Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.665
Φρικιο που ακουει πικ απ:) τι να ακουει αραγε καντε καμια μαντεψια THVA τι λες;;;)
Μηπως αρχιτρανσμεταλοφρικουλιαση που ειναι φαν και καποιοι:gamer: εδω στο νημα ονοματα δε λεω μη με πιεζεται:dance2::boast::idk::acute::wink::smile::lol:

Reaction score
19.386
Φρικιο που ακουει πικ απ:) τι να ακουει αραγε καντε καμια μαντεψια THVA τι λες;;;)
Μηπως αρχιτρανσμεταλοφρικουλιαση που ειναι φαν και καποιοι:gamer: εδω στο νημα ονοματα δε λεω μη με πιεζεται:dance2::boast::idk::acute::wink::smile::lol:
Δεν κατάλαβα Κε Χρήστο τις λές (λέτε) καθώς το πάνω μηνυμα του Marlboro δεν το βλεπω κάν (ένα κενό πόστ βλέπω), οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω. Για ποιον μιλαμε τον wnet ή τοn jag ότι έχει πικάπ και αναρωτιόμαστε "τι να ακουει άραγε" ;

😀

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.665
Ο Μαλμπορος εχει μια φωτο με μια κοπελια να ακουει πικ απ ε το επιασα και λεω τι μουσικη ακουει η κοπελια με το τατουαζ στο χερι;;;) Γιατι δεν το βλεπεις;;;;🤔

Reaction score
19.386
Γιατι δεν το βλεπεις;;;;
Πορβλήματα με το software μου ; Δεν ξέρω , αφουν ομίζω στο έχω πει.

Μια μου τα δείχνει, μια όχι, κάποια καθόλου (φωτό εννοώ). Ποιός ξέρει ;

Η κοπέλα θα ακούει Cat Stevens χα χα
Πορβλήματα με το software μου ; Δεν ξέρω , αφουν ομίζω στο έχω πει.

Μια μου τα δείχνει, μια όχι, κάποια καθόλου (φωτό εννοώ). Ποιός ξέρει ;

Η κοπέλα θα ακούει Cat Stevens χα χα
¨Αλλα ενδεχόμενα Chris De Burgh, Chris Rea, Tim Buckley, David Bowie, Peggy Xena (Πέγκυ Ζήνα) ... 😀

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.665
Μα εδω εχουμε τοσους Μαστορες δεν ειπανε τιποτις για το θεμα 🤔
Ο Αρχιτρανσμεταλοφρικουλας ξερει απο υπολογιστες ειναι Μαστορας δεν ειπε τιποτις ο κε2$%ς:gamer:να επιληφθει του θεματος ΠΑΡΑΥΤΑ:wink:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.665
Για τον κ.THVA
Να βαλω και ενα μουσικον τεμαχιον απ το Αργος μια που εχω Πελοπονησιο γαμπρο:gamer:

jag

Reaction score
29.938
Ρομαντικούληδες, φρικιά, παραδοσιακοί, ρετρό, όλοι εδώ στο σάιτ το τρελό :dance:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon