Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 35.936
Έχω και εγώ καλέ ποδήλατο με φτερά και σχάρα, έχει κουβαλήσει από τη λαϊκή αυτό το ποδήλατο εκατοντάδες στρέμματα μπάμιας View attachment 283718
Τι να μας πεις κι εσύ απ'τη ζωή σου
Έχω και εγώ καλέ ποδήλατο με φτερά και σχάρα, έχει κουβαλήσει από τη λαϊκή αυτό το ποδήλατο εκατοντάδες στρέμματα μπάμιας View attachment 283718
Εσυ απο ότι ξέρω είσαι εξάιρεση. Η τοποθεσία του γραφείου σου και της οικίας σου, σου επιτρέπει την χρήση της παραλιακής διαδρομής.Και τα δικά μας πετάλι και προφυλακτήρες έχουν.
Πώς θα κινούμαστε όταν βρέχει για, λούτσα θα γινόμαστε; Στις δουλειές μας πηγαίνουμε όχι στα κατσαβραχα.
Τώρα είδα αυτό το αισχρό ψέμα.Υ.Γ. : ¨Αστους να λένε για το Πασοκ. Όλοι παιδιά του Πασοκ είμαστε χα χα και δεν το ξέρουμε κιόλας.
Τι βλέπουν, 3 κιλά σταφιδα;Τη έχεις ξανά ανεβάσει, ξέρω ότι είσαι μάχιμος
Σε τσάκωσα, καλά βλέπουν τα ματάκιαμ? View attachment 283724
Αυτός βλέπει μπάμιες παντού.Τι βλέπουν, 3 κιλά σταφιδα;
Βρε ufo , πρώτα απο όλα ο Reagan παρόλο ρεπουμπλικάνος έκανε πολύ πιο δημοκρατικά πράγματα ακόμη και απο τους πιο τότε so called δημοκράτες στις ΗΠΑ. Καλά συγκρτικά με τώρα έκανε πιο πολλά και απο τον Obama που έλεγε λόγια. Με τον Bush άλλαξαν τα πράγματα.Τώρα είδα αυτό το αισχρό ψέμα.
Να μιλάτε για τους εαυτούς σας!
Όταν έκανε την πρώτη κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ είχα στο δωμάτιο μου τεράστιο πόστερ του Reagan.
Ναι αυτά τα ξέρω, είναι από παλιά πριν φύγω ακόμη. ¨Ελεγαν όμως ότι θα "συνδέσουν" τα πάντα σε διαδρομές που δεν θα χρειάζεται να "εμπλακείς" (σχετικά) καθόλου με δρόμο. Έχω να ανέβω χρόνια τώρα λόγω των καταστάσεων με ιό και άλλα.Δεν υπάρχει καμία σύνδεση. Της πλάκας. Κάποια μέρη μόνο (πχ Αγγελάκη πάνω στο πεζοδρόμιο, Στρατού κλπ)
Για να κλείσω το off topic, είμαι βέβαιος ότι δεν θα έρθει η πολιτική κατάσταση που θα επιθυμούσα.Πλάκα κάνω έχω καταλάβει χονδρικά που "κινείσαι" και τι θα ήθελες πολιτικά. Νομίζω βέβαια ότι αυτά δεν θα ξαναρθούν, γίνεται ίσως μια προσπάθεια τώρα, με αυτά που βλέπουμε διεθνώς, αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμη.
Πήγαινε βρε να πάρεις ένα cargo ποδήλατο τουλάχιστον... αν δεν σου φύγουν στο τέλος οι τσάντες στο δρομο, θα σου φύγει το τιμόνι από την αστάθεια (ναι, ξέρω, τα έχεις 'ζυγιάσει' δεξιά κι αριστερά)!