Ποδήλατο

Reaction score
16.295
1,5 χμ δεν το λέω κι λίγο πάντως με τέτοιο φόρτωμα (δεν είναι το βάρος, είναι η κατανομή στο τιμόνι).

Με ένα τέτοιο θα βάζεις όλο... το ψυγείο πάνω! :roflmao:

Electric-cargo-bike-9b8aaa5-e1674743565542-b6ff522-e1674747316544.jpg

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.936
Δεν θα μπορώ να το αποθηκεύσω ομως... Ενώ το δικό μου χωράει σουζα στον ανελκυστήρα του γραφείου.
Ειναι ενας πάντως πίσω από τη Φράγκων που κάνει κατι τέτοιες κατασκευες... Δεν λέω ενδιαφέρον έχουν

Οκ ίσως υπερβολικό

Last edited:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.936
Βάλε μια σχάρα, τουλάχιστον, πάνω από τον πίσω τροχό! Μη σου πω να βάλεις και ποδηλατικές τσάντες δεξιά κι αριστερά!

Κατά τα άλλα, είσαι ωραίος!!! :thumbsup:
Α έχω σχάρα, αλλά ξέχασα το μικρο pannier, έτσι έβαλα το κασκέτο μου, ζεστάθηκα.
Μην κράζετε που κατεβαίνω στο γραφείο φορώ κανονικά κράνος, πάντα.
Δεν με λες ρε συ, αμάξι δεν έχεις?
Έτσι φορτώναμε παλιά τα μουλάρια εμείς οι βλάχοι και αναστενάζαν τα καημένα :roflmao:
Έχω. Κάνει ούτε 4.000 χλμ τον χρόνο, κατά 90% στην Εγνατία και στο Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική (που ως γνωστόν σαν κι αυτή δεν έχει).

Reaction score
23.673
Έχω. Κάνει ούτε 4.000 χλμ τον χρόνο, κατά 90% στην Εγνατία και στο Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική (που ως γνωστόν σαν κι αυτή δεν έχει).
Σου ρίχνω στα αυτιά , 2200 χλμ πέρσι και φέτος λιγότερο από 400 μέχρι σήμερα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.605
Υπάρχει η μεθεπόμενη μέρα και το δυστύχημα στη Λάρσα για αυτά τα θέματα, αν θέτε να μιλήσουμε για γυαλιστερούς εδώ, πολύ ευχαρίστως :biggrin:
Μα λόγω των γυαλιστερών απάντησα εδώ. :biggrin:

Το αστείο είναι ότι ο καθένας μας έχει τους δικούς του "γυαλιστερούς" και δεν θα βρούμε άκρη ούτε εδώ.:gamer:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Φαντάζεσαι να έκαναν στη Αθήνα όλοι το ίδιο, θα ήμασταν ο επίγειος ποδηλατικός παράδεισος. Τα έχω πάρει άσχημα με τη κίνηση στους δρόμους τα τελευταία 2-3 χρόνια. Ότι ώρα βγεις όξω γίνεται της Πόπης, πολλές γυναίκες οδηγοί παρατηρώ, τι έχουν πάθει και σουλατσέρνουν συνέχεια στους δρόμους?

Reaction score
23.673
Είπες γυαλιστερους και θυμήθηκα, Σάκη , άμα βρεις κάνα σκελετό για τα γυαλιστερά ποδαρια μου για δίσκους και ψιλό αερο σφύρα

Φαντάζεσαι να έκαναν στη Αθήνα όλοι το ίδιο, θα ήμασταν ο επίγειος ποδηλατικός παράδεισος
Κοινωνικό έργο επιτελώ το λέιζερ μου μέσα , εγώ και ο ζαμπαλος με τις τρίχες του.

τι έχουν πάθει και σουλατσέρνουν συνέχεια στους δρόμους?
Μα δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου. Όταν και καλά παίζει απεργία γενική χωρίς ΜΜΜ και τέτοια ξαφνικά εξαφανίζονται όλοι ,πραγματικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι είναι στον δρόμο χωρίς λόγο απλά βόλτα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Και εγώ αυτό πιστεύω, περιφέρονται άσκοπα, θα μας πει κάποιος ότι πάντα στη Αθήνα είχε κίνηση, ναι οκ, απλά το τελευταίο διάστημα ότι ώρα και να βγεις βρίσκεις κίνηση σε δρόμους που άλλοτε δεν είχε...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.936
Η σύζυγος είναι από Γιάννενα και έχουμε και εξοχικό στη Χαλκιδική, οπότε αυτές είναι λίγο πολύ στάνταρ διαδρομές, στη Θεσσαλονίκη κάνω ούτε 500 χλμ τον χρόνο

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.197
Και εγώ άμα έβλεπα κάποιον με αυτό το ποδήλατο θα τον θυμόμουν.
Ηλεκτρικό είναι αυτό?
Ναι

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Μεγειά το εργαλείο, λογικά πρέπει να σηκώσεις τη σέλα, φαίνεται ως σύνολο πολύ χαμηλά

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.830
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025