JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.041
Κεριά και λιβάνια , χαϊβάνι .
... Σέ κάποιο άλλο νήμα βρήκαν την θέση τουςΠάνε οι φακές κυρ Γιάννη!!
Κάτσε να σε πω τι έπαθα σήμερα κύρ Γιάννη, σήμερα απλές είχε το πρόγραμμα φακές, βάζω τα γυαλιά και ξεκινάω να τις καθαρίζω, ξάφνου γίνεται διακοπή ρεύματος, λέω πάει τη πατήσαμε. Σε κάνα τέταρτο έρχετε, ξεκινάω τη διαδικασία, τις βράζω, πετάω το πρώτο νερό και τσάκ!! πάλι διακοπή... λέω πόσο να κρατήσει, τελικά αφού έφτασε το στομάχι στις φτέρες και πέταξα τις φακές, παράγγειλα μια γύρο κοτόπουλο και μια ceasars.
Πάνε οι φακές κυρ Γιάννη!!
Σιγά να μην σας χειροκροτούσε κιόλας για φακές Κυριακάτικα............αν και στάνταρ ο μικρός θα γκρίνιαζε εάν τις βγάζαμε για Κυριακή.
Σιγά να μην σας χειροκροτούσε κιόλας για φακές Κυριακάτικα.
Παλαμίδια στη Κρήτη ξέρς τι σημαίνει?Πάντως Οι παλαμίδες βγήκαν μούρλια έγλυφε τα δάχτυλά του. Είναι δύσκολος στο ψάρι ο κερατάς τρώει πολύ συγκεκριμένα
Στη Κρήτη εμπλούτσα το βλάχικο λεξιλόγιο Σώτο, δεν με καταλάβαιναν που δεν με καταλάβαιναν, τώρα τους πετάω και κάνα κρητικό και μένουν παξιμάδι, τις προάλλες ήμαν με έναν που πήγε να καρφώσει μια πρόκα από αυτές που στραβωνουν εύκολα, του λέω "χτύπα την σιγά σιγά στη αρχή μη ζεβλώσει" μου λέει "ορίστε"?Σφαλιάρες...
Φταίτε και εσείς, μια καλή κουβέντα για τον Αλέξη δεν έχετε πειΕνώ ο δικός μας είναι πράος, μόνο με μαντρόσκυλα τα βάζει ε;
αν ειναι να (ξε)πουλησω το κορμι μου για ενα πχιατο μακαρονια....δε το πουλαω σε καμμια νεαρα ?Μαϊμού δεν σε ρώτησα, η γριά απέναντι κρατιέται καλά?
Στη Κρήτη εμπλούτσα το βλάχικο λεξιλόγιο Σώτο, δεν με καταλάβαιναν που δεν με καταλάβαιναν, τώρα τους πετάω και κάνα κρητικό και μένουν παξιμάδι, τις προάλλες ήμαν με έναν που πήγε να καρφώσει μια πρόκα από αυτές που στραβωνουν εύκολα, του λέω "χτύπα την σιγά σιγά στη αρχή μη ζεβλώσει" μου λέει "ορίστε"?
Φταίτε και εσείς, μια καλή κουβέντα για τον Αλέξη δεν έχετε πει
Άστα και εγώ που τα κσέρω είναι γιατί είχα μπλέξει με υπόκοσμο, από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Έπρεπε να τα μάθω για να μπορεί να γίνεται η δλειά με ασφάλεια... Δεν ξέρω άμα με νοείςΗ πλάκα είναι ότι δεν βρίσκεις την λέξη αυτή εύκολα ούτε στο google, θα δεις για παλαμίδες, για το Παλαμήδι στο Ναύπλιο, αλλά να βρεις ότι σημαινει και σφαλιάρα στην Κρήτη (ή περιοχή, δεν ξέρω αν το λένε σε όλο το νησί - δεν μου πήγε κι εμένα καν στο μυαλο στην αρχή, είχα να την ακούσω χρόνια - η φράση είναι: θα σου παίξω ένα παλαμίδι!! ), αν υπάρχει, είναι καταχωνιασμένο βαθειά! Ντελόγο, δεν θα το βρεις πάντως...
Οι νεαρές δεν ξέρουν να βράσουν ούτε ένα αυγό αρέ, η γριά κότα έχει το κοτόζουμο που νοστιμεύουν τα μακαρόνιααν ειναι να (ξε)πουλησω το κορμι μου για ενα πχιατο μακαρονια....δε το πουλαω σε καμμια νεαρα ?