- Reaction score
- 16.303
Ναι, είδες πώς αλλάζει η φυσιογνωμία ενός ποδήλατου, μόνο με τα λάστιχα!
Ε, χάλια φυσική κατάσταση στην ουσία και στην ηλικία μου, καθιστική αναγκαστικά εργασία και ζωή αλλά κυρίως διαμονή σε πόλη.... εάν ήμουν σε επαρχία θα έκανα σίγουρα. Έκανα πολύ μικρός και φοιτητής ακόμη αλλά και στην Γερμανία που είχα αυτά τα Γερμανικά ξέριες με πετάλι, προφυλακτήρες κλπ. Πάντως μου αρέσει πολύ σαν την Γερμανία που το χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου και για δουλειά κανονικά. Όχι σαν "άθλημα" να πω την αλήθεια και να μπορούσα να το κάνω. Η επαφή με την φύση (αλλά και το αστικό περιβάλλον , αρκει να είναι κάπως ανθρωπινο σαν αυτό μιας επαρχίακης πόλης) είναι το κάτι άλλο. Αλλά Γερμανία είναι ασφαλές.Και τι είναι αυτό που σε κρατάει μακριά από το ποδήλατο?
Να ρωτήσω τη ηλικία ή δεν τη λες σαν τις γκομενες...?Ε, χάλια φυσική κατάσταση στην ουσία και στην ηλικία μου, καθιστική αναγκαστικά εργασία και ζωή αλλά κυρίως διαμονή σε πόλη.... εάν ήμουν σε επαρχία θα έκανα σίγουρα. Έκανα πολύ μικρός και φοιτητής ακόμη αλλά και στην Γερμανία που είχα αυτά τα Γερμανικά ξέριες με πετάλι, προφυλακτήρες κλπ. Πάντως μου αρέσει πολύ σαν την Γερμανία που το χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου και για δουλειά κανονικά. Όχι σαν "άθλημα" να πω την αλήθεια και να μπορούσα να το κάνω. Η επαφή με την φύση (αλλά και το αστικό περιβάλλον , αρκει να είναι κάπως ανθρωπινο σαν αυτό μιας επαρχίακης πόλης) είναι το κάτι άλλο. Αλλά Γερμανία είναι ασφαλές.
Εδω μου άρεσε πολύ μόνο στα Τρίκαλα , πως και γαιτί το χρησιμοποιεί ο κόσμος. (είναι ενταγμένο στην ζωή τους κανονικά και καθημερινα)
Όχι ηλικία λέω : 55-56 ετών είμαι.Να ρωτήσω τη ηλικία ή δεν τη λες σαν τις γκομενες...?
Το ποδήλατο είναι σαν τον έρωτα, σε πάει όπου θέλει αυτό
Το 65 στο Σωτος είναι 1965 ; (γέννηση)Κοντινός σε μένα είναι ηλικιακά όσο θυμάμαι, και τόσο καιρό που τα λέμε, ούτε το μικρό του δεν ξέρω!
Βρε πέστο! Th, Θανάσης; Θύμιος; Θοδωρής;
Με περνας δυο χρόνια. Γέρασαμε. χα χα. Ε, για αυτό ταιρίαζουμε κιόλας στα μυαλά και στο πως αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα.Ναι, το έχω γράψει κάποιες φορές, 1965, πριν μερικές ημέρες είχα και τα γενέθλια στα 58.
Να ξέρς με ότι και να ασχοληθείς στο κομμάτι άθλησης σου προσφέρει σωματική και ψυχική ανάταση, δλδ από 400 χρονών θα νιώσεις τουλάχιστον 200 χρόνωνΌχι ηλικία λέω : 55-56 ετών είμαι.
Βέβαια νοιώθω κάπου 400 χα χα (όχι σωματικά)
Ξέρω έπαιζα μπάσκετ ερασιτεχνικό και επαγγελματικό για 8 μήνες. Μετά Πανεπιστήμιο .. Ααε μας έφαγαν οι σπουδές χα χα.Να ξέρς με ότι και να ασχοληθείς στο κομμάτι άθλησης σου προσφέρει σωματική και ψυχική ανάταση, δλδ από 400 χρονών θα νιώσεις τουλάχιστον 200 χρόνων
Καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολο να σηκωθεί κάποιος και να αρχίσει να τρέχει πάν-κάτ, όταν όμως συμβεί αλλάζουν όλα προς το καλύτερο, οπότε συνεχίζεις, αυτό είναι ξεκάθαρα το κίνητρο.
Ένας φίλος που πααίνουμε καμιά φορά μεγάλες ποδηλατικές βόλτες είναι αυτή τη στιγμή 67 χρόνων, έτσι το λέω.Ξέρω έπαιζα μπάσκετ ερασιτεχνικό και επαγγελματικό για 8 μήνες. Μετά Πανεπιστήμιο .. Ααε μας έφαγαν οι σπουδές χα χα.
Εσυ πόσο είσαι ; 45 ;Ένας φίλος που πααίνουμε καμιά φορά μεγάλες ποδηλατικές βόλτες είναι αυτή τη στιγμή 67 χρόνων, έτσι το λέω.
Με περνάς 11 χρόνια, έχω όμως vo2 max 25χρονου και μυαλά 12χρονου
Αυτά τα δύο τα έχω , πάμε για άλλα.καθιστική αναγκαστικά εργασία και ζωή αλλά κυρίως διαμονή σε πόλη
Αυτά τα τρέκινγκ είναι μεγάλες παγίδες τελικά, θυμάμαι που έφτιαξα τροχούς με 150€ για ένα τρέκινγκ και τώρα τόσο στοιχίζουν μόνο οι ακτίνες....Άμα είσαι κοντινός σε ύψος να σε δωκω το τρέκινγκ , από κει ξεκινάνε όλοι
ΕυχαριστώΔεν έχει ιδιαίτερη σημασία στα ποδηλατικά κράνη, δεν ισχύει το ίδιο όπως στα κράνη μοτοσυκλέτας.
Να μη είναι όμως και του προηγούμενου αιώνα...
Έκανα πολύ μικρός και φοιτητής ακόμη αλλά και στην Γερμανία που είχα αυτά τα Γερμανικά ξέριες με πετάλι, προφυλακτήρες κλπ.