JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.583
Ελα βρε ! αφού έκανα quote .
Που το ξέρεις ; το έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε;
Ναι, σε 2.χώρους στην Αθήνα, στο έχω πει. Έχουν στημένα immersive σετάπια. Κάποιοι ξέρουν που είναι.Που το ξέρεις ; το έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε;
Εσυ (και οχι μονο) τα λες πολυ καλα και τα στοιχοιοθετεις με ωραιο τροπο, αλλα καπως επιστημονικο. Εγω προσπαθησα με οσο πιο απλο και μπακαλιστικο τροπο γινεται να πιασω τα χοντρα.Πριν υπολογισουμε τον ογκο καλο θα ηταν να επιχειρηματολογησουμε λιγο ακομη πανω στην ανωτεροτητα ενος πολυκαναλικου συστηματος.
απευθειας ηχος, ανακλασεις και αντηχηση. 3 παραγοντες που παιζουν καθοριστικο ρολο στην δημιουργια της ψευδαισθησης πως βρισκομαστε και εμεις εκει, μεσα στην αιθουσα που παιζει η ορχηστρα. Οι ανακλασεις που συμβολιζονται με πρασινες κουκιδες στα παρακατω διαγραμματα δεν θα πρεπει να συγχεονται με τις ανακλασεις που δημιουργουνται κατα την αναπαραγωγη του μουσικου γεγονοτος στο σαλονι μας ,γνωστες και ως σπιτικες καραμπολες.
Αυτες ειναι συνδεδεμενες με την αιθουσα εντος της οποιας παιζει η ορχηστρα και ειναι αυτες που δινουν κατα κυριο λογο την αισθηση του βαθους και του μεγεθους της αιθουσας.
με την βοηθεια του πληθους των ηχειων ενος πολυκαναλου συστηματος πετυχαινουμε οπως αναφερεται στην διαλεξη μια καλυτερη κατανομη αυτων των ανακλασεων βοηθωντας τον εγκεφαλο στην καλυτερη κατανοηση τους.
View attachment 285582
View attachment 285583
View attachment 285584
Βασικα δεν υπαρχει περιπτωση η πολυκαναλη μιξη και η αναπαραγωγη αυτης απο ενα πολυκαναλο συστημα να δωσει χειροτερα αποτελεσματα απο την δικαναλη μιξη και την αναπαραγωγη της απο δικαναλο.
Η μονη περιπτωση για να συμβει κατι τετοιο ειναι να κατσουν στην κονσολα ο @thva με τον @marlboro
Δημοσιευσεις του Günther Theile μπορει να βρει κανεις στον παρακατω συνδεσμο
και ολα τα slides απ την διαλεξη του το 2014.
Έχουμε τζουκμπόξ που ρίχνουν τους δίκσους αυτόματα.αυτα τα πικαπ , ακόμα δε τα βαρέθηκαν?
(σηκω-κατσε, κάτσε-σήκω..)
Έχω εγώ αλλά το έχω αφήσει Θεσσαλονίκη.θα γούσταρα τρελά ένα τέτοιο στο καθιστικό -σαλόνι.
¨Εαν είναι καλό το πικάπ και το σύστημα και παίζει μουσική, όχι τσικ τσικ μπουμ ... ένας δίσκος, δυό το πολύ σου φτάνει.αν ο δίσκος έπαιζε για καμία ώρα …θα άκουγα και γώ πικαπ..
Sorry διατυπώστε το διαφορετικά..
Αλλού πάει (το βρώμικο) μυαλό.
Έχουν τεθεί ξανά αυτά τα ερωτήματα..
Αυτη τη στιγμη ειναι 7.1 Νομιζω οτι εχω ανεβασει φωτογραφιες. Θα προστεθουν δυο σαμπ με δυο 12ιντσα γουφερ το καθενα. Θα υπαρχει κι ενα ακομη που θα παιζει τις συχνοτητες απο 30hz και πανω (δεν αποκλειεται να ειναι το υπαρχων) Νομιζω οτι κατι τετοιο ειχες κανει και συ πριν κατι χρονια.@vastsar
Μια φωτογραφία του συνολικού σετάπ σου δεν ανέβασες, να δούμε κατά πόσο μπορεί να σταθεί σε σαλόνι.
Παρεμπιπτόντως, τα Venus είχες, όχι τα Bella Luna.
Τα Venus λογικό που τα έδωσες ελαφρά τη καρδία.