Ποδήλατο

Reaction score
19.386
Και τι είναι αυτό που σε κρατάει μακριά από το ποδήλατο?
Ε, χάλια φυσική κατάσταση στην ουσία και στην ηλικία μου, καθιστική αναγκαστικά εργασία και ζωή αλλά κυρίως διαμονή σε πόλη.... εάν ήμουν σε επαρχία θα έκανα σίγουρα. Έκανα πολύ μικρός και φοιτητής ακόμη αλλά και στην Γερμανία που είχα αυτά τα Γερμανικά ξέριες με πετάλι, προφυλακτήρες κλπ. Πάντως μου αρέσει πολύ σαν την Γερμανία που το χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου και για δουλειά κανονικά. Όχι σαν "άθλημα" να πω την αλήθεια και να μπορούσα να το κάνω. Η επαφή με την φύση (αλλά και το αστικό περιβάλλον , αρκει να είναι κάπως ανθρωπινο σαν αυτό μιας επαρχίακης πόλης) είναι το κάτι άλλο. Αλλά Γερμανία είναι ασφαλές.

Εδω μου άρεσε πολύ μόνο στα Τρίκαλα , πως και γαιτί το χρησιμοποιεί ο κόσμος. (είναι ενταγμένο στην ζωή τους κανονικά και καθημερινα)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.744
Ε, χάλια φυσική κατάσταση στην ουσία και στην ηλικία μου, καθιστική αναγκαστικά εργασία και ζωή αλλά κυρίως διαμονή σε πόλη.... εάν ήμουν σε επαρχία θα έκανα σίγουρα. Έκανα πολύ μικρός και φοιτητής ακόμη αλλά και στην Γερμανία που είχα αυτά τα Γερμανικά ξέριες με πετάλι, προφυλακτήρες κλπ. Πάντως μου αρέσει πολύ σαν την Γερμανία που το χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου και για δουλειά κανονικά. Όχι σαν "άθλημα" να πω την αλήθεια και να μπορούσα να το κάνω. Η επαφή με την φύση (αλλά και το αστικό περιβάλλον , αρκει να είναι κάπως ανθρωπινο σαν αυτό μιας επαρχίακης πόλης) είναι το κάτι άλλο. Αλλά Γερμανία είναι ασφαλές.

Εδω μου άρεσε πολύ μόνο στα Τρίκαλα , πως και γαιτί το χρησιμοποιεί ο κόσμος. (είναι ενταγμένο στην ζωή τους κανονικά και καθημερινα)
Να ρωτήσω τη ηλικία ή δεν τη λες σαν τις γκομενες...? :)
Το ποδήλατο είναι σαν τον έρωτα, σε πάει όπου θέλει αυτό ;)

Reaction score
16.301
Κοντινός σε μένα είναι ηλικιακά όσο θυμάμαι, και τόσο καιρό που τα λέμε, ούτε το μικρό του δεν ξέρω!

Βρε πέστο! Th, Θανάσης; Θύμιος; Θοδωρής; :geek:

Reaction score
19.386
Να ρωτήσω τη ηλικία ή δεν τη λες σαν τις γκομενες...? :)
Το ποδήλατο είναι σαν τον έρωτα, σε πάει όπου θέλει αυτό ;)
Όχι ηλικία λέω : 55-56 ετών είμαι.

Βέβαια νοιώθω κάπου 400 χα χα (όχι σωματικά)
Κοντινός σε μένα είναι ηλικιακά όσο θυμάμαι, και τόσο καιρό που τα λέμε, ούτε το μικρό του δεν ξέρω!

Βρε πέστο! Th, Θανάσης; Θύμιος; Θοδωρής; :geek:
Το 65 στο Σωτος είναι 1965 ; (γέννηση)

Reaction score
19.386
Ναι, το έχω γράψει κάποιες φορές, 1965, πριν μερικές ημέρες είχα και τα γενέθλια στα 58. 8-)
Με περνας δυο χρόνια. Γέρασαμε. χα χα. Ε, για αυτό ταιρίαζουμε κιόλας στα μυαλά και στο πως αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα.

Ζήσαμε και τα καλά χρόνια του Πασοκ , για να μην παραπονιέται ο bretsos το λέω. 😍

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.744
Όχι ηλικία λέω : 55-56 ετών είμαι.

Βέβαια νοιώθω κάπου 400 χα χα (όχι σωματικά)
Να ξέρς με ότι και να ασχοληθείς στο κομμάτι άθλησης σου προσφέρει σωματική και ψυχική ανάταση, δλδ από 400 χρονών θα νιώσεις τουλάχιστον 200 χρόνων :biggrin:
Καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολο να σηκωθεί κάποιος και να αρχίσει να τρέχει πάν-κάτ, όταν όμως συμβεί αλλάζουν όλα προς το καλύτερο, οπότε συνεχίζεις, αυτό είναι ξεκάθαρα το κίνητρο.

