- Reaction score
- 4.158
Δε νομιζω να το εκανα. Θα ξαναδιαβασω να μηνυματα μουΕγώ πάντα σε συμπαθούσα. Εσύ με βρίζεις χα χα
Δε νομιζω να το εκανα. Θα ξαναδιαβασω να μηνυματα μουΕγώ πάντα σε συμπαθούσα. Εσύ με βρίζεις χα χα
"βρίζεις" = σε ενοχλώ.Δε νομιζω να το εκανα. Θα ξαναδιαβασω να μηνυματα μου
Πέρα από την αλήθεια που βλέπεις.. Πέρα από την αλήθεια που ακούς.. Που διαβάζεις, που αισθάνεσαι.. Πέρα απ την αλήθεια του θύτη και του θύματος.. Υπάρχει και μια άλλη αλήθεια..Η αλήθεια είναι υποκειμενική. Αυτή είναι η δική σου η αλήθεια ...
Αυτό κατάλαβες από τους στίχους; Για ψάξε λίγο καλύτερα μέσα σου και δες ποιός ή ποιοί σε έχουν πληγώσει βαθιά ώστε σε οδήγησαν σε ένα τέτοιο τρόπο σκέψης.Εγω δεν έχω παίξει ποτέ τέτοιο ρόλο στη ζωή μου.
Δεν κάνω λυκοφιλίες.
Χάλια ανάγνωση απο τα νέα παιδιά, σπαστικά χειροκροτήμτα, υπομονή .... χα χαΣαν πολλοί ποιητές δεν μαζευτηκαμε....
Όχι δεν τα κατάλαβα απο τους στίχους αυτά που λέω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους στίχους. Μάλιστα συμφωνώ καθώς το έχω βιώσει κιόλας το συναίσθημα. Δεν μπόρεσα να το ξαναναπαράξω βέβαια (γιατί ήταν και εκτός δικής μου μόνον πιθανόν υπαιτιότητας). Ήταν σε μια στιγμή θανάτου.Αυτό κατάλαβες από τους στίχους; Για ψάξε λίγο καλύτερα μέσα σου και δες ποιός ή ποιοί σε έχουν πληγώσει βαθιά ώστε σε οδήγησαν σε ένα τέτοιο τρόπο σκέψης.
Η γνωστή γραφή σου. Και έτσι και γιουβέτσι. Άλλο Πέπη κι άλλο πρέπει.Όχι δεν τα κατάλαβα απο τους στίχους αυτά που λέω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους στίχους. Μάλιστα συμφωνώ καθώς το έχω βιώσει κιόλας το συναίσθημα. Δεν μπόρεσα να το ξαναναπαράξω βέβαια (γιατί ήταν και εκτός δικής μου μόνον πιθανόν υπαιτιότητας).
Καμία κακοήθεια.Λέω για να μου το ποστάρει ο Νταλίπης καμιά κακοήθεια θα είναι χα χα.
Βλέπεις δράκους εκεί που δεν υπάρχουν.Απάντησα απλώς απ αυτά που βρήκα να αναφέρει αυτός (ο μοναδικός που βρήκα) που το ανάρτησε στην σελίδα του στο facebook και την ακατανόητη για εμένα αφιέρωσή του για Μελισσάνθες και Μελίσσανθους και Μελάνθιους. Λέω για να μου το ποστάρει ο Νταλίπης καμιά κακοήθεια θα είναι χα χα.
Ωραία λέξη αυτή. Ταιριαστή για την περίπτωση.Ο χαχαχάκιας
Η Αργεντινή έχει γίνει γνωστή για τα υψηλής ποιότητας κρέατά της, από σοβαρές ποικιλίες μοσχαριού.Εκτος κι αν θες να δοκιμασεις να δεις αν ισχυει αυτο που λενε. Το ξενο ...ειναι πιο γλυκο!