελάω γιατί αν δεν γελάσω θα ανεβάσω κόκκινα.

Στην 75άρα η ίντσα έχει 24€, και στην 85άρα 47€ (όταν στην Γερμανία η 85" έχει 30€). 😅

Δεν μιλάμε καν για OLED, αλλά για Full Array. 😅

Reaction score
1.056
2500€ με 4000€ μάλλον θες να πεις. >:(🤬
2600€ Ισπανία.

Edit: και στο επίσημο γερμανικό store της εταιρίας ίδια τιμή με το mediamarkt. 2500€
Βρηκα τη καλυτερη τιμη απο το skroutz οπου ειχε διαθεσιμη η Sony την συγκεκριμενη ωστε να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται και ηταν 3700 Αλλα μιλαμε για χαοτικη διαφορα και βεβαια ειναι εξοργιστικο . Τωρα το καλοκαιρι και black friday θα μας τις πουλησουν για φοβερες εκπτωσεις . :(
Best Buy 85x90k 2000$ / 1900 € Η γραμμες παραγωγης της Sony ειναι Σλοβακια για Ευρωπη και Mexico για United States

Last edited:

alexis

Reaction score
30.862
Αν βρεθείτε προς αεροδρόμιο να πάτε στο γνωστό κατάστημα να δείτε μια Micro LED 110", χάρμα οφθαλμών. 😍🥰

20230306_155508.jpg
20230306_155502.jpg
20230306_155451.jpg

Από κοντά έχει τα θεματάκια της, ισως να ήταν και το υλικό δεν ξέρω, αλλά από απόσταση είναι σκέτη απόλαυση. 🤩

Τρέξτε μόνο για να προλάβετε καθώς κάνει μόνο 149.999€. 🙂

Εντυπωσιακή και η The Frame. Την περίμενα χειρότερη για κάποιο λόγο. Συν ότι με κερδίζει με 10 γκολ από τα αποδυτήρια το ματ γυαλί που έχει. Γιατί δεν είναι όλες έτσι; Εξαιρετική ιδέα επίσης και η επιλογή χρωμάτων για την "κορνίζα". I like. 👍

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13