Reaction score
19.386
Να ξέρς με ότι και να ασχοληθείς στο κομμάτι άθλησης σου προσφέρει σωματική και ψυχική ανάταση, δλδ από 400 χρονών θα νιώσεις τουλάχιστον 200 χρόνων :biggrin:
Καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολο να σηκωθεί κάποιος και να αρχίσει να τρέχει πάν-κάτ, όταν όμως συμβεί αλλάζουν όλα προς το καλύτερο, οπότε συνεχίζεις, αυτό είναι ξεκάθαρα το κίνητρο.
Ξέρω έπαιζα μπάσκετ ερασιτεχνικό και επαγγελματικό για 8 μήνες. Μετά Πανεπιστήμιο .. Ααε μας έφαγαν οι σπουδές χα χα.

Υ.Γ. : ¨Αστους να λένε για το Πασοκ. Όλοι παιδιά του Πασοκ είμαστε χα χα και δεν το ξέρουμε κιόλας.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.744
Ξέρω έπαιζα μπάσκετ ερασιτεχνικό και επαγγελματικό για 8 μήνες. Μετά Πανεπιστήμιο .. Ααε μας έφαγαν οι σπουδές χα χα.
Ένας φίλος που πααίνουμε καμιά φορά μεγάλες ποδηλατικές βόλτες είναι αυτή τη στιγμή 67 χρόνων, έτσι το λέω.
Με περνάς 11 χρόνια, έχω όμως vo2 max 25χρονου και μυαλά 12χρονου :biggrin:

Reaction score
19.386
Ένας φίλος που πααίνουμε καμιά φορά μεγάλες ποδηλατικές βόλτες είναι αυτή τη στιγμή 67 χρόνων, έτσι το λέω.
Με περνάς 11 χρόνια, έχω όμως vo2 max 25χρονου και μυαλά 12χρονου :biggrin:
Εσυ πόσο είσαι ; 45 ;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.744
Τόσο, σε είπα όμως, σημασία δεν έχει πόσο είσαι, αλλά πόσο νιώθεις, εσύ γμτ νιώθεις όμως πολύ παραπάνω από αυτό που είσαι... Αυτό είναι ένα πρόβλημα.
Κάτσε να σκάσει μύτη ο κροκ, είναι καταφερτζής, άμα θέλει, μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις :lolsign:

Reaction score
23.673
καθιστική αναγκαστικά εργασία και ζωή αλλά κυρίως διαμονή σε πόλη
Αυτά τα δύο τα έχω , πάμε για άλλα.
Άμα είσαι κοντινός σε ύψος να σε δωκω το τρέκινγκ , από κει ξεκινάνε όλοι

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.744
Άμα είσαι κοντινός σε ύψος να σε δωκω το τρέκινγκ , από κει ξεκινάνε όλοι
Αυτά τα τρέκινγκ είναι μεγάλες παγίδες τελικά, θυμάμαι που έφτιαξα τροχούς με 150€ για ένα τρέκινγκ και τώρα τόσο στοιχίζουν μόνο οι ακτίνες.... :roflmao:

Reaction score
44
Καλησπέρα.
Τι ημερομηνία παραγωγής θα πρέπει να έχει ένα κράνος για να γίνει αποδεκτό, σήμερα;
Έχω την εντύπωση πως το πολύ δύο χρόνια πριν, απλά ήθελα να βεβαιωθώ από τους πιο έμπειρους σε αυτό...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.744
Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία στα ποδηλατικά κράνη, δεν ισχύει το ίδιο όπως στα κράνη μοτοσυκλέτας.
Να μη είναι όμως και του προηγούμενου αιώνα...

Reaction score
44
Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία στα ποδηλατικά κράνη, δεν ισχύει το ίδιο όπως στα κράνη μοτοσυκλέτας.
Να μη είναι όμως και του προηγούμενου αιώνα...
Ευχαριστώ

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.937
Έκανα πολύ μικρός και φοιτητής ακόμη αλλά και στην Γερμανία που είχα αυτά τα Γερμανικά ξέριες με πετάλι, προφυλακτήρες κλπ.

Και τα δικά μας πετάλι και προφυλακτήρες έχουν.

Πώς θα κινούμαστε όταν βρέχει για, λούτσα θα γινόμαστε; Στις δουλειές μας πηγαίνουμε όχι στα κατσαβραχα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.832
Members
38.244
Νεότερο μέλος
takis17