Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.825
Τι συχνάζετε κύριε τότε σε forum τεχνολογίας, αμπελοφιλοσοφίας, αλλά κυρίως καταναλωτικής μανίας.. ε?... προτιμω να μη κατηγοριοποιουμαι απο αγαθα . gang of four - damaged goods.
Τι συχνάζετε κύριε τότε σε forum τεχνολογίας, αμπελοφιλοσοφίας, αλλά κυρίως καταναλωτικής μανίας.. ε?... προτιμω να μη κατηγοριοποιουμαι απο αγαθα . gang of four - damaged goods.
Πιο κύριος πεθαίνεις..... οχι αληθεια, σου φενομαι για κυριος?!![]()
Γεράματα..(τελυταια, ολο κυριο με λενε, και μου μιλανε στο πλυθηντικο, και μου κανουν και κοπλιμεντα - δε παει καλα ο κοσμος)
Γεράματα..![]()
κανονιστε να τα τινακσω ...
καταρχην δεν κυκλοφορω, αν τυχει και συμβει κατι τετοιο κατι φοραω στο λαιμο, μια θηλια ...δίχως γραβάτα κυκλοφορείς?
Κάτι τέτοια πετάω κι εγώ συχνά πυκνά και με κοιτάζουν σαν εξωγήινο..καλα οταν ερθει εκεινη η λευκη ωρα
Εγώ έχω δει.
ΥΓ. Όχι μόνον εμένα. Και εγώ δηλαδή, αλλά ξέρω κι άλλους.
Λειώνουν τα νιάτα μας / Στη δικτυοπάληνιατα....χαμενα..στα ιντερνετς
Αδίκως θ'ανησυχούσες μήπως σε καρφώσει ο Ear... AudiovalveΔεν πιστευω να με ...καρφωσεις!![]()
Banana straight from Copa Campana...
Τι συμβαινει με σενα ολους μας εχεις φακελωμενους?Αδίκως θ'ανησυχούσες μήπως σε καρφώσει ο Ear... Audiovalve
View attachment 284819
Banana straight from Copa Campana...![]()
Ειδικά στη δική σου περίπτωση θεωρούσα ότι έκανα καλή πράξη, αφού η παρέμβαση που έκανες έμοιαζε να ζητά από κάποιον να το αναφέρει. Απ'όσο θυμάμαι κιόλας καμάρωνες πολύ γι αυτά , οπότε δεν γίνεται να σκεφτώ ότι θα ήθελες να κρατηθεί κρυφό.Τι συμβαινει με σενα ολους μας εχεις φακελωμενους?
Κατι πηγε να ψελισει το Γιαννης (flash) για τα ρετρο συστηματα και τον εδωσες στεγνα! Τωρα μολις ακουσες για γλομπους, τσαααακ νατος και ο Vastsar με ολα τα ντοκουμεντα.
Άλλο θύμα...Τρέχω να σβήσω από το thread μου τη φωτογραφία του λαμπάτου phono που είχα...![]()